نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sa@@ra

New member
سارا خانووووووووووم!!!!خخخخ...اصنم منفور نیس!!فقط یکم جدی و نمره نده بوود!!!یکی از استادای خودم شاگردایشون بود..تجربه یکبار افتادنو باایشون تجربه کرده بود!:dadad4:

ای بابا من که خیلی شاخ نمره سوم شدم:black_eyed:
اخه هودش گفت بچه ها بخونید نزارید جمع شه میوفتید
بعد کسایی که میان ترم ندادن و نخوندنن همونا افتادن اکثرا
پس دوسش داری:black_eyed:
برم بهش بگم سلام میرسونی؟:black_eyed:
اینقدر افتاده بودن که ترم بعد با یک استاده دیگه مجبور شدن ارائه بدن

Kianoosh.m

New member
ما استاد سلولیمون نمیدونم چه فکری راجع به جمع کرده بود گفته بود کتاب سلولی مولکولی کارپ Karp رو تهیه کنید (زبان اصلیه ترجمه نشده) از اون بهتون درس میدم... بعد از مدتی خودش متوجه اشتباهش شد نشست قسمت های مورد نیازش رو ترجمه کرد داد بهمون

sa@@ra

New member
ما استاد سلولیمون نمیدونم چه فکری راجع به جمع کرده بود گفته بود کتاب سلولی مولکولی کارپ Karp رو تهیه کنید (زبان اصلیه ترجمه نشده) از اون بهتون درس میدم... بعد از مدتی خودش متوجه اشتباهش شد نشست قسمت های مورد نیازش رو ترجمه کرد داد بهمون

ما هم از رو the cell اصلی امتحان دادیم
این که خوبه ترم اول یه درس داشتیم تازه به ما مربوط نبود گیاهی با پنچ استاد و از روی رفرنس و سوالا انگلیسی ولی کارشون خوب بود:4d564ad6:پوستون کلفت شد

Kianoosh.m

New member
من و دوستم وقتی کنکور دادیم، اون آزاد زد پرستاری هدفشم گذاشت رو همون، من آزاد زدم سلولی
اون سراسری مجاز نشد، من میتونستم پرستاری روزانه بخونم، اون رفت پرستاری آزاد من رفتم سلولی آزاد... او ن یه ساله داره ماهی 1 تومن حقوق طرح میگیره و خدمتشم قراره تو همون بیمارستان بگذره، من یه سال موندم پشت کنکور و حالا اگه بشم اگه نشم و بعدش خدمت و کار و ....

کدوم موفق تر شدیم؟!

Kianoosh.m

New member
اوه به چه افتخاری رسیدم از کاربر عادی به کاربر فعال تبدیل شدم :d جایزه نداره؟ کارت هدیه ای تن تاکی ماهیتابه آگرینی چیزی...

biologisst

New member
من و دوستم وقتی کنکور دادیم، اون آزاد زد پرستاری هدفشم گذاشت رو همون، من آزاد زدم سلولی
اون سراسری مجاز نشد، من میتونستم پرستاری روزانه بخونم، اون رفت پرستاری آزاد من رفتم سلولی آزاد... او ن یه ساله داره ماهی 1 تومن حقوق طرح میگیره و خدمتشم قراره تو همون بیمارستان بگذره، من یه سال موندم پشت کنکور و حالا اگه بشم اگه نشم و بعدش خدمت و کار و ....

کدوم موفق تر شدیم؟!

میدونم چی میگین ....خیلی سخته.....و حقیقتی تلخ که فقط توی کشورهایی مثل ما سر رشته های مهم و حیاتی میفته.
به نظرم رسید شما هم به این لینک سر بزنید بد نیست شاید شروع جرقه ای باشه واسه ی به پا خواستنمون. البته شاید اسما مربوط به زیست جانوری باشه ولی بنظرم این حق تمام زیستی هاست که به فکر رشته شان باشند.

در ایران زیست شناسی( علوم جانوری) چه بازارکاری ای می تواند داشته باشد؟

olumpezeshki.ir/thread12591.html

Kianoosh.m

New member
میدونم چی میگین ....خیلی سخته.....و حقیقتی تلخ که فقط توی کشورهایی مثل ما سر رشته های مهم و حیاتی میفته.
به نظرم رسید شما هم به این لینک سر بزنید بد نیست شاید شروع جرقه ای باشه واسه ی به پا خواستنمون. البته شاید اسما مربوط به زیست جانوری باشه ولی بنظرم این حق تمام زیستی هاست که به فکر رشته شان باشند.

در ایران زیست شناسی( علوم جانوری) چه بازارکاری ای می تواند داشته باشد؟

olumpezeshki.ir/thread12591.html

خوندم... خوب بود
من از رشته ای مثل پرستاری (با احترام به همه پرستارای گل و دوس داشتنی) خوشم نمیاد. رشته ای خوندیم که جدا از دانشگاهی که خوندیمش و اینکه چی یاد گرفتیم اسمش بدجور واسه کسی که نمیدونه زیست چیه جالبه! (حالا با هرگرایشی. میکروب،ژنتیک، سلولی مولکولی و ...) ولی وقتی به بازار کار میرسه با کسایی سرو کار داریم که متاسفانه خوبم میدونن زیست چیه! اونام بدون توجه به دانشگاهی که خوندیم و اینکه چی یاد گرفتیم میگن: کارشناسی سلولی...؟! مشکل همینه که این رشته ها که هرجای دنیا بری رو سرت میذارن و بهترین زمینه شغلی رو داری اینجا فقط شده اسم و ویترین خودنمایی کسایی که میخوان "مدرک" داشته باشن. این وسط امثال همین دوستایی که اینجا دیدم ( محمد، سارا، کلوچه و ...) ضرر میکنن چون واسه چیز دیگه ای این درسو خوندن، ولی چه فایده؟ ارشد رو بجای اینکه بگیریم و لذت ببریم مخصوصا اگه پسر باشی، هدفت بازار کاره!

یادمه استاد سلولیمون که واقعا قبولش دارم استادی بود که همه ازش فرار میکردن چون "بد نمره" بود یبار یکی باهاش بحثش شد گفت خود شما دکترای سلولی گرفتی چی شد جز همین دانشگاه؟ اونم گفت من با اینجا کاری ندارم وقتی تو کل دنیا رشته من تاپ ترین رشتس. ولی خب اون جیبش پر بود، میتونست لذت ببره. حالا کسی که جیبش پر نیست و مهمترین چیز واسش بازار شغلیه، باید یه عمر حسرت بخوره که یا نتونست بره دنبال علاقش، یا اومده دنبال علاقشو فقط دلش به همین خوش شده!

ببخشید خیلی پرحرفی کردم، شرمنده

biologisst

New member
نه کاملا درسته....هر کسی که بیاد توی رشته های علوم پایه این تلخی رو میفهمه...
استاد های ما هم دلشون خوش بود به همین....یادمه سال اول ترم اول بودیم استاد چند نفری از دانشجوهای ترم 4-5 رو آورد برامون از مزیت های رشتمون بگن و از هزارتاکار که میشه کرد.ولی چه فایده؟
حتی همین استاد هم حاضر نشد باهاش کارآزمایشگاهی کنیم.....کارمون خلاصه میشد در کتابخونه و مقاله......حتی کار کردن روی پایان نامه و پژوهش های آزمایشگاه های دانشکده واسه ما قدغن بود! منم بخوام حرف بزنم خیلی میشه......نتیجه ی این همه تلاش ما این میشه که یه عده فرار کنن از زیست و البته و بلکه با علاقه برن رشته های دیگر که یکی اش همین رشته های وزارت بهداشته.
و یه گروه هم مدرک زیستشونو (حالا تا چه مقطعی خدا داند )بگیرن و قاب کنن به دیوار و اگر دری ب تخته خورد برن توی جایی مشغول کار بشن.

