من و سارا و یگانه روانشناسی هستیم :bunnyearsmiley:
ایشالا هر3 موفق باشید
من و سارا و یگانه روانشناسی هستیم :bunnyearsmiley:
سارا نقل قولت جابجا شد .. واسه من 70 بودحالا که همه خوابتون رو در این رابطه گفتین بزارین منم بگم ... من هفته پیش بود فکر کنم خواب دیدم 10 شدم :21:)
خداکنه هم دانشکده ای بشیم...من دلم یک دوست خوب میخواد...حالا که همه خوابتون رو در این رابطه گفتین بزارین منم بگم ... من هفته پیش بود فکر کنم خواب دیدم 10 شدم :21:
اره متوجه شدم،نمیدونم چرا اینطوری شد، خواب یگانه اومد تو خواب توسارا نقل قولت جابجا شد .. واسه من 70 بود)
))) قاطی شد!!!
خداکنه هم دانشکده ای بشیم...من دلم یک دوست خوب میخواد...
اگه شانس بیاریم با سارا بیافتیم تویه ک.لا.س ببرتمون سفر خارج)
ایشالا هر3 موفق باشید
میبینم که همه بی خوابن امشب:bunnyearsmiley:
آخرش موقع اومدن کارنامه هممون خواب مبمونیم:black_eyed:
تا به حال تو عمرم انقدر منتظر نبودم:riz277:
باهم افتادیم من میبرمتون خارج،قول میدم :smiliess (3): میبرم خارج از دانشگاه یه دوری باهم بزنیم،اگر بچه های خوبی بودین نفری یه بستنی هم براتون میگیرم (بازهم تاکید میکنم اگر بچه های خوبی بودین)اگه شانس بیاریم با سارا بیافتیم تویه ک.لا.س ببرتمون سفر خارج)
))))
بازم جای شکرش باقیه که مارو میبری خارج .. دیگه بستنیش که فراتر از انتظاره اصلاباهم افتادیم من میبرمتون خارج،قول میدم :smiliess (3): میبرم خارج از دانشگاه یه دوری باهم بزنیم،اگر بچه های خوبی بودین نفری یه بستنی هم براتون میگیرم (بازهم تاکید میکنم اگر بچه های خوبی بودین)))))
)
کرهانی; گفت:من اینقدری که منتظر کارنامه ام ،منتظر نیمه گمشده ام نیستم:
اصن یه وضعی شده استرس زا:dadad4:
مرسی دوست گلم .. نکته ی قشنگیو گوشزد کردی ...بچه ها ، ی پرانتز "" اصلا تو عمرم آدم مذهبی نبودم بیشتر سعی کردم منطقی باشم تا مذهبی "" ولی من و شما واسه ی ارشد که واسه خودمون هست چقدر انتظار میکشیم !! واقعا چندتا منتظر واقعی برای امام عصر وجود داره !! ی چا خوندم بعد این همه سال 300 و چند مرد پیدا نشد که امام با ظهور کنه !! ایشالله هممون هم تو زندگی هم تو آخرت سر بلند باشیم !! :rose:
:25r30wi::25r30wi:
اگه پارسال که سه ماه انتظار بود چی کار می کردیم واقعا :j58r36j3gcr4suxymup
مرسی دوست گلم .. نکته ی قشنگیو گوشزد کردی ...
منم برم .. شب همه خوش .. به امید فردایی خوب