نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Kianoosh.m

New member
راستشو بخای اسمون جون ماهمه امیدداریم!!!تاظرفیتابیاد...اینادارن یکارایی میکنن تاالان ظرفیتارو نگفتن وگرن اعلام کردنش همچین کارسختی نیس

کاری که اینا میکنن اصولا به نفع ما نیست :( من الان داشتم ظرفیتای سالای قبل رو چک میکردم.. از سال 88-89 تا سال 91-92 هرسال افزایش ظرفیت داشتن اونم به شکل درست حسابی، پارسال یدفعه ظرفیتا کم شد. اگه شانس ما هستش محمد، کمتر میشه. بعد این کنکوری که همه میگفتن از پارسال سخت تر بود پس چرا رتبه های پارسالیا با این درصدا بهتر بود؟!

Kianoosh.m

New member
بچه ها دوتا سوال:
1- تا کنکور دوسال پیش یچیزی بودش پذیرش دانشجو با هزینه شخصی، کسی میدونه اون جیه؟

2- مصاحبه دانشگاه شاهد علمیه یا حوزه ای؟! یعنی الان اومدیم و زدیم شاهد چند برابر ظرفیت مارو بردن واسه مصاحبه، درس سوال میکنن یا نطق های نماز جمعه و نتایج مذاکرات هسته ای و درصد محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر قدس روی نوار غزه؟ اگه درس میپرسن من یکم بخونم الان هیجی یادم نیس دیروز سوالارو نگاه میکردم به خودم گفتم: ((به به آفرین آقا کیانوش، چه چیزایی بلد بودی))

Kianoosh.m

New member
ای وای! نـه؛ انشاالله دانشگاه هم قبــول میشیـد.

مگه چند برابر ظرفیت رو مجـاز میکنن؟!

فکر کنم حداقل دو برابر ظرفیت رو اعلام میکنن.

راستی کسی میدونه مدرک بین الملل اعتبارش در چه حدیه؟

SH!LA

New member
بعد این کنکوری که همه میگفتن از پارسال سخت تر بود پس چرا رتبه های پارسالیا با این درصدا بهتر بود؟!

دقیقـاً... منم توی تاپیک هر رشته ای که میرفتم، میگفتن سخت بوده و سوال ها نکته ای بود و 2 جوابی! حالا که رتبه ها اومده؛ انگار همه فیلسوف بودن! :5:

با درصد و رتبه های سال پیش هم مقایسه میکنی؛ اعصابت بهم میریــزه! :13:

Kianoosh.m

New member
دقیقـاً... منم توی تاپیک هر رشته ای که میرفتم، میگفتن سخت بوده و سوال ها نکته ای بود و 2 جوابی! حالا که رتبه ها اومده؛ انگار همه فیلسوف بودن! :5:

با درصد و رتبه های سال پیش هم مقایسه میکنی؛ اعصابت بهم میریــزه! :13:

خدا بهمون ایشالا عمر بده سال دیگه کسی کنکور داد اومد اینجا گفت سوالا نسبت به پارسال سخت تر بود یه جفت کشیده نر و ماده بخابونیم زیر گوشش.. صبر کن بیاد:p7977cujr38iyymsu8::eek:t0837h0nn8zfqu8ult

zms

New member
سلام دوستان
من از طرف دوستم ازتون میپرسم. ایشون رتبه اش در کل شده 155 و رتبه اش تو سهمیه آزاد شده 152 و مجاز به انتخاب کلیه دانشگاه های پذیرنده شده.
میخاد بدونه کجا میتونه قبول شه؟
لطفا بی رودر بایستی اصل قضیه رو بگید . فقط سریع لطفا بنده خدا منتظره

Kianoosh.m

New member
سلام دوستان
من از طرف دوستم ازتون میپرسم. ایشون رتبه اش در کل شده 155 و رتبه اش تو سهمیه آزاد شده 152 و مجاز به انتخاب کلیه دانشگاه های پذیرنده شده.
میخاد بدونه کجا میتونه قبول شه؟
لطفا بی رودر بایستی اصل قضیه رو بگید . فقط سریع لطفا بنده خدا منتظره

سلام.. هیچی معلوم نیست دوستتون صبر کنه ظرفیتا اعلام شه دیگه. معلوم نیست میخوان چند نفر بگیرن

Kianoosh.m

New member
میدونم که نباید دنبال منطق بود قبل و بعد از کنکور، ولی من یچیزی دیدم گفتم به شمام بگم شاید الکی دلتون خوش بشه:

سال 91، 17 دانشگاه رشته ایمنی پذیرش داشت و مجموعا 156 نفر روزانه ظرفیت پذیرش داشت. سال 92، 14 دانشگاه پذیرش این رشته رو انجام داد و ظرفیت شد 132 نفر. امسال 18 دانشگاه قراره ایمنی بگیرن، اگه اینجا از اصل منطق پیروی میشد:
88 نفری که اون عزیز گفته بود به کل منتفیه چون به طور میانگین هر دانشگاه 5 نفر هم بگیره باز میشه 90 نفر
دوم اینکه اگه منطقی به قضیه نگاه شه امسال باید بیشتر بشه ظرفیت... حالا ما باز الکی یکی دوروز دیگه امید میدیم به خودمون تا بیان دوباره بزنن وسط فرق سرمون

فقط سوالی که واسه من می مونه اینه که آیا اگه ظرفیت بشه 160 نفر برای مثال، 30 نفر هستن که بخان بمونن سال دیگه؟!

golabatun

New member
سلام به دوستان
و تبریک به همه قبولی ها
ما هم خیر سرمون قبول شدیم رتبه 85
بابا بچه ها ینی چی اینایی که رتبه شون 150 هست مجازن؟؟مجاز برای بین الملل؟؟؟

Kianoosh.m

New member
سلام به دوستان
و تبریک به همه قبولی ها
ما هم خیر سرمون قبول شدیم رتبه 85
بابا بچه ها ینی چی اینایی که رتبه شون 150 هست مجازن؟؟مجاز برای بین الملل؟؟؟

سلام.. تبریک به شما

نه، مجاز واسه انتخاب همه دانشگاها.. نه فقط 150، خودم 190 شدم و مجاز واسه انتخاب همه دانشگاها. خب میدونید که معمولا بیشتر از ظرفیت مجاز میکنن

golabatun

New member
به امید اینکه ظرفیتیا 190 تا باشه صلووووواااااات
خب میمیرین خبرتون.حال بدین به بچه هااا زیادش کنین خسیسااااا

Kianoosh.m

New member
به امید اینکه ظرفیتیا 190 تا باشه صلووووواااااات
خب میمیرین خبرتون.حال بدین به بچه هااا زیادش کنین خسیسااااا

آی گفتی... ولی 190 که بعیده همون 150 هم بشه لاقل. اینطوری خیلیا حقشون ضایع میشه اگه کمتر بگیرن

Immunity

Well-known member
khanume sara mansourabadi man tu fb ham vasat message gozashtam,vaqean motaasefam vasat...enqadr bikari va enqadr dele kuchiki dari ke faqat say mikoni kami mardom o maskhare koni ta ye kam hale khodet khub she?!!shoma age khodet kheili ok hasti o bedune eybo naqs,ye ax az khodet tu fb hatman bezar...

مهسا خانم ناراحت نشید لطفا..ایشون منظوری نداشتن اگه حرفیم زدن...شیرینیه رتبه 1 رو بااین حرفا تلخ نکنید:rose:

love virology

New member
زشته بابا دوستان کوتاه بیایید مهسا خانم از شما بعیده این جور ادبیات/ بگذارید به حساب ناراحتی ایشون /

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا