نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sa@@ra

New member
بچه ها این اعتراضارو که میزنین ادرس رفرنسو بدین مام بزنیم

- - - Updated - - -

سوال 105 هر سه گزینه 1و2و3 درست نیس مگه؟

نه بر اساس لودیش کاملا درسته و اسمز میشه بچه های ژن توضیج دادن تو بخششون

Immunity

Well-known member
سارا خانوم رفرنس بده مام بزنین خوووووووووووووووووب

elly

New member

بچه های ژن میگن هر سه گزینه. گزینه ب تو لودیش اومده.من خودم لودیش ندارم و گرنه میگشتم.چون اکوپورین ها انشار تسهیل شده را ایجاد میکنند.

Immunity

Well-known member
سوال 113 زده الف بنظرم غلطه نه!!93 زده الف اینم غلطه بنظرم...اصن sds خودش دترژنت بدون باره چجور باعث تغییر شارز پروتیین میشه؟!!!!!

sa@@ra

New member

بچه های ژن میگن هر سه گزینه. گزینه ب تو لودیش اومده.من خودم لودیش ندارم و گرنه میگشتم.چون اکوپورین ها انشار تسهیل شده را ایجاد میکنند.

الی خانوم اول میگفتن بچه ها اما نت خودم لودیشو دارم اسمز هست
امواپورین ها تو همه سولها و بافتها نیستند مکانیسم اصلی اسمز هست این سوال سالهای قبل هم تکرار شده

Immunity

Well-known member
سارا همش این چنتا بیوشیمی اعتراض زدی؟؟؟؟بقیه چی پس؟

Kianoosh.m

New member
درصدتون میشه بگید؟

- - - Updated - - -

اخرین نمره قبولی پارسال 225/2 بوده دوستی

خانوم سارا 225.5 کجا قبول شده بود؟ به نظرتون امسال که یکمی نسبت به پارسال سخت تر شده بود تا چه نمره ای شانس قبولی هست؟ (به جز بین الملل)

mnamavarpour

New member
نحوه اعتراض به سوالات چگونه است؟

نحوه اعنراض به سوالات چطوره ؟ و منبع مورد بررسی شما برای سوال 55 چی بوده؟ مرسی

sa@@ra

New member
خانوم سارا 225.5 کجا قبول شده بود؟ به نظرتون امسال که یکمی نسبت به پارسال سخت تر شده بود تا چه نمره ای شانس قبولی هست؟ (به جز بین الملل)

احتمالا نمره قثولی بیاد از این پایین تر
کیانوش نمیودونم کجا قبول شده ولی مطمعنم وتو کارنامه دیدم که اخرین نمره قبولی 225.2 بوده

Kianoosh.m

New member
نحوه اعنراض به سوالات چطوره ؟ و منبع مورد بررسی شما برای سوال 55 چی بوده؟ مرسی

سایت سنجش پزشکی برو، قسمت کلید اولیه سوالات گزینه فرم اعتراض (یچی همین مایه ها) میزنی بعد پر میکنی (البته کد رهگیری رو باید داشته باشی که داری). راجع به رفرنس و اینا چند صفحه پیش رو بگرد قرار داده شده

Kianoosh.m

New member
احتمالا نمره قثولی بیاد از این پایین تر
کیانوش نمیودونم کجا قبول شده ولی مطمعنم وتو کارنامه دیدم که اخرین نمره قبولی 225.2 بوده

امسال بشه 210 دیگه :(
اگه بهشون اثبات شه یه سوال دوتا گزینه صحیح داره، سوال رو حذف میکنن یا هردو گزینه رو حساب میکنن؟

sa@@ra

New member
امسال بشه 210 دیگه :(
اگه بهشون اثبات شه یه سوال دوتا گزینه صحیح داره، سوال رو حذف میکنن یا هردو گزینه رو حساب میکنن؟

پیش اومده که اینکارو کنن اما بغضی وقتا هم به قول دوستم رو اطلاعات خودشون پافشاری میکنن و زیر بار نمیرم بعضی وقتا هم چیزی که کسی روش اعتراض نداشته حذف شده:))))))

Immunity

Well-known member
سلام بچها یسوال؟
اگه کسی یه سوای رو اعتراض بزنه واسه رشتهای دیگه ک همون سوال رو تودفترچه داشتن اعمال میشه؟؟مثلا همین زبان 5شنبه بدظهر اگ ما اعتراض بزنیم درصورت پذیرش توسط بهداشت واسه گروههای دیگ ک باما5شنبه بودنم اصلاح میشه ایاااااا؟؟؟درمور بیو و زیست هم همینطور؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا