روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

melodi1991

New member
بچه ها من از این بلاتکلیفی خسته شدم :New (6):
کاش زودتر تموم بشه زودتر دانشجو بشیم :thumbsupsmileyanim:

SH!LA

New member
هیدنا من خیلی سرم شلوغه الانم کلی از کارامو اوردم خونه انجام بدم ک برسم ، کلا.سم میرم و تکلیفای اونجام هست ولی باز خواهی نخواهی فکرم میره اون سمتی،

کی این نتیجه های لعنتی میاد راحت بشم :| مرگ یبار شیون یبار ن ک هرروز هزار بار بمیرم

آره واقعاً هر چقدر هم سرت شلوغ باشه؛ باز هم فکر به نتیجه ها سراغ آدم میــاد...!

نمیدونم کی نفس راحت میکشیم و از ته می خندیم... :dadad4:

ROJO

New member
عزیزم...
میدونی دلیلش اینه که من یکم نازک نارنجی و تنبلم...
من اولین باره که دارم سرکار رفتن رو تجربه میکنم
ولی خداییش خیلی سخته
میام خونه از خستگی میافتم
مخصوصا که مته رمضون هم هست
هیدنا الان رفتی سرکار من با شرایط کار درس خوندم، واقعا روزای وحشتناکی داشتم هر روز تا 3 ، دو-سه روز تو هفته تا 6, میومدم خونه جنازه بودم،

این ک میگم نتیجه ها بیاد بخاطر اخلاقمه چون عجولم و از بلاتکلیفی هم خیلی متنفرم:wacsmiley:

hidena

New member
هیدنا الان رفتی سرکار من با شرایط کار درس خوندم، واقعا روزای وحشتناکی داشتم هر روز تا 3 ، دو-سه روز تو هفته تا 6, میومدم خونه جنازه بودم،

این ک میگم نتیجه ها بیاد بخاطر اخلاقمه چون عجولم و از بلاتکلیفی هم خیلی متنفرم:wacsmiley:

عزیزم، ایشالا یه نتیجه ی خوب میگیری...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

SH!LA

New member
ﻟﭗ ﺗﺎﭖ ﺭﻭ ﭘﺎﻣﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻢ .ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﻣﯿﮕﻪ : "ﻟﭗ ﺗﺎﭘﺖ ﺭﻭﺷﻨﻪ؟"

ﻣﯿﮕﻢ : "ﻧﻪ، ﺭﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ , ﮔﺬﺍﺷﺘﻤﺶ ﺭﻭ ﭘﺎﻫﺎﻡ ﺁﺭﻭﻡ ﺑﮕﯿﺮﻩ"

ﺑﻌﺪ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻢ :"ﮐﺎﺭﯼ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﺎﻫﺎﺵ؟"

ﻣﯿﮕﻪ:"ﻧﻪ ، ﺻﺪﺍ ﮔریش ﺗﺎ اون ﺍﺗﺎﻕ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻢ ﮔﻨﺎﻩ ﺩﺍﺭﻩ, ﺑﻐﻠﺶ ﮐﻦ" !!

ﻣﻦ |:

اومد درو ببنده گفت راستی جاشم عوض کن !!

بازم من :| :25r30wi:

mexin

Well-known member
بچه ها انقد حسرت نخورین هنو هیچی معلوم نیس
من یه دوستی داشتم بعد از کنکور علوم گفت که افتضاه داده و اصلا قبول نمیشه . حتی انقد که کلا فکر نتیجه رو از سرش بیرون کرده بود ... کلا دو تا درس تو کنکورشون داشتن .. نتایج که اعلام شد درصداش این بود .. یه درس 25 درصد .. درس دوم صفر .... فکر می کنید رتبش چند شد؟؟؟ 20 و شهر تهران هم قبول شد
همش نگین من بد دادم یه ذره هم ببینین بقیه چجوری دادن
شما خوندین و وضعیتتون اینه .. مطمئن باشین بقیه ی رقبا هم که خوندن وضعیت توپی ندارن ... سر کنکور همه اشتبا می کنن .. همه حواسپرتی دارن .. همه استرس دارن.. پس این چیزا از همه یه درصدی رو می گیره .. ما هم اشتباهای فاحشی کردیم سر کنکور ... پس ناراحتی نداره
ایشاله هر کی به اندازه ی تلاشش از موفقیت سهم می گیره

- - - Updated - - -

اصلا کلی روحیه دادی به این ملت کنکوری ....خخخ
این دیگه چه رشته ایه دو درس داره و با 20 درصد تهران هم قبول میشه؟ یه دفه میگفتی اسم خودشو پررنگ تر بنویسه شاید بورسش هم میکردن ..والا بخدا ..
ازهمین جا به وزیر علوم اعلام میداریم که این رشته های آبکی رو هرچه زودتر ورداره تا دیگه ازین قبولیای آبکی نداشته باشیم ... یکم سواد هم خوبه آدم داشته باشه و اعتماد بنفسشو داشته باشه بگه میانگین درصدهام مثلا 50 بود نه 10 درصد ....:33:
واقعا وزارت بهداشت سطحش خیلی بالاتره .. رشته ما که میانگین 60 کمتر بزنی دیگه باید بیخیال قبولی بشی ....
یکی از آشناها رفته بود سرجلسه کنکور ارشد دانشگاه ... دانشگاه آزاد نبود ها..!!! خلاصه من کارنامه شو گرفتم جمع میزدی میانگین 5 درسش رو کلا 15 درصد نمیشد ...امان از اینا ...
بعد کلی میذاشت ارشد قبول شدم و....:14:

nafasn

New member
بچه ها منم خسته شدم از بلاتکلیفی و بی حوصلگی خووووووو
آدم اصلا نمیدونه باید چیکار کنه؟ به چی فکر کنه؟ هر چیم ذهنمو مشغول میکنم باز بی اختیار میره سمت کنکور.باور کنید اینقدر سوالات رو بررسی کردم که ترتیب سوالا رو حفظ شدم.....
کارم فقط شده رمان خوندن... کتاب خوندن...تحلیل و بررسی و به فکر فرو رفتن در مورد سوالات کنکور...
روزه هم میگیرما..خخخخخ

sepideeee

New member
اصلا کلی روحیه دادی به این ملت کنکوری ....خخخ
این دیگه چه رشته ایه دو درس داره و با 20 درصد تهران هم قبول میشه؟ یه دفه میگفتی اسم خودشو پررنگ تر بنویسه شاید بورسش هم میکردن ..والا بخدا ..
ازهمین جا به وزیر علوم اعلام میداریم که این رشته های آبکی رو هرچه زودتر ورداره تا دیگه ازین قبولیای آبکی نداشته باشیم ... یکم سواد هم خوبه آدم داشته باشه و اعتماد بنفسشو داشته باشه بگه میانگین درصدهام مثلا 50 بود نه 10 درصد ....:33:
واقعا وزارت بهداشت سطحش خیلی بالاتره .. رشته ما که میانگین 60 کمتر بزنی دیگه باید بیخیال قبولی بشی ....
یکی از آشناها رفته بود سرجلسه کنکور ارشد دانشگاه ... دانشگاه آزاد نبود ها..!!! خلاصه من کارنامه شو گرفتم جمع میزدی میانگین 5 درسش رو کلا 15 درصد نمیشد ...امان از اینا ...
بعد کلی میذاشت ارشد قبول شدم و....:14:

دیگه همینی که هست شما به بزرگواریه خودت ببخش :New (6):
منم گفتم علوم نگفتم بهداشت .. خوب انقد سخت بوده هیشکی هیچی بلد نبوده :25r30wi:

mexin

Well-known member
بچه ها منم خسته شدم از بلاتکلیفی و بی حوصلگی خووووووو
آدم اصلا نمیدونه باید چیکار کنه؟ به چی فکر کنه؟ هر چیم ذهنمو مشغول میکنم باز بی اختیار میره سمت کنکور.باور کنید اینقدر سوالات رو بررسی کردم که ترتیب سوالا رو حفظ شدم.....
کارم فقط شده رمان خوندن... کتاب خوندن...تحلیل و بررسی و به فکر فرو رفتن در مورد سوالات کنکور...
روزه هم میگیرما..خخخخخ

خب هر شب فوتبال های جام جهانی رو هم نگاه کن دیگه ..بیکار چرا نشستی ...:whistle:

yeganehh

New member
سلام دوستان عزیز..امیدوارم که من را هم در جمع بلا تکلیف خود بپذیرید...

mexin

Well-known member
از راهنماییتون کمال تشکر رو دارم .. واقعا اگه شما نبودین بچه ها تا اعلام نتایج در سردرگمی به سر می بردن :wacsmiley:

خب برو بنویس توهم ... خوش خط بنویسی ..فردا پس فردا رفتید ارشد قبول شدید همکلاسیا ازتون میخوان و و لی لی لی لی و ازین حرفا دیگه:25r30wi:

sepideeee

New member
خب برو بنویس توهم ... خوش خط بنویسی ..فردا پس فردا رفتید ارشد قبول شدید همکلاسیا ازتون میخوان و و لی لی لی لی و ازین حرفا دیگه:25r30wi:

چشم استاد ... من از یه خط یه نقطه شروع می کنم که پایم قوی شه :riz481:

sepideeee

New member
سلام دوستان عزیز..امیدوارم که من را هم در جمع بلا تکلیف خود بپذیرید...

به به سلام .. می بینم هم رشته ای هم از آب دراومدیم
بیا تو جمع خودمون . ما اینجا ستاد تشدید استرس داریم تا اعلام نتایج :))

بالا