sa@@ra
New member
sara khanom manabei ke khondino age mishe baram befrestin mamnon misham
من که رتبم خوب نشده شدم 77 چه منابعیو بگم:65d6a5d6s:
sara khanom manabei ke khondino age mishe baram befrestin mamnon misham
من که رتبم خوب نشده شدم 77 چه منابعیو بگم:65d6a5d6s:[/QUOTE
بالاخره منابعین که باهاش میشه قبول شد سارا خانوم
- - - Updated - - -
من که رتبم خوب نشده شدم 77 چه منابعیو بگم:65d6a5d6s:
من که رتبم خوب نشده شدم 77 چه منابعیو بگم:65d6a5d6s:[/QUOTE
- - - Updated - - -
من خودم واسه ایمنی ابوالعباس و بخشی از سرولوژی پاکزاد
واسه باکتری میکروب پزشکی بهادر کتابخانه فرهنگ و ای کیو بی
واسه سلولی خلاصه ای از لودیش رو که قبلا خودم کرده بودم و ج زوه
بیوشیمی هم ج ز وه چون وقتم کم بود یمشد رفرنس خوند اما به نظرم طروریات محمدی یا للنیجرو بخونید حتما سوالای امسال همه از للنیجر بوده تقریبا
زبان هم 504/تافل/لزگی/کتابهای دکتر احمدی:rose:
من خودم واسه ایمنی ابوالعباس و بخشی از سرولوژی پاکزاد
واسه باکتری میکروب پزشکی بهادر کتابخانه فرهنگ و ای کیو بی
واسه سلولی خلاصه ای از لودیش رو که قبلا خودم کرده بودم و ج زوه
بیوشیمی هم ج ز وه چون وقتم کم بود یمشد رفرنس خوند اما به نظرم طروریات محمدی یا للنیجرو بخونید حتما سوالای امسال همه از للنیجر بوده تقریبا
زبان هم 504/تافل/لزگی/کتابهای دکتر احمدی:rose:
ok . mersi az lotfeton
اینقد دل خودتونو به ارشد خوش نکنید چه نفر اول چه نفر اخر همه اخرش بیکارن حتی اگه دکترا هم داشته باشین یکی از دوستای خودم ارشد بیوشیمی از دانشگاه تربیت مدرس داره ولی حالا بیکاره وکارش زل زدن به در دیواره من خودم که دیگه از امتحان ارشد منصرف شدم میخوام دوباره از اول کنکور بدم کسی میدونه افرادی که کارشناسی روزانه خوندن میتونن دوباره کنکور بدن؟ من خودم تو این یک سال کلی وقت تلف کردم آخرشم رتبه ام 150 شد اصلا معلوم نیست کنکور ارشدسال آینده چه شرایطی داشته باشه
خخخخخ
چقد بانمکی کیانوش دمت مشتی گرم.......... کلی بهت خندیدم
احسان اگه وضع معیشتت با این همه شیرینی ک گرفتی روبراه بود بمنم ی نگا بنداز بخدا مث خودتم
سارا اسمون گلابتون ایمنی و ....همتون تبریک
مهسا خانوم شما رتبه اول ،منم بهتون تبریک میگم ولی ب شخصه ی نصیحت ساراجون از بچه های خوب اینجاس قرار نیس اگه اشتباهی مرتکب شدن یا اینکه شما عصبی شدین هرچی دلتون خواست بگین اصن انتظار نداشتم نفر اول ارشد ایمنی با همچین لحنی صحبت کنه علم آدم هیچوقت جای اخلاق و شخصیتشو نمیگیره دوست عزیز:14:
بچه ها من خودم سال دیگه ارشد دارم و مطمئنم ظرفیتارو سال دیگه تا 200 میرسونن و این در صورتیه ک من رتبم شده تک رقمی،درکل میخام بگم وقتی من تو ی چیزی موفق میشم اون چیز بی ارزش میشه
چی گفتم من
تاثیر محمده!!!!!!!!
شما شاید خودت امسال با 150 قبول شی که ایشالا میشی... اینجور که بگی کارش زل زدن به در و دیواره خب بره دنبال کار.. بالاخره که یکاری میشه. از اولم کنکور بدین از کجا معلوم شرایط چی باشه که حالا پزشکی یا دندون و دارو قبول شید؟! تازه به نظرم الان دکترای رشته های اینطوری (ایمنی، خون و ...) بهتر از پزشک عمومیه!
(من استقبال میکنم همه بیخیال شن انقدر زیاد که منم قبول شم :thumbsupsmileyanim[/QUOTE]هههههههه خبیث))ایشالا که قبول شی خدا رو چه دیدی:thumbsupsmileyanim:
شما شاید خودت امسال با 150 قبول شی که ایشالا میشی... اینجور که بگی کارش زل زدن به در و دیواره خب بره دنبال کار.. بالاخره که یکاری میشه. از اولم کنکور بدین از کجا معلوم شرایط چی باشه که حالا پزشکی یا دندون و دارو قبول شید؟! تازه به نظرم الان دکترای رشته های اینطوری (ایمنی، خون و ...) بهتر از پزشک عمومیه!
(من استقبال میکنم همه بیخیال شن انقدر زیاد که منم قبول شم :thumbsupsmileyanim![]()
مطمئن باش رفته دنبال کار وپیدا نکرده آزمایشگاهای خصوصی هم بیشتر ازسیصد چهارصدتومن حقوق نمیدن معلومه شما اینقد تو این مدت درس خوندی وتو خونه بودی که از اوضاع بیرون خونه خبر نداری هممون بدبخت شدیم با این رشته های مزخرف من که به هیچی امید ندارم تازه وضعیت پسرا خیلی بدتره مطمئن باش هیچ آینده ی خوبی در راه نیست