تاپیک آشتی کنون

ROJO

New member
سلام به دوستان عزیز انجمنی خودم

خوشحالم که دریکی از بهترین و زیباترین تاپیک ها ی انجمن کامنت میذارم و شاید اخرین کامنت من باشه

من همیشه سعی کردم طوری رفتار کنم که کسی رو ناراحت نکنم اما اگه ناخواسته باعث رنجش خاطر عزیزی شده باشم ازشون معذرت میخام . منو از ته دلتون حلال کنید.

درمورد کسانی که منو ناراحت کردن : باور کنید یادم میره ... اهل قهر کردن هم نیستم .

(بلد نیستم ،اصلا نمیدونم قهر چی هست و این رو جدی میگم باور ندارین از مامانم بپرسین شماره میدم تماس بگیرید).

اما درمورد کسانی که باعث شدن شخصیت من زیر سوال بره ... به دل نمیگیرم فقط نظرم درمورد شون تغییر میکنه

ناراحتی با دل شکستن به نظر من خیلی فرق داره

کسانی که دل منو بد جور شکستن میخام بگم هیچ وقت همچین کاری رو نکنید دلی که شکست رو نمیشه ....

تقدیم حضورتون با یک سبد عاطفه ... همه برای من محترم و عزیز هستین خواهید ماند .

الهیییی شفق جون، اعتراف میکنم که اولا ازت خوشم نمیومد چون فک میکردم تو یه گروهی هستی که من بدم میاد، واسه همین وقتی اولین بار بهم پیام دادی حالمو پرسیدی فقط اینو جوابت دادم: ;)
ولی بمرور شناختمت قبلنم گفتم بازم میگم خیلی خوبی
مواظب خوبیات باش:heart:

zErOOn3

Well-known member
درود ...

مرحبا بـــ خودــش ... والا ... تموم شــد بالاخره ...

نفـــــــــــــــــــش عمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق کــ جوابـــ نمی ده ...

:applause:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

yara

New member
همیشه رفتن بهترین نیست

گاهی میان رفتن وماندن هیچ فرقی نیست

چه قهر باشیم چه آشتی

اصل درست این است که عزیزان ما در خانه ی دل ما جای دارند . .

.
.
.
دو نفر(انجمنی هستن) دلم رو ناجور شکستن ،معذرت خواهی نکردن

میبخشمتون...هر چند به اشتباه خودتون اعتراف نکردین

.
.
منم از همه دوستان خوبم که خواسته یا ناخواسته باعث ناراختیشون شدم معذرت میخوام..امبدوارم سال جدید ،سال مهربونی و موفقیت باشه براشون....
:riz304::riz304::heart:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

با اینکه خیلی زور بزدیم کسی رو اذیت نکنیم , خیلی بــ جا بیاووردیم ولی ...

اون دو سه بروبچی ــام کـــ ناخاشته باعث ناراحتیشون بــ شدیم ... (فعل خواستن صــدق نمیکنــأد : گوفتنده باشیم)

در جریونین دیه ...

همــش کار On3ـــش بیــد ...

حالا zErOـــش : از طرفـــ On3 آز همگی پوزـــش می طلبیم ...

می دونین چیکار وکنین ... :tonguesmiley: ... ورنه ...

41618596966422354733.jpg

پــ.نــ ::: ارسال شد کـــ : آقا قشدش پیش نمایش بود ...

دقایقـــو بچشبین ... دقیقه های زودگــذز ...

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

بخندیـــــــــــــن تا بخندیـــــــــــــم

... با هم بیشتر می چشبــه...

80713632474313913548.jpeg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nejla

yara

New member
:applause:اری . . . در سال نو، همه چیز نو می شود . ما چرا نو نشویم؟

تقویم ها عوض می شود، خانه ها گردگیری می شود، دیدارها تازه می گردد، طراوت را در چهره طبیعت تماشا می کنیم،

دشت و دمن عطر جانبخش و رایحه بهاری را نثار و ایثار می کند، ما که نباید کمتر از درخت و صحرا باشیم!

اگر ما هم عوض شدیم، اگر اخلاق ما هم نوتر( منظور داداش نوتر خودمون نیست ها که تغذیه میخونه خخخ...

هرچند اخلاق ما اگه مثل داداش نوتر بشه که دنیا گلستان میشه) و بهارتری شد، پابه پای بهار، آمده ایم . در سال

جدید، هم دفتر عمر ما ورق می خورد، هم تقویم سال جدید را می گشاییم . چه خوب است که در برگ برگ این دفتر

و کتاب، با ایمان و عمل،با خوبی ها و تلاش ها، با صداقت ها و مهرورزی های صادقانه، خطوطی از «هنر انسان زیستن »

بنگاریم و نقشی از «رشد» ترسیم کنیم .

«عید» در بیرون از وجود ما حضور دارد،

در وجود خود هم عیدی پدید آوریم و به «خانه تکانی دل » بپردازیم .
:rose:

نوتر

New member
لیلی جونم تو که دوستمی دیگه چرا این حرفو میزنی؟
من ک دلم میخاد ببخشمش ولی خب همینجوری خشک و خالی هم که نمیشه میشه؟!اضن مردم چی میگن؟هان!
هی خدا آخه چرا منو تو این موقعیت میذاری باوشه جهنم و ضرر فقط به خاطر تو .همه از مهربونی آدم سواستفاده میکنن :dadad4::sad:
روجو هم ک گفت مشکلی نداره نوترو نمیدونم نظرش چیه؟صلاح میدونه اصن؟بقیه شاکیاش چی؟نیروان و آقاناصر رضایت دادن؟

کریزی؟ منو تو دهوا کردیم عایا؟؟:21:

-----------------------------------------------------
عاغا اینجوری نمیشه آمار داره میره بالا
بهتره با مدیر برنامه هام صحبت کنید

اینم شماره حسابم داشته باشین بر حسب شدت دهههوا بتون میگم چقد واریز کنید.
0001234000000000005
بنام:نوتر نوتر زاده ی نوترآبادی

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
فک کنم زیاد بودن .. بخصوص اینکه آدم مهربونی نیسم .. حالا تا جایی که یادم میاد میگم هر کی جا موند بیاد بگه .. مهربون نیسم ولی جنبه ام بالاس

یه بار تو باکس به یارا گفتم چرا نمیای وسط برقصی .. بعد این آهنگ ساسی مانکن یادم اومد که میگه " دو تا پاتو بریدن که گرفتی یه گوشه نشستی ؟" همینو خوندم واسش کف باکس ، ناراحت شد ازم .. فقط خواستم شوخی کنم چون حالش گرفته بود بخنده ولی ناراحت شد .. یارا ببخشید

با نوتر زیاد بحث کردم تو بخش مدیریت چن بارم خارج اون .. هر چند که حس میکنم خیلی دل بخشنده ای داره و تا الان چیزی تو دلش نمونده ولی بازم معذرت

علی گلچین هم چن بار بهم گفته چرا تحویل نمیگیری ولی خب اخلاقم اینجوریه نه که نخواستم تحویل بگیرم .. یه چن بارم تو بخش مدیریت و خارج اون بحث کردیم .. خلاصه امیدوارم دلخوری نمونده باشه

شفق الان این کامنتی که گذاشته من به خودم شک کردم .. آخه خیلی مهربونه ولی من چون نیستم ممکنه فک کنه بداخلاقی کردم .. شفق بیا بوگو اگه چیزی گفتم ناراحت شدی یا چیزی باید میگفتم که نگفتم و ناراحت شدی

ایمونو هم یه بار گفت تحویل نمیگیری باز اونم قصدی در کار نبوده .. ببخشید دیگه همشهری

اوه اوه یادم اومد یه بار اخطار دادم روجو بن شد .. روجو نمیخواستم ناراحت شی .. ببخشید

مهسابانو یکی تاپیکاشو وقتی خودش مدیر نبود بستم ناراحت شد .. امیدوارم ببخشه

مهسا. هم که دیگه اصن ترکوندم .. خیلی ناراحت شده ازم ... معذرتخواهی هم کردم ولی خب بقول یکی که همینجا گفته بود وقتی دل آدم بشکنه سخته بخوای فراموش کنی .. مهسا هر چی فک میکنی بیا بگو همونکارو کنم یادت بره

رضا ن. هم یه بار بد برخورد کردم ناراحت شد رفت دیگه نیومده انجمن هنوز .. راهی هم نیس که ازش معذرتخواهی کنم

هان یادم اومد رضا جزئیاتم چن بار ناراحت کردم

اینا کسایی بودم که یادم اومد .. امیدوارم ببخشن .. اگه کسی دیگه هم بوده بیاد بگه

Taraa

Well-known member
آها یکی دیگه ... ام جی .. معذرتخواهی کردم البته .. ولی گفت نمیبخشم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

نوتر

New member

با نوتر زیاد بحث کردم تو بخش مدیریت چن بارم خارج اون .. هر چند که حس میکنم خیلی دل بخشنده ای داره و تا الان چیزی تو دلش نمونده ولی بازم معذرت

:bunnyearsmiley: مرسی تارا لطف داری.چیزی بین من و شما نبوده

راستی اگه میخوای دیگه هیچیه هیچی تو دلم نمونه به پست 100 مراجعه شود:whistle:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

Taraa

Well-known member
:bunnyearsmiley: مرسی تارا لطف داری.چیزی بین من و شما نبوده

راستی اگه میخوای دیگه هیچیه هیچی تو دلم نمونه به پست 101 مراجعه شود:whistle:

