نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marjane

New member
سلام بچها امیدوارم خوب باشید و امتحان را با موفقیت پشت سرگذاشته باشید . بچها موافقید حالا بعد از امتحان اگه کارگاه روانشناسی را مطلع شدیدم اینجا عنوان کنیم تا همه بتونن استفاده کنن.

rawy

New member
سلام بچه های گل گلاب
آقا شما از پرند خبری ندارین؟ نیستش چرا؟

پرررررررررند....... آهااااااای....... پرند کجایی؟

دیگه دارم نگرانش می شم. بعد از نتایج علوم دیگه خبری ازش نیست که نیست.

سلام, خوبین؟ آزمون چطور بود؟
پرند عزیزم شکر خدا در حال حاضر حالش خوبه , بعد از آزمون علوم دختر بدی شده و کلی خودشو اذیت کرده, رتبش متوسط شده و حتی انتخاب رشته نکرده :(50): آزمون بهداشت رو هم شرکت نکرده
امااااااااااااااااااااااا ولیییییییییییییییییییی :rolleyessmileyanim:
دیلوز علوس شده
789619_springsmile.gif

دیروز عقدش بوده, از همینجا دوباره بهش تبریک می گم و براش آرزوی خوشبختی دارم
ازش هم قول گرفتم که بیاد حتما, گویا امروز تلاش کرده و نتونسته وارد بشه
به همتون سلام رسوند, مخصوصا دوستایی که نگرانش بودید

rawy

New member
به نظر منم متنهای زبان امسال سخت بود. متنای سال پیشو می خوندم خیلی آسون تر بود.

به نظرم متن اول و سوم سخت بود, دوم و چهارم رو می شد زد, من دوم رو زدم و لغت ها رو , روی متن ها دیگه فرصت نشد و نتونستم تمرکز کنم و الا چهارمی رو هم به نظرم می شد جواب داد , از زبان بیشتر از همه درسها می ترسم که نکنه غلط داشته باشم چون مرجعی ندارم که به جوابم اطمینان پیدا کنم, پارسال ماشالا بچه های گروه انقدر فعال بودند همون روز آزمون خودشون کلید جوابای درست رو داده بودند , هرچند که هرکسی نزده های خودش رو تو جواب ها نیاورده بود, اما محاسبه پارسال باعث شد من به خودم مغرور بشم و وقتی کلیدها اومد کاملا از دست رفتم, امسال دیگه فقط منتظر کلید می مونم :65d6a5d6s:

rawy

New member
بله من یه ربع قبل از پایان جلسه تحویل دادم واسه همین هم پاسخنامه هم دفترچه رو تحویل دادم

آهااااااااا, درست می گید, هنوز که آزمون تموم نشده که نمی شه سوالا رو برد بیرون, چون آخر آزمون هی من پاسخنامه رو می کشم هی مراقب, واسه همین اون شکلیش رو تجربه نکرده بودم :tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

rawy

New member
اره راوی سالای پیش هم که دانشگا ایران بود دختر و پسر یه جا امتحان می دادن !!! چطو یادت نیست ؟؟؟ :5:

دیگه خودت عمممممممممق فاجعه رو ببین که استرس تا کجااااااااااااااا :14:
نه اینکه یادم رفته باشه, اصلا ندیدمشون :(50): دید تونلی داشتم فکر کنم

rawy

New member
سلام بچها امیدوارم خوب باشید و امتحان را با موفقیت پشت سرگذاشته باشید . بچها موافقید حالا بعد از امتحان اگه کارگاه روانشناسی را مطلع شدیدم اینجا عنوان کنیم تا همه بتونن استفاده کنن.

سلام دوست عزیز خوش اومدید
عکس پروفالیتون معرکه است :25r30wi::heart:
می دونم که نیتتون خیر هست و می تونه کار مفیدی باشه اما دوتا مسئله هست
یکی اینکه اگر هم بخوایم اینکار رو انجام بدیم این تاپیک "نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93" هست و باید لطف کنید و یه تاپیک مرتبط با معرفی کارگاه بزنید
و مسئله دوم و مهمتر اینه که تبلیغ در انجمن غدقن هست :smiliess (12):

آخرین ویرایش:

rawy

New member
بچه ها فعلا رو کلید دکتر..خ.لی.لی حساب کردن ... منم از رو اون حساب کردم :)

واااااااااااااااای خداااااااااااااااااااااا
من نمی خوام تا کلیدا نیومده نگاه کنمااااااااااااااااااااااااااااا
536620_phil_15.gif

اما حالا کجا هست این کلید دکتر؟
214920_Cherna-facepalm.gif

hamidehjoon

New member
پرند عزیزم شکر خدا در حال حاضر حالش خوبه , بعد از آزمون علوم دختر بدی شده و کلی خودشو اذیت کرده, رتبش متوسط شده و حتی انتخاب رشته نکرده :(50): آزمون بهداشت رو هم شرکت نکرده
دیلوز علوس شده
789619_springsmile.gif

سلام بچه ها
آخ جون عروسی .
تبرییییییییک میگم پرندجان زودتر بیا ببینیمت دلمون برات تنگه عروس میشی هیچی نمیگی؟آخه تو نباید از من اجازه میگرفتی؟؟؟
ولی ناراحت شدم شنیدم بهداشت شرکت نکرده چرا خب؟؟
از بعد از علوم نگران پرند و ایلین بودم

marjane

New member
چه شده
باشه عزیز ممنون که مطلعم کردی من قبلا می امدم به این انجمن سرمیزدم اما شرمنده وقت نداشتم نظری بدهم مدام در حال خواندن بودم امیدوارم همه اونهایی که زحمت کشیدن قبول بشن.10001370_595493950537618_13059n.jpg

rawy

New member
چه شده
باشه عزیز ممنون که مطلعم کردی من قبلا می امدم به این انجمن سرمیزدم اما شرمنده وقت نداشتم نظری بدهم مدام در حال خواندن بودم امیدوارم همه اونهایی که زحمت کشیدن قبول بشن.[H][/QUOTE

:25r30wi: ناااااااااااااااااااازیییییییییییییی
خواهش می کنم, اشکالی نداره, فقط برو تا یزدان نیومده :25r30wi: این که شوخی بود, ما همگی امسال خیلی وقت واسه اینجا نذاشتیم, اما حالا که اینطوری بوده ایشالااااااااا قبول شدین باید یه شیرینی تپل بدید :a2d3: و از این به بعد بیشتر بیاید, این تعداد پستتون که 2تاست بشه 2000 تا پست مفید :smilies-azardl (113

آخرین ویرایش:

havash

New member
دیلوز علوس شده
789619_springsmile.gif

تبریک ویژه خدمت پرند خانم. ایشالا که خوشبخت بشین.:applause:
ایشالا که هرجا هستین سالم و سلامت باشین.

havash

New member
دیلوز علوس شده
789619_springsmile.gif

سلام راوی جان. خوبم خدارو شکر. شما که خوبین ایشالا؟
والا چی بگم. همچنان منتظر 31 خردادم. راستش خیالم از بابت زبان، شخصیت و روان درمانی(که از قضا هر سه بالاترین ضریب رو هم دارن) راحت نیس. دیگه امید به خدا. من که تلاشم کردم حالا دیگه هرچه جانان پسندد ما هم می پسندیم.
سقف آرزوهاتون بلند:rose:

marjane

New member
سلام
چشم رو چشمم شما دعا کنید بعد 2سال مدام خوندن قبول بشم شیرینی چیه شام همه دعوتید.:thanks:

rawy

New member
سلام راوی جان. خوبم خدارو شکر. شما که خوبین ایشالا؟
والا چی بگم. همچنان منتظر 31 خردادم. راستش خیالم از بابت زبان، شخصیت و روان درمانی(که از قضا هر سه بالاترین ضریب رو هم دارن) راحت نیس. دیگه امید به خدا. من که تلاشم کردم حالا دیگه هرچه جانان پسندد ما هم می پسندیم.
سقف آرزوهاتون بلند:rose:

خوووووووب, کمی تا قسمتی رو به سکته مغزی و قلبی
من از بابت بقیه که هیچی از بابت زبان کلا خیلی خیالم ناراحت بود که رسما افتضاح به بار آوردم, الان دارم پابرهنه می رم به سمت برج میلاد, نذر داشتم قبول نشم پابرهنه برم خودکشی
ایشالا که نتیجه ها میاد و خیالتون رو به بهترین شکل ممکن راحت می کنه
یعنی کشتههههههههه مرده ییییییییییی این اخلاق ورزشکاریتمااااااااااااااا , خوش به حالتون که رابطتون انقدر با جانان خوبه, کاش ماهم بتونیم به گردپاتون برسیم
ممنوووووووووووووووووووووووووون :riz304:

neda.farahani

New member
سلام بچه ها... بعد از سه روز بالاخره این سایت کد فعال سازی رو برام فرستاد!!!!! واقعا ممنون از سرعت عملشون :|

neda.farahani

New member
بچه هایی که مثه من امسال سال دومشون بود.. به نظرتون کنکور امسال در مقایسه با پارسال چطور بود؟
به نظرم امسال خیلی سوال تکراری داشت ! بچه ها میاید یه کلید پیشنهادی درست کنیم؟؟؟
{البته راجع به زبان کلا سکوت میکنم چون انقدر خراب زدم که اصا صلاحیت نظر دادن درموردشو ندارم :j58r36j3gcr4suxymup}.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا