نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

khatere31

New member
سلام. کسی میتونه حدودا بگه من با درصدام چند میشم.؟
ایمنی 84
زیست 86
بیوشیمی 62
زبان 60
باکتری 26
نمره 315

khatere31

New member
من تازه عضو شدم و نظرات رو خوندم. به نظرم خیلی عصبانی هستن بچه ها. ازمون ایمنی بد بینانه بدبینانه 2-3 تا کلید اشتباه داشت. من جدیدترین چاپ های رفرنس ها رو خوندم. سوالا اکثرا از خود خود رفرنس ها بود. سوال شروع سنتز کلسترول هم که همه میگن غلط بود درست بوده. لودیش نبوده شاید. اما تو بیوشیمی که خوندیم دیگه از سیتوزول شروع میشه. تمام سوالا درست بود ولی سخت و چرت . 2-3 تا
. نهایت 2-3 تا سوال کلید نهایی عوض شه. از نظرات فهمیدم خیلی ها سطحی خوندن . فکر نمیکردم سوالای اسونی مثل محل شروع سنتز کلسترول رو اعتراض کنن. بار لیپیدها. هترو و همو. همش تو رفرنس ها هست خوبشم هست. به هر حال گفتم اگر کلید نهایی اومد شوکه نشن

immeni

New member
سلام بچه ها.من تازه عضو شدم.کسی میتونه بهم بگه با این درصدا من قبول میشم یا نه؟؟؟خییییلییییی دلشوره دارم
ایمنی 80
بیوشیمی 60
سلولی 71
باکتری 57
زبان 54

immeni

New member
خانم خاطره شما دیگه ترکوندیاااااااااااا......
بهتون تبریک میگم واقعا حسودیم شد...

khatere31

New member
سلام بچه ها.من تازه عضو شدم.کسی میتونه بهم بگه با این درصدا من قبول میشم یا نه؟؟؟خییییلییییی دلشوره دارم
ایمنی 80
بیوشیمی 60
سلولی 71
باکتری 57
زبان 54
منو گرفتید.؟ شما با این درصدا به من میگید ترکوندم.؟!!

immeni

New member
مهم اینه زدین تو گوش دانشگاه تهران.همین کافیه.آره خب نسبت به من ترکوندی...

hani93

New member
ایمنی 80
بیوشیمی 60
سلولی 71
باکتری 57
زبان 54

واقعا فکر میکنی با این درصدای عای قبول نمیشیییی؟؟؟؟؟/
خودتم به قول خودت تو گوش دانشگاه تهران میزنی که!
تبریک میگم بهت :applause:

mnamavarpour

New member
ایمنی 80
بیوشیمی 60
سلولی 71
باکتری 57
زبان 54

سلام...
نمره شما خوبه...تبریک میگم...
برای اطمینان در تخمین رتبه سایت شرکت کن...
دوستانتون هم تشویق کنید در تخمین رتبه شرکت کنند

mnamavarpour

New member
من که همچنان منتظر تایید هستم و هرچی هم اس ام اس میدم هیچی به هیچی.
کلا هم بود و نبود من تو این تخمین تغییری ایجاد نمیکنه نمره م 210 خودتون حساب کنید چی میشه

به این زودی دست نکش... حتما تائید میشه، من هم همینطور بودم تا بالاخره با دادن sms تائید شد... از خودت هم ناامید نشو... کنکور امسال اصلا قرار نیست نمرات قبولی مثل پارسال باشه

khatere31

New member
منم تبریک میگم...
لطفا در تخمین رتبه سایت شرکت کن...

کدوم تخمین رتبه دوست عزیز. یکی دو هفته است این همه دانشجو سر کارن. کار نمیکنه و یکی دو نفر این وسط میگن کار میکنه. من و خیلیا دیگه کد رهگیری که نمیدیم. کجای دنیا کد رهگیریشون رو میدن به بقیه. قسمت پولیش هم خرابه. الان دیگه اگر درست هم شه من یه نفر شرکت نمی کنم. متاسفم برای دست اندر کارانش

amin70

New member
من تازه عضو شدم و نظرات رو خوندم. به نظرم خیلی عصبانی هستن بچه ها. ازمون ایمنی بد بینانه بدبینانه 2-3 تا کلید اشتباه داشت. من جدیدترین چاپ های رفرنس ها رو خوندم. سوالا اکثرا از خود خود رفرنس ها بود. سوال شروع سنتز کلسترول هم که همه میگن غلط بود درست بوده. لودیش نبوده شاید. اما تو بیوشیمی که خوندیم دیگه از سیتوزول شروع میشه. تمام سوالا درست بود ولی سخت و چرت . 2-3 تا
. نهایت 2-3 تا سوال کلید نهایی عوض شه. از نظرات فهمیدم خیلی ها سطحی خوندن . فکر نمیکردم سوالای اسونی مثل محل شروع سنتز کلسترول رو اعتراض کنن. بار لیپیدها. هترو و همو. همش تو رفرنس ها هست خوبشم هست. به هر حال گفتم اگر کلید نهایی اومد شوکه نشن