ههههههههههههههههههههه .. از دس شما پسرا که همه چیو اقتصادی میکنید

ROJO

New member
ازونایی که بدم اومده نه میبخشمشون نه میخوام ببخشنم برام مهم نیستن، مهم اونایی ان که دوسشون دارم و دلم نمیاد یه آه بگن بخاطر کار و رفتار من ;)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

marzi ba

Well-known member
عجب تاپيكي اين تاپيك

ايول به همه كه ميان ميگن كيا رو ناراحت كردن و صادقانه عذر ميخان
پس بزرگي كنيد و دنياي مجازي هم ديگه رو ببخشين

'Reza'

New member
فک کنم زیاد بودن .. بخصوص اینکه آدم مهربونی نیسم .. حالا تا جایی که یادم میاد میگم هر کی جا موند بیاد بگه .. مهربون نیسم ولی جنبه ام بالاس

یه بار تو باکس به یارا گفتم چرا نمیای وسط برقصی .. بعد این آهنگ ساسی مانکن یادم اومد که میگه " دو تا پاتو بریدن که گرفتی یه گوشه نشستی ؟" همینو خوندم واسش کف باکس ، ناراحت شد ازم .. فقط خواستم شوخی کنم چون حالش گرفته بود بخنده ولی ناراحت شد .. یارا ببخشید

علی گلچین هم چن بار بهم گفته چرا تحویل نمیگیری ولی خب اخلاقم اینجوریه نه که نخواستم تحویل بگیرم .. یه چن بارم تو بخش مدیریت و خارج اون بحث کردیم .. خلاصه امیدوارم دلخوری نمونده باشه

شفق الان این کامنتی که گذاشته من به خودم شک کردم .. آخه خیلی مهربونه ولی من چون نیستم ممکنه فک کنه بداخلاقی کردم .. شفق بیا بوگو اگه چیزی گفتم ناراحت شدی یا چیزی باید میگفتم که نگفتم و ناراحت شدی

ایمونو هم یه بار گفت تحویل نمیگیری باز اونم قصدی در کار نبوده .. ببخشید دیگه همشهری

اوه اوه یادم اومد یه بار اخطار دادم روجو بن شد .. روجو نمیخواستم ناراحت شی .. ببخشید

مهسا. هم که دیگه اصن ترکوندم .. خیلی ناراحت شده ازم ... معذرتخواهی هم کردم ولی خب بقول یکی که همینجا گفته بود وقتی دل آدم بشکنه سخته بخوای فراموش کنی .. مهسا هر چی فک میکنی بیا بگو همونکارو کنم یادت بره

رضا ن. هم یه بار بد برخورد کردم ناراحت شد رفت دیگه نیومده انجمن هنوز .. راهی هم نیس که ازش معذرتخواهی کنم

هان یادم اومد رضا جزئیاتم چن بار ناراحت کردم و البته مهم نیست:

:sarma::sarma:

Taraa

Well-known member

هههههههههههههههه .. مهمه که نوشتم دیگه .. واس چی تحریف میکنی ... ببخشیدِ تو رو اون پایینش نوشتم ... خب حالا بازم ببخشید

روجو هم که نبخشید دیگه آب پاکی رو ریخت رو دستم .. عاغا راه جهنم از کدوم وره ؟

N@RVIN

Well-known member
مشاهده فایل‌پیوست 5177

تارا بابا بیخیال..ماشالااااااااا چخد زیادن:25r30wi:
منم که خیلی از خیلیا ناراحن شدم اصن ااونایی که میشناسنم میدونم تو لحظه صد بار میگم قهر کردم اما همون لحظه هم آشتی میکنم.
خوبه که قدرت معذرت خواهی داشته باشیم..خیلیا اونم ندارن خخ

عمه روخو کی میخوای این آواتارتو عوض کنی..آخه گناه داره دستاش خون اومده هربار میبینمش دلم یجوری میشه فک کنم ریش میشه
گفتم الان بگم که بعدا مجبور نشی بیای همینجا بخاطر بالا پایین کردن فشارم معذرت بخوای :riz513:

sepid71

New member
خب تا الان شمردم
سهم من شد 4 نفررر:14:
دیگه نبود ؟؟؟:j58r36j3gcr4suxymup

یعنی ناصر شانس اوردی ک من خیلی باجنبه و مهربونم وگرنه ... خخخخخخخخخخخ
اینم برا خنده گفتما ....چون زود آشتی میکنم :)

پ ن : این چ اواتاریه:25r30wi:

شفق بانو

New member

شفق الان این کامنتی که گذاشته من به خودم شک کردم .. آخه خیلی مهربونه ولی من چون نیستم ممکنه فک کنه بداخلاقی کردم ..
شفق بیا بوگو اگه چیزی گفتم ناراحت شدی یا چیزی باید میگفتم که نگفتم و ناراحت شدی

هان یادم اومد رضا جزئیاتم چن بار ناراحت کردم

تارا جانم قربونت برم نه گلم شما همیشه خوب بودی و هستی ..:rose:
:28:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Taraa
بالا