نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Immunity

Well-known member
کلوچه وسارا شرمنده انقده اصابم خورد بود اصن دوگزینه ایارو ندیدم...چقد خوشحال شدم دیدمشون....اخییییش

negin ka

New member
کولون دادن به موشو کجای دلم بزارم؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها شما چرا اینجوری میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا من دارم از ارشد میترسما
کم کم دارین منصرفم میکنید
تروخدا انقد بدوبیراه نگین
یکی پیدا نمیشه امید بده منم ک خودم حالم خوب نیس شما هم...........:dadad4:

Immunity

Well-known member
سوال 31 رو یدلیل براش پیداکردم!!البت زیاد محکم نیس...چونکه nkt که cd1رو میشناسه دارای پذیرنده الفابتاس اقایون ورداشتن گزینه صحیح اعلام کردن

sa@@ra

New member
سوال 31 رو یدلیل براش پیداکردم!!البت زیاد محکم نیس...چونکه nkt که cd1رو میشناسه دارای پذیرنده الفابتاس اقایون ورداشتن گزینه صحیح اعلام کردن

اره دلیلش همینه
ولی خودمونیم کلون رو چرا واسه زبان درست اعلام کردن:25r30wi:
هیچ کدومو ترتیب اثر نداد بعد این سوالو به حای که بگه دو وسه
کلون رو هم صحیح اعلام کرده:)))))))))

Immunity

Well-known member
اره:riz481:
اون خاطره تو خوشگزرونیو خونده گلاس سلولی خاطره صفریان بود:black_eyed:

خخخخخخ....گفتی سختگیر!!! چ عذابی کشیدم من سره سل ملکولی..سوال داده بود در حدلالیگا...فک کنم خوده آلبرت بود نمتونست جواب بده!!خیلی از ایشون خوشم میاد قابل احترامن واقعا

sa@@ra

New member
خخخخخخ....گفتی سختگیر!!! چ عذابی کشیدم من سره سل ملکولی..سوال داده بود در حدلالیگا...فک کنم خوده آلبرت بود نمتونست جواب بده!!خیلی از ایشون خوشم میاد قابل احترامن واقعا

محمد خودت تهران بودی مگه؟
واسه ما از the cell بود فکر کن 45 نفرو انداخت
اره با اون خنده های شیطانیس:ph34r-smiley:

immeni

New member
سارا جون میشه یه راهنماییم کنی؟سوالی که حذف میشه اگه درست زده باشی یا نزده باشی چطور حساب میشه؟از تعداد سوال کم میشه یا درست برای همه حساب میشه؟

Kianoosh.m

New member
ازجلودانشگا ازادش رد شدم...دوستم تنکابن غیرانتفاعی میخوند!!!!!!واقعا بقول کیانوش علامناااااا...(بکسی برنخوره)

من خودم شهسواریم (همون تنکابن دیگه نگم سخته) همینجا زندگی میکنم و دانشگاهم رفتم به کسی میخاست بر بخوره خودم بودم اول از همه:ad54ad::motat:

Kianoosh.m

New member
:sarma: من میکروبیولوژی دانشگاه تهران خوندم

من سلولی شهسوار آزاد. بچه های ناخالص زیاد داشتیم ولی استادامون عالی بودن. به جز بیوشیمی که همونا باعث شد پایم ضعیف شه. انقد که جز.وه دادن بهمون!
این سایت چرا به کلمه جز.وه حساسه مینویسیم پاک میکنه؟!

آخرین ویرایش:

Immunity

Well-known member
محمد خودت تهران بودی مگه؟
واسه ما از the cell بود فکر کن 45 نفرو انداخت
اره با اون خنده های شیطانیس:ph34r-smiley:

نه قم خوندم....اره the cellبود...یبار چن تا سوال نشونمون داد گف اینا نمونه سوالمه!!گفتم سوالا خوبیه!!!رفتم سرجلسه نمدونم 120تا جاخالی بود خیلی زیادبود!!خلاصه نصف بچها افتادن!!ولی یخوردم کمکمون کرداا

sa@@ra

New member
نه قم خوندم....اره the cellبود...یبار چن تا سوال نشونمون داد گف اینا نمونه سوالمه!!گفتم سوالا خوبیه!!!رفتم سرجلسه نمدونم 120تا جاخالی بود خیلی زیادبود!!خلاصه نصف بچها افتادن!!ولی یخوردم کمکمون کرداا

برعکس تو یوتی اصلا شوخی نداشت جالبه نمره ها که اومد دم در زد اعتراض وارد نیست اگرم کسی اعتراضی داره بیجا باشه نمره کم میشه دیگه ادم میترسید بره
کلا تو دانشگاه تهران منفور بود
ارفاق که اصلا نداشت:riz481:

- - - Updated - - -

سارا جون میشه یه راهنماییم کنی؟سوالی که حذف میشه اگه درست زده باشی یا نزده باشی چطور حساب میشه؟از تعداد سوال کم میشه یا درست برای همه حساب میشه؟

عزیزم برای همه درست حساب میشه تا حالا که اینطور بوده

Kianoosh.m

New member
خانوم سارا جدی واسه همه درست حساب میشه؟! اینطوری بشه بهتره که، بیوشیمیم میشه 37 درصد ایمنی هم باز میاد بالاتر. مطمئنی شما؟!

sa@@ra

New member
خانوم سارا جدی واسه همه درست حساب میشه؟! اینطوری بشه بهتره که، بیوشیمیم میشه 37 درصد ایمنی هم باز میاد بالاتر. مطمئنی شما؟!

سارا هستم:black_eyed:
والا من دیگه به هیچی مطمئن نیستم راستش
نمیدونم:p

Kianoosh.m

New member
سارا هستم:black_eyed:
والا من دیگه به هیچی مطمئن نیستم راستش
نمیدونم:p

من مگه اسم دیگه ای گفتم؟!
ایشالا که همینطور که شما گفتی باشه، همینطوری کم کم یه دوبار دیگه کلید بیاد میرم واسه اول دومی :ad54ad:

immeni

New member
من از چند نفر پرسیدم میگن واسه همه درست حساب میشه.آقای کیانوش من نظر شما رو خوندم فهمیدم از تعداد سوالات کم کردین واسه همین شک کردم از سارا خانم پرسیدم

Immunity

Well-known member
سارا خانووووووووووم!!!!خخخخ...اصنم منفور نیس!!فقط یکم جدی و نمره نده بوود!!!یکی از استادای خودم شاگردایشون بود..تجربه یکبار افتادنو باایشون تجربه کرده بود!:dadad4:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا