نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

havash

New member
خب یه دونه می اومدید پایینتر باز چندماه با اعصاب ما بازی نمی کردی, آخه عههههد باید 10 بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:
من نمی فهمم باید برید انستیتو من اعصاب ندارم

باید یه کم بیشتر تلاش می کردم. شما دعا کنین ایشالا هرچی خیره.
ممنون راوی خانم.

sara.sharifi

New member
هههههه آره راوی شیر و کیک میدن هر روز بهمون/ طرح فقط برا دکتری اجباریه/ آواز دهول شنیدن از دور خوش است .... ولی به شخصه من انستیتو رو برا روانشناسی در ایران به بقیه دانشگاها ترجیح میدم

منم یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین. همکلاسیهای شما تا چه رتبه ای اونجا قبول شدن؟! یعنی همگی رتبه های 1 تا 9 کنکورید؟!!!

a.sohrab

New member
ممنون. من بیشتر از اینکه هدفم کار بالینی با مدرک ارشد باشه می خوام اگه بشه ادامه تحصیل بدم. حالا شما فک می کنین کدوم دانشگاه بهتر شرایط ادامه تحصیل رو فراهم می کنه؟

ادامه تحصیل زیاد به دانشگاه بستگی نداره/ اما از بین دانشگا های شهر تهران، دانشگاه تهران دکتری نداره بقیه دارن

rawy

New member
هههههه آره راوی شیر و کیک میدن هر روز بهمون/ طرح فقط برا دکتری اجباریه/ آواز دهول شنیدن از دور خوش است .... ولی به شخصه من انستیتو رو برا روانشناسی در ایران به بقیه دانشگاها ترجیح میدم

باز خوبه شیر و کیکه ساندیس نیست
مرسی از پاسختون
اینکه اجازه دارید با دفترچه مریض ببینید چقدر صحت داره؟ دارو دادن که منتفیه درسته؟
والا پرفسور هم قبلا کلی به من فرموده بودند که انقد بی خودی بال بال نزن وقتی رفتی سرخورده نشی ولی خب من مشکلم جای دیگه است
صد درصد در حال حاضر تو ایران بهترینه
موفق باشید, و مرسی که تشریف آوردید و به سوالهامون پاسخ دادید :riz304:

rawy

New member
باید یه کم بیشتر تلاش می کردم. شما دعا کنین ایشالا هرچی خیره.
ممنون راوی خانم.

تو رتبه های برتر رقابت میلیمتری می شه, من شوخی کردم, شما خیلی هم عالی عمل کردید
واقعا منتظرم که خبر قبولیتون تو انستیتو برسه

a.sohrab

New member
منم یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین. همکلاسیهای شما تا چه رتبه ای اونجا قبول شدن؟! یعنی همگی رتبه های 1 تا 9 کنکورید؟!!!

ساال ما فرق میکرد تهران - ایران ادغام بودن و بر اساس انتخاب پخش شدن که در واقع رتبه بود/ نه ممکنه کسی مثلا شهرش شیراز باشه بخواد اونجا بمونه سال ما دو تا شهر خودشونو زده بودن

a.sohrab

New member
باز خوبه شیر و کیکه ساندیس نیست
مرسی از پاسختون
اینکه اجازه دارید با دفترچه مریض ببینید چقدر صحت داره؟ دارو دادن که منتفیه درسته؟
والا پرفسور هم قبلا کلی به من فرموده بودند که انقد بی خودی بال بال نزن وقتی رفتی سرخورده نشی ولی خب من مشکلم جای دیگه است
صد درصد در حال حاضر تو ایران بهترینه
موفق باشید, و مرسی که تشریف آوردید و به سوالهامون پاسخ دادید :riz304:

برای ورودی های جدید احتمالا ساندیس میشه!!!
همه شایعه است / دارو ممنوعه / کار عملی 4 واحد کارورزی/ ولی اگه بخوای کار عملی انجام بدی امکانات هست اراده و علاقه میخواد

a.sohrab

New member
بچه ها من برم کاری برام پیش اومد/ سوالاتو پیام کنید اومدم ج میدم / شب خوش

rawy

New member
برای ورودی های جدید احتمالا ساندیس میشه!!!
همه شایعه است / دارو ممنوعه / کار عملی 4 واحد کارورزی/ ولی اگه بخوای کار عملی انجام بدی امکانات هست اراده و علاقه میخواد
:25r30wi:
:5: درمانگری که دوست من پیششون می ره , با دفترچه ایشون رو می دیدن!!!! یعنی صحت نداره؟؟؟

sepideeee

New member
مرسی سپیده جون، منم بهت تبریک میگم عزیزم و برات آرزوی موفقیت میکنم
مرسی :riz304:
از بقیه دوستا . سارا و دل ارام که جداگانه پیام دادن و تبریک گفتن هم تشکر میکنم :riz304:

اقا هاوش رتبه نظر اون ستاره سمت راست پایین هر پست هستش واسه دیدنش هم می تونین برین تو کنترل پنل اونجا 10 رتبه نظر اخر رو میزنه . این یکی هم ماله شما :riz304:

havash

New member
خوب بچه ها من دیگه کم کم برم دست به دامن خدا بشم بینیم میشه واسه ظرفیت انستیتو کاری کرد یا نه!
راستی یه تبریک دیگه هم بگم چون تیم ملی بسکتبالمون امروز فیلیپین رو برد و رفت به فینال کاپ آسیا. به امید موفقیت های بیشتر.
اما بچه ها بعد این همه تبریک و خوشحالی یه تسلیت هم باید بگم به خاطر شهادت مرد مردستان مولا علی
رود است علی پاک و زلال است و روان- کوه است علی که استوارست و گران
من رود ندیدمی چنین پابرجا- من کوه ندیدمی چنین در جریان

یا علی مدد

rawy

New member
راوي جون دانشكاه برام مهم هس،ولي معلوم نيست تا سال ديكه جه اتفاقاتي ميافته!غير از زاهدان اكه جايي ديكه قبول شدم شايد برم

فداجان, تو انتخابت دقت کن, اگه قبول بشی و نری یک سال محروم می شی از کنکور
حتما در مورد دانشگاههایی که انتخاب می کنی تحقیق کن

zahra2013

New member
مرسی :riz304:
از بقیه دوستا . سارا و دل ارام که جداگانه پیام دادن و تبریک گفتن هم تشکر میکنم :riz304:

اقا هاوش رتبه نظر اون ستاره سمت راست پایین هر پست هستش واسه دیدنش هم می تونین برین تو کنترل پنل اونجا 10 رتبه نظر اخر رو میزنه . این یکی هم ماله شما :riz304:

سپیده جون جریان این ستاره که میگی چیه؟؟؟؟؟؟

fada19990

New member
فداجان, تو انتخابت دقت کن, اگه قبول بشی و نری یک سال محروم می شی از کنکور
حتما در مورد دانشگاههایی که انتخاب می کنی تحقیق کن

راوي جان متاسفانه كسي رو نميشناسم كه ازش كمك بخوام!با اين رتبه عتيقه هم فك نكنم جايي قبول شم!ولي با اين حال ترتيب دانشكاه ها رو اينطور انتخاب ميكنم!شيراز ،زنجان،كاشان ،كرمانشاه
ديكه هر جي قسمت شد!

saeed ardestani

New member
سلام
اول تبریک به هر کسی که رتبه ی خوب آورده و هر کسی که از رتبش راضیه
منم رتبم 75 شد دوستان

yeganehh

New member
دوستان سلام....به همگی تبریک میگویم. انشاا.. روز به روز شاهد موفقیت های بعدی باشید...
دوستان به سوالی دارم..رتبه سهمیه آزادتان با رتبه در کلتون فرق داره.؟؟
سوال بعدی...اینکه درصدهای من دقیق همون هایی بودن که حساب کرده بودم.ولی با توجه به تغیر کلید دوتا از درصدام بیشتر شد.با این حساب انتظار داشتم نمره کلم بیشتر شه..ولی نمرم با نمره درصدهای قدیمی یکیه. ..برای شما چی؟ با توجه به تغیرات نمرتون تغیر کرده یا نه؟

آخرین ویرایش:

matin

New member
این انستیتو کجاست که روانشناسی ها همه دیوانه او هستند :rolleyessmileyanim:

از ستارخان که تشریف ببرید, سر نیایش پیاده می شید, می تونید بقیه رو پا برهنه تشریف ببرید یا اینکه تاکسی سوار بشید
بغل بیمارستان رسول اکرم, کاخ آرزوهاست :25r30wi:
فک کن من هر روز از جلوش رد می شم, مثل اینکه از جلوی آدم نون بربری رد کنن ندن بهش بخوره :13:

خوب شهید بهشتی هم تقاطع نیایشه :))))))) ، منظورم مزیتش بود :)))))) ، نون بربری ؟؟؟!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا