مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
مرسی راوی جون یهو نگران شدم گفتم خدایا چرا همچی با هم داره میره
دیروز آخرین روز کلاسم بود و 7 ترمم تموم شد اصلا باورم نمیشه چ جوری گذشت حسابی افسرده شدم اصلا این ترم آخری دل و دماغ هیچکاری ندارم حتی نمیتونم درس بخونم این بیشتر عذابم میده جالبه تا ترم پیش روزشماری میکردم زودتر دانشگام تموم شه اما الان همش ناراحتم با این روحیه معلوم نیست کی بتونم شروع کنم ب خوندن
راستی اختلال من چیه دکترها
دوسوگرام نه ؟ از یک طرف هر ترم تموم میشد میخاستم زودتر تموم شه حالا اندازه همه اون 7 ترمی ک گذشت و قدر ندونستم و خوش نگذروندم ناراحتم دارم میترکم از غصه اگه از مهر میرفتم سر کلاسای ارشد این حسم کمتر بود اما چی بگم ک خودتون در جریانید

منم همیشه تو تموم شدن هر مرحله از زندگیم کلی غصه خوردم, اما همیشه اون روزا گذشته و روزای بهتری با موقعیت های تازه تر و جالب تر به جاش پیش اومده, این رفتار منو یاد عقیده یونگ در مورد اصرارمون به زندگی در کودکی می ندازه, یعنی یه مقدار این حالت رو دارم خودم, باید با زمان حال و شرایطش رو به رو شد, دنیا هر روز اتفاق های تازه و جالبی برای افتادن داره که البته ماییم که باید بریم بندازیمشون :smiliess (3): و گرنه ممکنه نیفتن :a2d3:

rawy

New member
دوستان من همینجا یه اصلاحیه اعلام کنم در مورد اشتباه خودم در رابطه با اثنی عشر و اولین محل گوارش
دلیل اشتباه من این بوده که توی کتاب به این شکل صفحه بندی شده : اثنی عشر قسمتی از روده کوچک مجاور معده و اولین محل گوارش است
(بقیه اش تو صفحه ی بعد) : کههههههههههه مقدار زیادی از مواد غذایی را جذب می کند

در حقیقت اثنی عشر اولین محل گوارش نیست بلکه همونطور که دوستان گفتند اولین محل جذب هست و اشتباه من به دلیل ادامه ندادن جمله در صفحه بعد بود :tonguesmiley:

henri

New member
منم همیشه تو تموم شدن هر مرحله از زندگیم کلی غصه خوردم, اما همیشه اون روزا گذشته و روزای بهتری با موقعیت های تازه تر و جالب تر به جاش پیش اومده, این رفتار منو یاد عقیده یونگ در مورد اصرارمون به زندگی در کودکی می ندازه, یعنی یه مقدار این حالت رو دارم خودم, باید با زمان حال و شرایطش رو به رو شد, دنیا هر روز اتفاق های تازه و جالبی برای افتادن داره که البته ماییم که باید بریم بندازیمشون :smiliess (3): و گرنه ممکنه نیفتن :a2d3:

مرسی راوی جون باهات موافقم من همیشه وقتی ک ی دوره از زندگیم تموم میشد مثلا همین دانشگاه کلی غصه میخورم ک حیفی خوب از این دوران استفاده نکردم ولی جالبه تو این 4 سال ک گذشت حتی 1 درصد فکر نمیکردم دلم برا این روزا تنگ شه خیلی این حالتم اعصابم خرد میکنه حس می کنم از هیچ روزی از زندگیم لذت نبردم
راوی جون زودتر دکتر شو منو درمان کن دیگه

fada19990

New member
سلام بجه ها جونم !!!!!جه خبرا!!!!!??????يه سوال من كتاب تست سالايي بيش بهداشت رو دارم كه از سال 72تا سال بيشو داره ،ولي جون سالايي بيش منابعش فرق ميكرده يه كم مشكله جواب دادن به سوالاش!!!!به نظر شما از جه سالي شروع كنم به تست زدن بهتره?

rawy

New member
مرسی راوی جون باهات موافقم من همیشه وقتی ک ی دوره از زندگیم تموم میشد مثلا همین دانشگاه کلی غصه میخورم ک حیفی خوب از این دوران استفاده نکردم ولی جالبه تو این 4 سال ک گذشت حتی 1 درصد فکر نمیکردم دلم برا این روزا تنگ شه خیلی این حالتم اعصابم خرد میکنه حس می کنم از هیچ روزی از زندگیم لذت نبردم
راوی جون زودتر دکتر شو منو درمان کن دیگه

یه کتاب هست که من کلا اگه امکانش رو داشتم کل تیراژش رو می خریدم کادو می دادم, به هرکی بخوام کتاب کادو بدم انتخاب اولم اینه, اسمش هست "نیروی حال" از اکهارت تله با ترجمه مسیجا برزگر, حتما با ترجمه همین مترجم باشه
این کتاب رو وقتی می خونم از این رو به اون می شم, فکر کنم کمکت کنه, انتشارات جیحون داره, خیلی عالی یاد می ده که چطور تو زمان حال زندگی کنیم و از بودن و وجودمون لذت ببریم, بیشتر یه کتاب عارفانه است تا روانشناسی اما مهم نتیجه شه که حس من یکی رو فوق العاده عالی عوض می کنه

هیییییییییییی خواااااااااااااااااهر, محتاجیم به درمان :tonguesmiley:

rawy

New member
سلام بجه ها جونم !!!!!جه خبرا!!!!!??????يه سوال من كتاب تست سالايي بيش بهداشت رو دارم كه از سال 72تا سال بيشو داره ،ولي جون سالايي بيش منابعش فرق ميكرده يه كم مشكله جواب دادن به سوالاش!!!!به نظر شما از جه سالي شروع كنم به تست زدن بهتره?

سلام عزیزم خوبی؟
همونیه که تستهای د ک ت ر ا رو هم توش داره؟
به نظر من از تست بهداشت نگذر تا جایی که وقت داری اما از آخرین سال که پارسال باشه شروع کن برو به عقب تر که به روزتره و نمونه ی بهتری هست از اونچه که امسال قراره تو دفترچه ببینیم

fada19990

New member
سلام عزیزم خوبی؟
همونیه که تستهای د ک ت ر ا رو هم توش داره؟
به نظر من از تست بهداشت نگذر تا جایی که وقت داری اما از آخرین سال که پارسال باشه شروع کن برو به عقب تر که به روزتره و نمونه ی بهتری هست از اونچه که امسال قراره تو دفترچه ببینیم

اره كلم همونه ولي بيشنهاد نميكنم كسي بخردش ،جواباش تسته ان با كلي اشتباه!يعني يه جورايي سردركمت ميكنه تا اماده!!!!!

fada19990

New member
بجه ها تو كالات فصل هشتم نوشته مردان بهنسبت بيشتري به اسكيزوفرني مبتلا ميشوند ولي تو كابلان نوشته احتمال ابتلاي مردان و زنان برابره!
الان تكليف جيه?

henri

New member
یه کتاب هست که من کلا اگه امکانش رو داشتم کل تیراژش رو می خریدم کادو می دادم, به هرکی بخوام کتاب کادو بدم انتخاب اولم اینه, اسمش هست "نیروی حال" از اکهارت تله با ترجمه مسیجا برزگر, حتما با ترجمه همین مترجم باشه
این کتاب رو وقتی می خونم از این رو به اون می شم, فکر کنم کمکت کنه, انتشارات جیحون داره, خیلی عالی یاد می ده که چطور تو زمان حال زندگی کنیم و از بودن و وجودمون لذت ببریم, بیشتر یه کتاب عارفانه است تا روانشناسی اما مهم نتیجه شه که حس من یکی رو فوق العاده عالی عوض می کنه

هیییییییییییی خواااااااااااااااااهر, محتاجیم به درمان :tonguesmiley:

ممنون راوی جون حتما میخرمش احساس میکنم خیلی به همچین کتابی نیاز دارم خداکنه روی منم جواب بده وگرنه میترسم کل عمرم ی مرحله عقبتر از حالم زندگی کنم و اینجوری پیشرفت ک هیچی همش پسرفت میکنم

ریگار

New member
بجه ها تو كالات فصل هشتم نوشته مردان بهنسبت بيشتري به اسكيزوفرني مبتلا ميشوند ولي تو كابلان نوشته احتمال ابتلاي مردان و زنان برابره!
الان تكليف جيه?

من دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اسکیزوفرنی نقصانی رو تو کاپلان میگفت که مبتلایان مرد بیشترن . ولی در کل اسکیزوفرنی شیوع اش در مرد و زن برابره .
به نظرم کاپلان موجه تره .

rawy

New member
الان تكليف جيه?

فدا جان بعیده که تو آزمون بهداشت اینجوری اذیت کنن, این اذیت ها معمولا از آزمون علوم برمیاد, هرچند که غیر ممکن نیست
اما به نظر من (البته به نظر یکی از دوستان خوبم که تاییدش می کنم) اگه تو فیزیو این سوال رو دادن شما جواب کالات رو بزن, اگر توی آسیب اومد جواب کاپلان رو بزن :smiliess (3): به همین سادگی به همین خوشمزگی :thumbsupsmileyanim:

fada19990

New member
من دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اسکیزوفرنی نقصانی رو تو کاپلان میگفت که مبتلایان مرد بیشترن . ولی در کل اسکیزوفرنی شیوع اش در مرد و زن برابره .
به نظرم کاپلان موجه تره .

تو كابلان زده شيوع اسكيزوفرني در زن و مرد برابره ولي نقصاني دو مردا بيشتره،تو كالات زده شيوع اسكيزوفرني در مردان بيشتره،منم بانظر رواي جون موافقم ،جاره اي نيس!

sepideeee

New member
از این درصدا زیاده مثل درصد شیوع بی اشتهایی عصبی که تو کاپلان یک درصده ولی تو رشد زده نیم درصد !!! یا هزارو یکی دیگه که بهش برخوردم :sad:

rawy

New member
چه معنییییییی داره تاپیک روان شناسی اینجوری داره خاک می خوره؟
(یه چندتا عکس پست می کنم, بعضی هاشون تکراری هستن اما خوبن)

rawy

New member
77328034307915369084.jpg
[/URL][/IMG]

rawy

New member
98567011494930364275.jpg
[/URL][/IMG]

65545966945310023568.jpg
[/URL][/IMG]

85757772912191923121.jpg
[/URL][/IMG]

- - - Updated - - -

اینو خودم خیلی دوس دارم

40631220968512966060.jpg
[/URL][/IMG]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا