سلام بچه های گل گلاب
آقا شما از پرند خبری ندارین؟ نیستش چرا؟
پرررررررررند....... آهااااااای....... پرند کجایی؟
دیگه دارم نگرانش می شم. بعد از نتایج علوم دیگه خبری ازش نیست که نیست.
به نظر منم متنهای زبان امسال سخت بود. متنای سال پیشو می خوندم خیلی آسون تر بود.
من از متن ها 7 تا زدم سه تاش غلط بود :1dco2x0p1lilzhfpg1t
بله من یه ربع قبل از پایان جلسه تحویل دادم واسه همین هم پاسخنامه هم دفترچه رو تحویل دادم
اره راوی سالای پیش هم که دانشگا ایران بود دختر و پسر یه جا امتحان می دادن !!! چطو یادت نیست ؟؟؟ :5:
بچه ها فعلا رو کلید دکتر..خ.لی.لی حساب کردن ... منم از رو اون حساب کردمووووووووووووی نکنه منم غلط زدم, منفی نشم :smiliess (2):
از کجا فهمیدی غلط بوده
سلام بچها امیدوارم خوب باشید و امتحان را با موفقیت پشت سرگذاشته باشید . بچها موافقید حالا بعد از امتحان اگه کارگاه روانشناسی را مطلع شدیدم اینجا عنوان کنیم تا همه بتونن استفاده کنن.
بچه ها فعلا رو کلید دکتر..خ.لی.لی حساب کردن ... منم از رو اون حساب کردم![]()
سلام, خوبین؟ آزمون چطور بود؟
پرند عزیزم شکر خدا در حال حاضر حالش خوبه , بعد از آزمون علوم دختر بدی شده و کلی خودشو اذیت کرده, رتبش متوسط شده و حتی انتخاب رشته نکرده50): آزمون بهداشت رو هم شرکت نکرده
امااااااااااااااااااااااا ولیییییییییییییییییییی :rolleyessmileyanim:
دیلوز علوس شده![]()
دیروز عقدش بوده, از همینجا دوباره بهش تبریک می گم و براش آرزوی خوشبختی دارم
ازش هم قول گرفتم که بیاد حتما, گویا امروز تلاش کرده و نتونسته وارد بشه
به همتون سلام رسوند, مخصوصا دوستایی که نگرانش بودید
چه شده
باشه عزیز ممنون که مطلعم کردی من قبلا می امدم به این انجمن سرمیزدم اما شرمنده وقت نداشتم نظری بدهم مدام در حال خواندن بودم امیدوارم همه اونهایی که زحمت کشیدن قبول بشن.[H][/QUOTE
:25r30wi: ناااااااااااااااااااازیییییییییییییی
خواهش می کنم, اشکالی نداره, فقط برو تا یزدان نیومده :25r30wi: این که شوخی بود, ما همگی امسال خیلی وقت واسه اینجا نذاشتیم, اما حالا که اینطوری بوده ایشالااااااااا قبول شدین باید یه شیرینی تپل بدید :a2d3: و از این به بعد بیشتر بیاید, این تعداد پستتون که 2تاست بشه 2000 تا پست مفید :smilies-azardl (113
كسي ميدونه كي نتايج اوليه روميزنن?
پرند عزیزم شکر خدا در حال حاضر حالش خوبه , بعد از آزمون علوم دختر بدی شده و کلی خودشو اذیت کرده, رتبش متوسط شده و حتی انتخاب رشته نکرده50): آزمون بهداشت رو هم شرکت نکرده
دیلوز علوس شده![]()
دیلوز علوس شده![]()
سلام راوی جان. خوبم خدارو شکر. شما که خوبین ایشالا؟
والا چی بگم. همچنان منتظر 31 خردادم. راستش خیالم از بابت زبان، شخصیت و روان درمانی(که از قضا هر سه بالاترین ضریب رو هم دارن) راحت نیس. دیگه امید به خدا. من که تلاشم کردم حالا دیگه هرچه جانان پسندد ما هم می پسندیم.
سقف آرزوهاتون بلند:rose: