مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Immunity

Well-known member
بله مطمنا که انتی بادی دو فرم ترشحی و غشایی داره...ولی فرم ترشحی ربطی به فرم navie نداره هاااا و تکامل BCR میتونه منظور تکمیل ساختارش باشه که از زنجیره سبک و سنگین ساخته میشه نه تبدیل naive به پلاسماسل ...

فرم ترشحی ربطی به فرم navie نداره هاااا..من همچین حرفی نزدمااا....گزینه 4میگه هیچکدوم ترشحی نیستن!! ک یمقدار نادرست بنظرمیاد..من دیگ توضیحی بذهنم نمیرسه!!

آسمون

New member
نسترن جان یه توصیه واست دارم اینقد تو بحر سوالا نرو! گاهی طراحای سوال سطحی به قضیه نگاه میکنن...

ایمونو اون دوتاسوال سلولی که پرسیدی واسه منم سواله.گذاشتمش به پای غلطای آیک یوبی...و یه جوابوبراخودم درست درنظرگرفتم...

شقایق71

New member
سلام دوستان من ترم6 ژنتیک هستم تا تابستون فکر میکردم حتما برای ژنتیک پزشکیو انتخاب میکنم اما الان بیشتر احتمال میدم که ایمونو رو انتخاب کنم.ایمونو فقط شاخه پزشکی داره؟؟یعنی دیگه در وزارت علوم شاخه ای نداره درسته؟پس کنکور من94میشه.حدودا چند نفر سراسری میگیره در کشور؟شما یرای سلولی مولکولی ومخصوصا سلولی چه کتابی پیشنهاد میکنین؟ممنون میشم ببخشید سوالام ابتداییه خیلی:dadad4:

نسترن جان یه توصیه واست دارم اینقد تو بحر سوالا نرو! گاهی طراحای سوال سطحی به قضیه نگاه میکنن...

ایمونو اون دوتاسوال سلولی که پرسیدی واسه منم سواله.گذاشتمش به پای غلطای آیک یوبی...و یه جوابوبراخودم درست درنظرگرفتم...

اخه سه یا چهار بار سوالش تکرار شده بود و خیلی مهمه
امسال بیاد کدمومو بزنیم؟

eeeeeeehsan

New member
سلام دوستان من ترم6 ژنتیک هستم تا تابستون فکر میکردم حتما برای ژنتیک پزشکیو انتخاب میکنم اما الان بیشتر احتمال میدم که ایمونو رو انتخاب کنم.ایمونو فقط شاخه پزشکی داره؟؟یعنی دیگه در وزارت علوم شاخه ای نداره درسته؟پس کنکور من94میشه.حدودا چند نفر سراسری میگیره در کشور؟شما یرای سلولی مولکولی ومخصوصا سلولی چه کتابی پیشنهاد میکنین؟ممنون میشم ببخشید سوالام ابتداییه خیلی:dadad4:

سلام

بله ایمنی رو فقط وزرات بهداشت داره.
طبق دفترچه امسال این چندتا ایمنی میگیرن: ایران؛ اصفهان؛ اهواز ؛ بابل؛ تبریز؛ تهران؛ تربیت مدرس ؛ رفسنجان ؛ شیراز؛ شهیدبهشتی ؛ شاهد ؛ شهرکرد
؛کرمان؛ کرمانشاه؛ کردستان؛ مشهد؛ مازندران ؛ یزد
هرسال فرق میکنه ولی طبق دفترچه سال 91 - 90، 95 نفر گرفته، امسال هم اگه هر کدوم رو میانگین 7 نفر هم درنظر بگیری حدود 130 نفر میشه.
کتاب هم برید کتابفروشی و هر کتابی که روونتره رو خودتون انتخاب کنید و شروع کنید به خوندن، در کنارش هم تست بخونید که نواقص اون کتاب کامل بشه. اگرم کتاب خاصی مد نظرتون هست اسمش رو بگید بچه ها هرکی استفاده کرده باشه راهنماییتون می کنن.

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
فعلانرفتم سراغ تستا! بعدتصمیم میگیرم کدوموبزنم!چاره ای نیس هرسال یکی دوتاسوال این مدلی میدن...چشماتوببند و یک گزینه روانتخاب کن!
اگه تو آشناها کسی رودارین که واردباشه ازش بپرس...وگرنه بسپارش بخدا

آسمون

New member

عزیزم ج آقا احسان کامله.حدودا 130تابرمیدارن که البته یکم متغیره...
اگه منبع صددرصدمیخای وقتم که داری بروسراغ خلاصه لودیش
کتابایی مثل مهدوی و برای کنکور و خالصی خوبن اماهیچکدوم به تنهایی کافی نیستن.بقول احسان برو کتابفروشی هرکدوم روون بودبگیر یا اگه امکانش هس ازکتابخونه دانشگاه هرکدوم که بنظرت کامله امانت بگیرببرخونه و یک فصلشوبخون ببین چقد روون وکامل وقابل فهمه.خلاصه توخریدن کتاب عجله نکن وگرنه مثل من چن قفسه کتاب رودستت میمونه که بی استفاده هسن

golabatun

New member
میگم منم با این سوال مشکل داشتم قبلا :New (6):

حالا یک سوال با اجازتون بپرسم؟ از سلولی مولکولی

آخر ما نفهمیدیم سرعت همانند سازی سلول سرطانی و نرمال وجه تشابهشون هست یا اختلافشون؟؟؟ تو i-q-b دوتاشو گفته
طولانی ترین مرحله ی اینترفاز مگه G1 نیست؟ تو I-Q-B گفته S طولانیتره

دوست عزیز سرعتاشون یکیه اما به قول آقا محمد تعداد تقسیمات سلول سرطانی بیشتره
سوال دومی هم به قاطعیت جی 1

nastaran8

New member

سلام دوست عزیز
باید بگم ارشد ایمونولوژی رو هم وزارت علوم میگیره و هم وزارت بهداشت.
وزارت علوم در دو شاخه ایمونو میگیره 1- تربیت مدرس که بیشتر در سطح مولکولی بررسی میشه 2- داشگاههای علوم که در شاخه دامپزشکی ایمونو میگیرن
و وزارت بهداشت که داشگاههای متعددی ایمونولوژی میگیرن
اما در مورد سلولی من لودیش رو معرفی میکنم که در حال حاضر تنها منبع معرفی شده توسط وزارت بهداشت است و به نظرم با فرصتی که داری خیلی خوبه خود کتاب لودیش رو بخونی هم روونه و هم کامله مطمن باش چیزی از دست نمیدی;-) .باز سوالی داشتین میتونم کمکتون کنم.موفق باشین.

آخرین ویرایش:

marlik

New member
لطفا جواب این سوال رو بگید با توضیح:
کدام عبارت در مورد مولکولهای شناسایی کننده انتی ژن بر سطح لنفوسیتهای t و b صحیح است
1-فقطbcr پس از تکامل لنفوسیت b از ان ترشح میشود
2-فقط tcr پس از تکانل لتفوسیت t از آن ترشح میشود
3- هردو پس از تکامل لنفوسیتهای b و t از سلول ترشح میشوند
4- هیچیک از مولکولهای فوق ترشحی نیستند
به نظر من جواب باید گزینه ۴ باشه ولی ۱ رو جواب اعلام کردن !.
به نظرمن گزینه4درسته.آخه واسهIgترشحیbcrرو بکار نمیبرن.ولی باز بستگی به نظر طراح سوال داره.گاهی میخاد ببینه شما حواستون Igترشحی هم هست ولی گاهی میخاد ببینه شما میدونیدbcrرو واسه ترشحی بکار نمیبرن.این دیگه شانسیه.خودتون اذیت نکنید سوالای اینجوری تو کنکور هست ولی گاهی هم حذف یا دوگزینه قبول میشه ولی کم هستن.نگران نباشید.بقیه رووهم سردر گم نکنید.منم اینجور سوالا خیلی واسم پیش میومد ومیترسیدم ولی دیدید قبول شدم.آرزوی موفقیت واسه همتون دارم بخصوص آسمونم

آخرین ویرایش:
به نظرمن گزینه4درسته.آخه واسهIgترشحیbcrرو بکار نمیبرن.ولی باز بستگی به نظر طراح سوال داره.گاهی میخاد ببینه شما حواستون Igترشحی هم هست ولی گاهی میخاد ببینه شما میدونیدbcrرو واسه ترشحی بکار نمیبرن.این دیگه شانسیه.خودتون اذیت نکنید سوالای اینجوری تو کنکور هست ولی گاهی هم حذف یا دوگزینه قبول میشه ولی کم هستن.نگران نباشید.بقیه رووهم سردر گم نکنید.منم اینجور سوالا خیلی واسم پیش میومد ومیترسیدم ولی دیدید قبول شدم.آرزوی موفقیت واسه همتون دارم بخصوص آسمونم

مرسی سال بالایی متشکرییییییییییییم:thumbsupsmileyanim:

vet lab sciences

New member
سلام دوست عزیز
باید بگم ارشد ایمونولوژی رو هم وزارت علوم میگیره و هم وزارت بهداشت.
وزارت علوم در دو شاخه ایمونو میگیره 1- تربیت مدرس که بیشتر در سطح مولکولی بررسی میشه 2- داشگاههای علوم که در شاخه دامپزشکی ایمونو میگیرن
و وزارت بهداشت که داشگاههای متعددی ایمونولوژی میگیرن
اما در مورد سلولی من لودیش رو معرفی میکنم که در حال حاضر تنها منبع معرفی شده توسط وزارت بهداشت است و به نظرم با فرصتی که داری خیلی خوبه خود کتاب لودیش رو بخونی هم روونه و هم کامله مطمن باش چیزی از دست نمیدی;-) .باز سوالی داشتین میتونم کمکتون کنم.موفق باشین.

البته بنده صحبت های این دوست گرامی رو تکمیل می کنم.
رشته ایمونولوژی دامپزشکی (به نظرم تاپ ترین رشته ارشد دامپزشکی) مربوط به وزارت علوم هست که برای کارشناسی ارشد 3 نفر که 2 نفر روزانه و 1 نفر شبانه و فقط و فقط یک دانشگاه اونهم دانشکده دامپزشکی ارومیه می گیره!
و برای دکتری تخصصی ایمونولوژی دامپزشکی 4 نفر پذیرش میشه که دو نفر ارومیه و دو نفر بوعلی سینا همدان (دانشگاه خودمون) می گیره.

eeeeeeehsan

New member
گزارش:

3 ساعت زبان
6 ساعت سلولی

بچه ها من دیگه گزارش نمیدم، حس غریبی داره من اینجا فقط گزارش میدم!!

nastaran8

New member

ببخشید خانم مارلیک عزیز دقیقا منظورتون از اینکه " بچه ها رو سردرگم نکنید" چی بود؟یعنی شما طرف صحبتتون با منه؟منظورتون اینه که حتی سوالامونم از بچه ها نپرسیم؟کسی که با دیدن یه سوال میخوادسردرگم بشه همون بهتر به این تاپیک سر نزنه به شما اجازه نمیدم با من اینطور صحبت کنید اینکه شما قبول شدید نوشجونتون ولی دلیل نمیشه از روی مطالب سرسری بگذریم شاید شما شانس داشتین.....ولی من کلا یادگرفتم با دقت همه مسایل رو بررسی کنم ....

آسمون

New member
نسترن جان؟فک نمیکنی داری زیادی تندمیری؟؟؟روی صحبت آبجیم باهمه مابودبارها این حرفوبه خودمنم زده...که وقتی روسوالی ایقد بحث هس ودوتاگزینش درست بنظرمیرسه وقتم رو روش هدرندم وجاش چن تاتست دیگه بزنم...
مارلیک اگه جواب سوالتوداده بخاطراینه که من ازش خاهش کردم به تاپیک سربزنه و جواب سوالامون روبده وکمکمون کنه...اصلاهم توذاتش نیس کسی روناراحت کنه عمدا...
البته حق میدم بخاطرکنکورهمه اخلاقمون تندشده ولی درست نیس باکسی که قصدش کمکه اینجوری حرف بزنیم...
موفق باشین بچه ها...
روزعلومم به برو بچ آز تبریک میگم...

آسمون

New member
گزارش:

3 ساعت زبان
6 ساعت سلولی

بچه ها من دیگه گزارش نمیدم، حس غریبی داره من اینجا فقط گزارش میدم!!

آفرین احسان پیشرفتت روتبریک میگم...من میانگین مطالعم 7ساعته.گزارش نمیدادم تا کسی دچاراسترس نشه...اگه شدازامشب گزارش میدم باهم مسابقه بذاریم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا