havash
New member
خب یه دونه می اومدید پایینتر باز چندماه با اعصاب ما بازی نمی کردی, آخه عههههد باید 10 بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:
من نمی فهمم باید برید انستیتو من اعصاب ندارم
باید یه کم بیشتر تلاش می کردم. شما دعا کنین ایشالا هرچی خیره.
ممنون راوی خانم.
خب یه دونه می اومدید پایینتر باز چندماه با اعصاب ما بازی نمی کردی, آخه عههههد باید 10 بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:
من نمی فهمم باید برید انستیتو من اعصاب ندارم
هههههه آره راوی شیر و کیک میدن هر روز بهمون/ طرح فقط برا دکتری اجباریه/ آواز دهول شنیدن از دور خوش است .... ولی به شخصه من انستیتو رو برا روانشناسی در ایران به بقیه دانشگاها ترجیح میدم
ممنون. من بیشتر از اینکه هدفم کار بالینی با مدرک ارشد باشه می خوام اگه بشه ادامه تحصیل بدم. حالا شما فک می کنین کدوم دانشگاه بهتر شرایط ادامه تحصیل رو فراهم می کنه؟
هههههه آره راوی شیر و کیک میدن هر روز بهمون/ طرح فقط برا دکتری اجباریه/ آواز دهول شنیدن از دور خوش است .... ولی به شخصه من انستیتو رو برا روانشناسی در ایران به بقیه دانشگاها ترجیح میدم
باید یه کم بیشتر تلاش می کردم. شما دعا کنین ایشالا هرچی خیره.
ممنون راوی خانم.
منم یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین. همکلاسیهای شما تا چه رتبه ای اونجا قبول شدن؟! یعنی همگی رتبه های 1 تا 9 کنکورید؟!!!
باز خوبه شیر و کیکه ساندیس نیست
مرسی از پاسختون
اینکه اجازه دارید با دفترچه مریض ببینید چقدر صحت داره؟ دارو دادن که منتفیه درسته؟
والا پرفسور هم قبلا کلی به من فرموده بودند که انقد بی خودی بال بال نزن وقتی رفتی سرخورده نشی ولی خب من مشکلم جای دیگه است
صد درصد در حال حاضر تو ایران بهترینه
موفق باشید, و مرسی که تشریف آوردید و به سوالهامون پاسخ دادید :riz304:
مبارک باشه زهرا خانوم
:25r30wi:برای ورودی های جدید احتمالا ساندیس میشه!!!
همه شایعه است / دارو ممنوعه / کار عملی 4 واحد کارورزی/ ولی اگه بخوای کار عملی انجام بدی امکانات هست اراده و علاقه میخواد
بچه ها من برم کاری برام پیش اومد/ سوالاتو پیام کنید اومدم ج میدم / شب خوش
مرسی :riz304:مرسی سپیده جون، منم بهت تبریک میگم عزیزم و برات آرزوی موفقیت میکنم
راوي جون دانشكاه برام مهم هس،ولي معلوم نيست تا سال ديكه جه اتفاقاتي ميافته!غير از زاهدان اكه جايي ديكه قبول شدم شايد برم
مرسی :riz304:
از بقیه دوستا . سارا و دل ارام که جداگانه پیام دادن و تبریک گفتن هم تشکر میکنم :riz304:
اقا هاوش رتبه نظر اون ستاره سمت راست پایین هر پست هستش واسه دیدنش هم می تونین برین تو کنترل پنل اونجا 10 رتبه نظر اخر رو میزنه . این یکی هم ماله شما :riz304:
فداجان, تو انتخابت دقت کن, اگه قبول بشی و نری یک سال محروم می شی از کنکور
حتما در مورد دانشگاههایی که انتخاب می کنی تحقیق کن
سپیده جون جریان این ستاره که میگی چیه؟؟؟؟؟؟
این انستیتو کجاست که روانشناسی ها همه دیوانه او هستند :rolleyessmileyanim:
از ستارخان که تشریف ببرید, سر نیایش پیاده می شید, می تونید بقیه رو پا برهنه تشریف ببرید یا اینکه تاکسی سوار بشید
بغل بیمارستان رسول اکرم, کاخ آرزوهاست :25r30wi:
فک کن من هر روز از جلوش رد می شم, مثل اینکه از جلوی آدم نون بربری رد کنن ندن بهش بخوره :13: