sepideeee
New member
پارسال نتایج رو گفتن 6 حدود 3 اومد فکر کنم ..راستی یادمه که پارسال نتایج ساعت 4 میومد..امسال پاسخنامه چه ساعتی اومد؟
کلید نهایی که من حدود 2.5 اومدم سراغش بود . قبلش رو خبر ندارم دیگه
پارسال نتایج رو گفتن 6 حدود 3 اومد فکر کنم ..راستی یادمه که پارسال نتایج ساعت 4 میومد..امسال پاسخنامه چه ساعتی اومد؟
خوب منم مثل بقیه بچه ها می ترسم یهو تو پاسخ نامه چند تا سوال این ور اون ور شده باشه :1dco2x0p1lilzhfpg1t[/Q
نه انشاا... ایشالا که زیر 20 هستی
بچا شما چه رشته اید
:tonguesmiley: وایییی یه طوری شد دلم،فردا میتونه یکی از بهترین یا بدترین روزهای زندگیم باشهههه... من اگه نتیجه جالب نبود فقط میام کامنتهای درصدامو پاک میکنم و میرم برای حفظ آبرو. :25r30wi:سپیده و سارا جان هروقت جواب اومد زودی بیاین رتبتونو بگید...من می خوام اول بیام رتبه شما هارو ببینم بعد برای خودمو...اینجوری دل و جراتم بیشتر میشه...
من و سارا و یگانه روانشناسی هستیم :bunnyearsmiley:
پارسال نتایج رو گفتن 6 حدود 3 اومد فکر کنم ..
کلید نهایی که من حدود 2.5 اومدم سراغش بود . قبلش رو خبر ندارم دیگه
خوب سو تفاهم بوده
شما هم تو جدیت بچه ها شوخی نکن ملت اعصاب ندارن من جمله خودم7977cujr38iyymsu8:
بزار قبول شدی با چش کبود نری سر :1dco2x0p1lilzhfpg1t
خوب حالا حساس نشو ..حالا اگه ما شوخی میکنیم چشم پوشی کنید شما .. من اگه شوخی نکنم دق می کنم خوب :14:
بعدشم اگه قول بدی منم ببری دور دنیا دیگه شوخی نمی کنم ... ولی قول بده پای پیاده نبریا :black_eyed:
اخ گفتی دقیقا تمام نگرانی منم از همینه...خوب منم مثل بقیه بچه ها می ترسم یهو تو پاسخ نامه چند تا سوال این ور اون ور شده باشه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
اخ چه دانشگاه نوساز و دلبازیه...آغا یکی واسه من دعا کنه شهید بهشتی تقاطع نیایش قبول شم(( ،
خوب منم مثل بقیه بچه ها می ترسم یهو تو پاسخ نامه چند تا سوال این ور اون ور شده باشه :1dco2x0p1lilzhfpg1t[/Q
نه انشاا... ایشالا که زیر 20 هستی
دیشب ابجیم لطف کرده خواب دیده که 70 شدم :14:
من قبل کنکور خواب دیدم 12 شدم...
مطمئنه؟؟!! میگفتی دقت کنه خووب شاید 7 بوده اینورش یه لکی چیزی بوده سوتفاهم شده،تو خودتو ناراحت نکن... همون 7 بوده![]()
آغا یکی واسه من دعا کنه شهید بهشتی تقاطع نیایش قبول شم(( ،
من قبل کنکور خواب دیدم 12 شدم...
حالا که همه خوابتون رو در این رابطه گفتین بزارین منم بگم ... من هفته پیش بود فکر کنم خواب دیدم 10 شدم :21:
مطمئنه؟؟!! میگفتی دقت کنه خووب شاید 7 بوده اینورش یه لکی چیزی بوده سوتفاهم شده،تو خودتو ناراحت نکن... همون 7 بوده![]()
نظر منم به نظر سارا نزدیکتره...:tonguesmiley:
ما اگه ارشد هم که بگیریم بریم دنبال کار میگن دکترا می خواد :riz481: منو که میگی اصلا اسوه ی شانس روی زمینم :5:والا من تا الان دنبال کار بودم..همش میگفتن که ارشد میخوان....ای حال میده از فردا بگم که ارشدم...یه شبه همه چیز عوض میشه قدرت خدا