Immunity

Well-known member
ای بابا من که خیلی شاخ نمره سوم شدم:black_eyed:
اخه هودش گفت بچه ها بخونید نزارید جمع شه میوفتید
بعد کسایی که میان ترم ندادن و نخوندنن همونا افتادن اکثرا
پس دوسش داری:black_eyed:
برم بهش بگم سلام میرسونی؟:black_eyed:
اینقدر افتاده بودن که ترم بعد با یک استاده دیگه مجبور شدن ارائه بدن

سارا خانوووم!!بگو محمدسلام رسوندش××!!:a2d3:

Kianoosh.m

New member
سارا خانوووم!!بگو محمدسلام رسوندش××!!:a2d3:

دوستم، اگه سارا؛ خانوم نیس، خب اون تقصیر من نیست چون اصولا سارا اسم خانومه
اگه انقد گفتن خانوم بعد از اسم یه نفر باعث شادی میشه، اونم باز تقصیر من نیست
از همه اینام بگذریم من هیچوقت نگفتم سارا خانوم، گفتم خانوم سارا (سکون روی م)

حالا باز اگه فکر میکنید مشکلی داره خب من کلا معذرت خاهی کنم ها؟

sa@@ra

New member

ای بابا اونو که من شوخی کردم ولی خوشم نیماد چرا ساراخانووم چه خانوم سارا
اینم مجمد واسه اینکه لج منو در بیاره گفته:25r30wi:

آسمون

New member
ا بچه ها؟درصداتون تغییری کرد؟برامن درحد3،4درصدتوزبان وبیو...خدایی چقد زحمت کشیدن براکلیدنهایی...هرچی سوال اعتراضی بود دس نزدن!درعوض...
من کارشناسی علوم آز علوم پزشکی گرگان خوندم

immeni

New member
بچه ها ب نظرتون سوال 126زبان با همین کلید اشتباه 3و4تصحیح میشه یا نه با 2و3صحیح میشه؟؟؟

Immunity

Well-known member

ن....کیانوش جان من منظورم شما نیستی ساراخانوم!!خیلی خانومه!!!:4d564ad6:

sa@@ra

New member
ا بچه ها؟درصداتون تغییری کرد؟برامن درحد3،4درصدتوزبان وبیو...خدایی چقد زحمت کشیدن براکلیدنهایی...هرچی سوال اعتراضی بود دس نزدن!درعوض...
من کارشناسی علوم آز علوم پزشکی گرگان خوندم

کم شد یا بیشتر؟؟نه بابا ما اون سوالایی که اعتراض زیدم که درست نشد

sa@@ra

New member
بچه ها ب نظرتون سوال 126زبان با همین کلید اشتباه 3و4تصحیح میشه یا نه با 2و3صحیح میشه؟؟؟

دیگه با همین کلیدا تصیح میشه باید جوابشو میدادن 2و3
نه اینکه بگن 3و4
4 که اصلا علطه به نفع اونایی که علط زدن همش کار شده:smiliess (6):

Immunity

Well-known member
دیگه با همین کلیدا تصیح میشه باید جوابشو میدادن 2و3
نه اینکه بگن 3و4
4 که اصلا علطه به نفع اونایی که علط زدن همش کار شده:smiliess (6):

من فک کنم فرزندای خودشون نمرشون پایین شده بااین کلیدابهترشده!!!!!!! وگرن اصلا31 ک غلطه وگرن باس cd4یا cd8 به لیپید پاسخ بدن!چون الفا بتان!!

sa@@ra

New member
من فک کنم فرزندای خودشون نمرشون پایین شده بااین کلیدابهترشده!!!!!!! وگرن اصلا31 ک غلطه وگرن باس cd4یا cd8 به لیپید پاسخ بدن!چون الفا بتان!!

والا
ولی فرزندای اونا که اصلا به کلید احتیاچ ندارن مهر سر کلاسن:)))))))):25r30wi:
کلا هرچی خوندیم با جوابای اینا غلط در اومده :smiliess (6):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا