روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

matin

New member
آغا یکی واسه من دعا کنه شهید بهشتی تقاطع نیایش قبول شم :((( ،

sara.sharifi

New member
سپیده و سارا جان هروقت جواب اومد زودی بیاین رتبتونو بگید...من می خوام اول بیام رتبه شما هارو ببینم بعد برای خودمو...اینجوری دل و جراتم بیشتر میشه...
:tonguesmiley: وایییی یه طوری شد دلم،فردا میتونه یکی از بهترین یا بدترین روزهای زندگیم باشهههه... من اگه نتیجه جالب نبود فقط میام کامنتهای درصدامو پاک میکنم و میرم برای حفظ آبرو. :25r30wi:

yeganehh

New member
پارسال نتایج رو گفتن 6 حدود 3 اومد فکر کنم ..
کلید نهایی که من حدود 2.5 اومدم سراغش بود . قبلش رو خبر ندارم دیگه

خداکنه که حالا بیاد فردا...نه اطلاعیه نه اعلام تو اخبار....سازمان سنجش وزارت بهداشت لهه لهه....

sepideeee

New member
خوب سو تفاهم بوده
شما هم تو جدیت بچه ها شوخی نکن ملت اعصاب ندارن من جمله خودم :p7977cujr38iyymsu8:
بزار قبول شدی با چش کبود نری سر :1dco2x0p1lilzhfpg1t

خوب حالا حساس نشو ..حالا اگه ما شوخی میکنیم چشم پوشی کنید شما .. من اگه شوخی نکنم دق می کنم خوب :14:
بعدشم اگه قول بدی منم ببری دور دنیا دیگه شوخی نمی کنم ... ولی قول بده پای پیاده نبریا :black_eyed:

matin

New member
خوب حالا حساس نشو ..حالا اگه ما شوخی میکنیم چشم پوشی کنید شما .. من اگه شوخی نکنم دق می کنم خوب :14:
بعدشم اگه قول بدی منم ببری دور دنیا دیگه شوخی نمی کنم ... ولی قول بده پای پیاده نبریا :black_eyed:

باشه پس بیا بریم کمتر هم شوخی کن به جاش شنا کن خخخخخخخخخخ !!!

yeganehh

New member
والا من تا الان دنبال کار بودم..همش میگفتن که ارشد میخوان....ای حال میده از فردا بگم که ارشدم...یه شبه همه چیز عوض میشه قدرت خدا

sepideeee

New member
والا من تا الان دنبال کار بودم..همش میگفتن که ارشد میخوان....ای حال میده از فردا بگم که ارشدم...یه شبه همه چیز عوض میشه قدرت خدا
ما اگه ارشد هم که بگیریم بریم دنبال کار میگن دکترا می خواد :riz481: منو که میگی اصلا اسوه ی شانس روی زمینم :5:

بالا