واي بابا عمقي خون بابا ادعا معلوم نيست تا حالا چندتا كنكور رو تجربه كردي
عمقي خوندنت تو حلقم

sa@@ra

New member
کدوم تخمین رتبه دوست عزیز. یکی دو هفته است این همه دانشجو سر کارن. کار نمیکنه و یکی دو نفر این وسط میگن کار میکنه. من و خیلیا دیگه کد رهگیری که نمیدیم. کجای دنیا کد رهگیریشون رو میدن به بقیه. قسمت پولیش هم خرابه. الان دیگه اگر درست هم شه من یه نفر شرکت نمی کنم. متاسفم برای دست اندر کارانش

حالا چرا اینقدر عصبانی هستی دو سه نفر؟24 نفر اومدن منم پوا پرداخت کردم یه چیزایی میگیدا انگار بیکارن کد شما رو بردارن اتخابای شمار ا تغییر بدن یا هرجیز دیکه

sa@@ra

New member
ایمنی 80
بیوشیمی 60
سلولی 71
باکتری 57
زبان 54

لطفا بیاید توی تخمین شرکت کنید ممنون میشهم
تا الان 24 نفر اومدن پارسال 150 تا بوده
نمره نفر اولم زده 325:
ایمنی 80
بیوشیمی 72
میکروب 40
زیست 76
زبان 73

آسمون

New member
سلامی دوباره...وتبریک به درصدای دوستان تازه واردانجمن
بچه ها؟چرا اینقد بدبینانه به سایت تخمین رتبه نگامیکنین؟؟؟بابا این بندگان خدا چن ساله دارن اینکارو میکنن.کد رهگیری میخان تاکسی درصداشودوبار باکمی تغییر و یابعضی ها براسرگرمی واذیت کردن چن بار وارد تخمین نشن.من دوستم دوسال توتخمین شرکت کرده و هیچ سواستفاده ای از کدش صورت نگرفته.قصد سایت کمک به واقعی ترشدن رتبه هاست.
درضمن لطفا به سطح مطالعه وعلم همدیگه توهین نکنیم.مطمن باشین هرکس ناراحته حتما برای کنکورش اندازه خودش زحمت کشیده...چون به بعضی سوالا اعتراض وجود داره دلیل به سطحی خوندن مطالب نیست...شایدمنبع خوبى برای مطالعه انتخاب نکرده بوده.اعتراضات بچه ها درست یا غلط ناشی ازشوکی هس که بعدازکنکورواردشده...میبینین که الان جو آروم ترشده.من باگفتن ایناقصداهانت به کسى رو نداشتما.فقط میگم دوستانه تربحرفیم باهم

vahid91

New member
ايمونولوژيستاي جوون سلام...ما از اعضاي قديمي هستيم ..من باب مسايل كنكوري و مشاوره درسي هر كي كمك خاست بم پيام بده...خوشحال ميشم كمكتون كنم.

khatere31

New member
حالا چرا اینقدر عصبانی هستی دو سه نفر؟24 نفر اومدن منم پوا پرداخت کردم یه چیزایی میگیدا انگار بیکارن کد شما رو بردارن اتخابای شمار ا تغییر بدن یا هرجیز دیکه

کنکور ما دوست عزیز 2 هزار و خورده ای نفر شرکت کننده داشته. نه 24 نفر. در ضمن من دیشب نظر گذاشتم که 10 نفر بودن. به ساعت کامنت ها دقت کن عزیزم. در ضمن کد ملی و کد رهگیری خصوصیه. هرکاری میخوان کنن به خودشون مربوطه. مثل هزار نفر دیگه منم حاضر نیستم اینکارو کنم. 2 هفته دیگه رتبه ها میاد. خیلی راحت با تغییر انتخابای تهران میتونن دانشجویای خودشونو ببرن تهران. بیکار هستن یا نیستن به من مربوط نیست. اما از 24 نفرشون معملومه همه چی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا