مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

misagh68

New member
نگــــــــــــــــــــــا...... ی چیزی بگم؟؟؟....:dadad4:
میشه 2 اون قسمتی ک اسم رشتتو نوشتی ، درستش کنی؟؟.... اون نقطه هه تو چشم منه.... :14:

فقط به خاطر uuuuuuuuuuuuuuuu.بهش فکر می کنم...............چون هفته ی آخره ومی دونم اعصاب....... ولی شمام با آواتارت رسما خوابونددددی ما رو!!!!!!!!!

برای هفته ی آینده مناسب میشه نه ه ه ه ه ه ه حالا عسسسسسسسسسیییییسسسسسسسسسسسسسم:bunnyearsmiley:

6ساعت.ایمنی......2ساعت.باکتری......

kolouche

New member
فقط به خاطر uuuuuuuuuuuuuuuu.بهش فکر می کنم...............چون هفته ی آخره ومی دونم اعصاب....... ولی شمام با آواتارت رسما خوابونددددی ما رو!!!!!!!!!

برای هفته ی آینده مناسب میشه نه ه ه ه ه ه ه حالا عسسسسسسسسسیییییسسسسسسسسسسسسسم:bunnyearsmiley:

6ساعت.ایمنی......2ساعت.باکتری......

آره اون آواتارمو واسه این گذاشتم چون شبیه حال و روز این روزای منه.... :ad54ad:

PMN

New member
بقیه چی هیشکی مرور نمیکنه؟ واسه مرور از رو کتاب مرور میکنین یا تست میزنین؟ من هنوز مرورو شروع نکردم چجوری به صرفهس میخوام این چن روزه ایمنی و اولای بیو رو مرور کنم

PMN

New member
گزارشم بدم :tonguesmiley: هر روز 6-7 ساعت. ارشد رسید ساعت مطالعه من درس نشد :j58r36j3gcr4suxymup

آسمون

New member
سلام بچه هاخوبین؟ببخشین من فرصت نکردم دیگه نکته بذارم...
pmnجون؟منم بامرورمشکل دارم چون تواین مدتی که براکنکور درس خوندم همیشه ازمرورکردن فراری بودم!!حالاهمه چی یادم رفته امادارم سریع وسرسری نکاتی که توکتاب خط کشیدم رومیخونم...هرچنداحساس میکنم فایده نداره..امااز1شنبه فقط میخام تست بزنم ولغت زبان.
بچه ها هفته بعداین موقع خلاص شدیما...چقد دلم خوشی کردن میخااااد...

eeeeeeehsan

New member
سلام بچه هاخوبین؟ببخشین من فرصت نکردم دیگه نکته بذارم...
pmnجون؟منم بامرورمشکل دارم چون تواین مدتی که براکنکور درس خوندم همیشه ازمرورکردن فراری بودم!!حالاهمه چی یادم رفته امادارم سریع وسرسری نکاتی که توکتاب خط کشیدم رومیخونم...هرچنداحساس میکنم فایده نداره..امااز1شنبه فقط میخام تست بزنم ولغت زبان.
بچه ها هفته بعداین موقع خلاص شدیما...چقد دلم خوشی کردن میخااااد...

معـلومه کجایی؟؟ :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
اینقدر درس نخون خدا رو خوش نمیاد!!
ولی داری حسـابی میخـونیااا!!! آفرین.
گزارش هم که دیگه تعطیل کردیـو....
مـارلیک هم فقط پستای تو رو لایک میزنه ـهو....

باش.. ما هم خـدایی داریم!! :sad:

marlik

New member
احسان جان من سر میزنم.واسه همتونم که تلاش میکنید آرزوی موفقیت دارم.یکم سرم شلوغه .راستی ابجی من نزنا.که میزنمت;-);-);-):):):)ایشالا خوش گذرونی بعد کنکورتون زیاد اونجا میریم.شاد باشید

آخرین ویرایش:

kolouche

New member
منم آسمون رو همش در حال کتاب خوندن تصور میکنم..... :smilies-azardl (181
.... ننــــــــــــــــه قربونت بره نوه.....:28:

eeeeeeehsan

New member
احسان جان من سر میزنم.واسه همتونم که تلاش میکنید آرزوی موفقیت دارم.پیکم سرم شلوغه .راستی ابجی من نزنا.که میزنمت;-);-);-):):):)ایشالا خوش گذرونی بعد کنکورتون زیاد اونجا میریم.شاد باشید

مرسی :rose:

ایشالا.. همه قبولیم.

ما هم شوخی می کنیم دور هم بخندیم، ولی دور از همه اینا عمراً من بذارم کسی اونم دختـر دست روم بلنـد کنه!! :auizz3ffy9vla57584x

- - - Updated - - -

گزارش:

1 ساعت ایمنی
6 ساعت بیوشیمی

kolouche

New member
مرسی :rose:

ایشالا.. همه قبولیم.

ما هم شوخی می کنیم دور هم بخندیم، ولی دور از همه اینا عمراً من بذارم کسی اونم دختـر دست روم بلنـد کنه!! :auizz3ffy9vla57584x

- - - Updated - - -

گزارش:

1 ساعت ایمنی
6 ساعت بیوشیمی

شما نمیذاری؟؟؟؟ ...خب مهم نیس.... اونا میزننــــــــــــــــــــــــت..... :eek:t0837h0nn8zfqu8ult :smiliess (10):
7 ساعت....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا