رفع اشکال درس سلولی-مولکولی مخصوص رشته بیوتکنولوژی

Aysel

New member
سوال 1 چرا جی صفر؟اخه من یک جا دیدم نوشته بود فقط مغز وسلول عصبی درجی صفر ان وسوال 4 درپاسخنامه گزینه صحیح 3 زده میدونین چرا؟

سلول های عصبی و ماهیچه ای اغلب از فاز g1 به فاز g صفر وارد میشوند بدین ترتیب بیشتر سلول های بدن در حالت عادی در فاز جی صفر هستند زیرا بخش اعظم بدن را عضلات و اعصاب تشکیل میدهد.

leila89

New member
1 در شیار کوچک و بزرگ DNA چه نوع بازی وجود دارد؟
2 سوپرکویل منفی راست گرده یا چپ گرد؟
3- تو DNA دو رشته ای حلقوی lk وtw را لطفا تعریف کنید؟
ممنون

golabatun

New member
1 در شیار کوچک و بزرگ DNA چه نوع بازی وجود دارد؟
2 سوپرکویل منفی راست گرده یا چپ گرد؟
3- تو DNA دو رشته ای حلقوی lk وtw را لطفا تعریف کنید؟
ممنون

سلام دوست گل
1.توی شیار DNA اسید آمینه بازی قرار میگیرند
2.دقیق نمیدونم.فک کنم چپ گرده
3. T:عدد پیچ خوردگی DNA حول یه رشته دیگه واز فرمولT=N/n به دست میاد. که N:تعداد کل جفت باز ها .n:تعداد هر جفت باز در هردور
Wr:تعداد تابیدگی DNA دور رشته فرضی که در حالت استراحت صفره
L:هنگامی که DNA در حالت استراحت باشه برابر T هستش. و از فرمول L=T+W به دست میاد که توی سوپرکویا منفی عددش کمتراز T هستش و در سوپرکویل مثبت بیشتره

سلولی

New member
فسفریلاسیون کدام باعث کاهش سرعت پروتئین سازی میشه؟ 1.elf2الفا 2.elf2بتا 3 .elf4e و4.elf4g لطفا توضیح دهید؟
اعمال کاتنین ؟ ایا فسفوفروکتوکیناز باگلوکاگون مهار میشه ؟چرا؟

golabatun

New member
فسفریلاسیون کدام باعث کاهش سرعت پروتئین سازی میشه؟ 1.elf2الفا 2.elf2بتا 3 .elf4e و4.elf4g لطفا توضیح دهید؟

سلام دوست عزیز
جواب 1. میشه گزینه 2
کاتنین 2 تا حلقه ی همانندسازی شده اشرشیا کلی هست که توهم فرو رفته و توسط کاتناز جدا میشه.اعمالش منظورتو متوجه نمیشم
3.آره فسفوفروکیناز نوع 2 توسط گلوکاگون مهار میشه چون باعث فسفریله کردنش میشه اونم مهار میشه

solmaz01

New member
به نظر من 1 میشه گزینه 1
کاتنین باعث دپیلیمریزاسیون توبولین میشه!گلوکاگون هم که پاسخ دادن!

Aysel

New member
سلام دوست عزیز
جواب 1. میشه گزینه 2
کاتنین 2 تا حلقه ی همانندسازی شده اشرشیا کلی هست که توهم فرو رفته و توسط کاتناز جدا میشه.اعمالش منظورتو متوجه نمیشم
3.آره فسفوفروکیناز نوع 2 توسط گلوکاگون مهار میشه چون باعث فسفریله کردنش میشه اونم مهار میشه
عزیز اونی که شما توضیح دادی کاتنان هس
به نظر من 1 میشه گزینه 1
کاتنین باعث دپیلیمریزاسیون توبولین میشه!گلوکاگون هم که پاسخ دادن!

منم موافقم

solmaz01

New member
ef2 آلفا نقش تعیین کننده ای داره و با هیدرولیز gtp که بهش وصله باعث پیشبرد ترجمه میشه،که با فسفریلاسیون غیر فعال میشه!
منم یه سوال دارم از دوستان..با فروپاشی کدامیک ورود از متافاز به آنافاز هموار میشود؟1 .لامین 2.سیکلین بی 3.کوهسین 4.کاندنسین/ میشه دلیلشم کوتاه بگین؟ممنون

Aysel

New member
ef2 آلفا نقش تعیین کننده ای داره و با هیدرولیز gtp که بهش وصله باعث پیشبرد ترجمه میشه،که با فسفریلاسیون غیر فعال میشه!
منم یه سوال دارم از دوستان..با فروپاشی کدامیک ورود از متافاز به آنافاز هموار میشود؟1 .لامین 2.سیکلین بی 3.کوهسین 4.کاندنسین/ میشه دلیلشم کوتاه بگین؟ممنون

گزینه 3
چون کروماتید ها به وسیله پروتئین های کوهسین به هم متصلند و برا جدا شدن کروماتید ها در انافاز ابتدا باید این پروتئین باز بشه

سلولی

New member
ایا Rb درتومور رتیموبلاستوما نقش سربکوگر داره؟توضیح دهید؟
دریاخته جهش یافته sec61 پروتئین های ترشحی درکجا تجمع میابند؟
برای جدا نمودن اجزا سلولی براساس دانسیته بدون توجه به شکل واندازه کدام روش؟سانتریوفوژسرعتی یا سانتریوفوژشیب غلظتی
کدام لیپیدها درنیمه بالایی غشا قرار دارند؟
کدام درسته tf2h بافسفریله کردن دم کربوکسیلی ار ان پلی 2 شروع رونویسی را تسهیل میکنه 2.باخاصیت هلیکازی خود درطول رونویسی ار ان پلی راهمراهی میکنه لطفا توضیح دهید؟

م.صفری

New member

تخریب سیکلین بی از انافاز سلولو به تلوفاز وارد میکنه
APC/cdh1 میاد سایکلین بی رو تخریب میکنه و MPFرو غیر فعال میکنه و سلول وارد تلوفاز میشه

Aysel

New member
1) مانوز 6 فسفات از محل کیسه های سطح نزدیک به انزیم های لیزوزومی اضافه میشه یا از سطح دور؟؟؟؟

2) درباره اتصال محکم گزینه صحیح کدام است؟؟
الف) از نظر ساختاری مشابه اتصالات کمربندی است
ب) از خروج گلوکز از سلولهای اپیتلیال روده به روده جلوگیری میکند

3) و در مورد پروتئین کاتنین که قبلا هم در موردش سوال شده چرا باعث دپلیمریزاسیون توبولین میشه؟؟مگه این پروتئین باعث پلی مریزاسیون اکتین نمیشه؟؟

TrueLove90

New member
1) مانوز 6 فسفات از محل کیسه های سطح نزدیک به انزیم های لیزوزومی اضافه میشه یا از سطح دور؟؟؟؟

2) درباره اتصال محکم گزینه صحیح کدام است؟؟
الف) از نظر ساختاری مشابه اتصالات کمربندی است
ب) از خروج گلوکز از سلولهای اپیتلیال روده به روده جلوگیری میکند

3) و در مورد پروتئین کاتنین که قبلا هم در موردش سوال شده چرا باعث دپلیمریزاسیون توبولین میشه؟؟مگه این پروتئین باعث پلی مریزاسیون اکتین نمیشه؟؟
...

1) سطح نزدیک (Cis)

2) گزینه ب

3) کاتنین (Katanin) یه پروتئین دپلیمریزه کننده توبولین هاست ؛ فعالیت ATPآزی هم داره
با دپلی مریزه کردن توبولین ها در محل قطب سلول حین میوز و میتوز ، میکروتوبول های دوک تقسیم رو تخریب میکنه

در دسموزوم ها ، کادهرین ها توسط پروتئین کاتنین آلفا و بتا و وینکولین به رشته های اکتین وصل میشن

...

آخرین ویرایش:
بالا