خانم خاطره شما دیگه ترکوندیاااااااااااا......
بهتون تبریک میگم واقعا حسودیم شد...
منو گرفتید.؟ شما با این درصدا به من میگید ترکوندم.؟!!سلام بچه ها.من تازه عضو شدم.کسی میتونه بهم بگه با این درصدا من قبول میشم یا نه؟؟؟خییییلییییی دلشوره دارم
ایمنی 80
بیوشیمی 60
سلولی 71
باکتری 57
زبان 54
سلام. کسی میتونه حدودا بگه من با درصدام چند میشم.؟
ایمنی 84
زیست 86
بیوشیمی 62
زبان 60
باکتری 26
نمره 315[/QUO
رتبه میاری عزیزم بهت تبریک میگم ،شک نکن تک رقمی هستی!:28:
سلام بچه ها.من تازه عضو شدم.کسی میتونه بهم بگه با این درصدا من قبول میشم یا نه؟؟؟خییییلییییی دلشوره دارم
ایمنی 80
بیوشیمی 60
سلولی 71
باکتری 57
زبان 54
سلام. کسی میتونه حدودا بگه من با درصدام چند میشم.؟
ایمنی 84
زیست 86
بیوشیمی 62
زبان 60
باکتری 26
نمره 315
سلام بچه ها.من تازه عضو شدم.کسی میتونه بهم بگه با این درصدا من قبول میشم یا نه؟؟؟خییییلییییی دلشوره دارم
ایمنی 80
بیوشیمی 60
سلولی 71
باکتری 57
زبان 54
من که همچنان منتظر تایید هستم و هرچی هم اس ام اس میدم هیچی به هیچی.
کلا هم بود و نبود من تو این تخمین تغییری ایجاد نمیکنه نمره م 210 خودتون حساب کنید چی میشه
منم تبریک میگم...
لطفا در تخمین رتبه سایت شرکت کن...
من تازه عضو شدم و نظرات رو خوندم. به نظرم خیلی عصبانی هستن بچه ها. ازمون ایمنی بد بینانه بدبینانه 2-3 تا کلید اشتباه داشت. من جدیدترین چاپ های رفرنس ها رو خوندم. سوالا اکثرا از خود خود رفرنس ها بود. سوال شروع سنتز کلسترول هم که همه میگن غلط بود درست بوده. لودیش نبوده شاید. اما تو بیوشیمی که خوندیم دیگه از سیتوزول شروع میشه. تمام سوالا درست بود ولی سخت و چرت . 2-3 تا
. نهایت 2-3 تا سوال کلید نهایی عوض شه. از نظرات فهمیدم خیلی ها سطحی خوندن . فکر نمیکردم سوالای اسونی مثل محل شروع سنتز کلسترول رو اعتراض کنن. بار لیپیدها. هترو و همو. همش تو رفرنس ها هست خوبشم هست. به هر حال گفتم اگر کلید نهایی اومد شوکه نشن
کدوم تخمین رتبه دوست عزیز. یکی دو هفته است این همه دانشجو سر کارن. کار نمیکنه و یکی دو نفر این وسط میگن کار میکنه. من و خیلیا دیگه کد رهگیری که نمیدیم. کجای دنیا کد رهگیریشون رو میدن به بقیه. قسمت پولیش هم خرابه. الان دیگه اگر درست هم شه من یه نفر شرکت نمی کنم. متاسفم برای دست اندر کارانش
ایمنی 80
بیوشیمی 60
سلولی 71
باکتری 57
زبان 54
خانم خاطره شما دیگه ترکوندیاااااااااااا......
بهتون تبریک میگم واقعا حسودیم شد...
حالا چرا اینقدر عصبانی هستی دو سه نفر؟24 نفر اومدن منم پوا پرداخت کردم یه چیزایی میگیدا انگار بیکارن کد شما رو بردارن اتخابای شمار ا تغییر بدن یا هرجیز دیکه