اولی رو نمیدونم دومی بیوتین هس به خاطر استیل کوآ کربوکسیلاز انزیم کلیدی بیوسنتز اسید چربشکستن لیزین شبیه کربسه چرا؟ کدام ویتامین درافزایش میزان سنتز چربی متعاقب بارژیم غذایی باکربوهیدرات بالا موثر است؟
اولی رو نمیدونم دومی بیوتین هس به خاطر استیل کوآ کربوکسیلاز انزیم کلیدی بیوسنتز اسید چرب
منم یه سوال دارم،کدام rna نقش *بیشتری *در اتصال دو جز ریبوزوم به هم دیگه داره؟؟ 5s یا 18s??
مرسی سوال اولم درستش اینه که شکستن لیزین شبیه گلیکولیزه چون تولید دوتا استیل کوا میکنه ویک سوال دیگه سنتز کلسترول درسیتوزوله؟
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم
1 گلیکوزیلاسیون در هسته هم انجام می شه ؟ چطور؟
2 منشا mRNA وtRNA میتوکندری چیه ؟ خودش می تونه بسازه؟
1) جی صفربیشتر سلولها بدن به طور طبیعی درکدام مرحله اند؟ 1)جی صفر 2)جی 1 3)جی 2 4)پروفاز 1
2.جایگاه اتصال مواد سرطان زا وپروتئین های شوک حرارتی کدام است؟ 1)لامین هسته 2)کمپلکس منفذ 3)ماتریکس هسته 4)هستک لطفا توضیح دهید؟
3. تشکیل کروموزوم بی والان در چه مرحله ای رخ می دهد؟
4.کدام گزینه در مورد انافاز درمیتوز یا میوز صحیح است؟ 1)جدا شدن کروموزوم همولوگ از یکدیگر 2)جدا شدن کروماتید خواهری از یکدیگر 3)حرکت کروموزوم ها به سمت قطبین سلولی 4)دور شدن قطبین سلولی از یکدیگر
لطفا توضیح دهید؟
اخه جواب صحیح رو گزینه ب زده!!!:21:
یه چن تا سوال هم من داشتم
1) از دامیناسیون 5 متیل سیتوزین کدوم به وجود میاد؟؟ تیمین یا یوراسیل؟؟
2) ترادف نشانه kdel در انتقال پروتئین از گلژی به شبکه اندوپلاسمی نقش دارن یا از شبکه اندوپلاسمی به گلژی؟؟؟؟
توی هسته گلیکوزیلاسیون ندیدم جایی که انجام میشه باز دقیق نمیدونم
منشا mrna ,trnaمیتوکندری خود ژنوم میتوکندریه
1-یوراسیل
2- گلزی به شبکه
اخه یه جا هم نوشته بود شبکه به گلژی!!!! شما مطمئنی؟؟
سوال 1 چرا جی صفر؟اخه من یک جا دیدم نوشته بود فقط مغز وسلول عصبی درجی صفر ان وسوال 4 درپاسخنامه گزینه صحیح 3 زده میدونین چرا؟1) جی صفر
2) گزینه 3 چون گیرنده هاشون داخل هسته قرار دارن
3) مرحله زیگوتن
4) خب در انافاز میتوز کروماتید های خواهری جدا میشن اما در انافاز میوز 1 کروموزوم های همتا از یکدیگر جدا میشن
اخه یه جا هم نوشته بود شبکه به گلژی!!!! شما مطمئنی؟؟
2) ترادف نشانه kdel در انتقال پروتئین از گلژی به شبکه اندوپلاسمی نقش دارن یا از شبکه اندوپلاسمی به گلژی؟؟؟؟
بیشتر سلولها بدن به طور طبیعی درکدام مرحله اند؟ 1)جی صفر 2)جی 1 3)جی 2 4)پروفاز 1
2.جایگاه اتصال مواد سرطان زا وپروتئین های شوک حرارتی کدام است؟ 1)لامین هسته 2)کمپلکس منفذ 3)ماتریکس هسته 4)هستک لطفا توضیح دهید؟
3. تشکیل کروموزوم بی والان در چه مرحله ای رخ می دهد؟
4.کدام گزینه در مورد انافاز درمیتوز یا میوز صحیح است؟ 1)جدا شدن کروموزوم همولوگ از یکدیگر 2)جدا شدن کروماتید خواهری از یکدیگر 3)حرکت کروموزوم ها به سمت قطبین سلولی 4)دور شدن قطبین سلولی از یکدیگر
لطفا توضیح دهید؟
1.از دآمیناسیون 5 متیل سیتوزین تیمین ایجاد میشه چرا؟؟
سیتوزین به جای پیوند 2 گانه o ارای یه گروه آمینه.درصورتی که توی تیمین . پوراسیل همون پیوند ذوگانه هستش.از اون طرفم تیمین کربن شماره 5 متیله هستش.
پس وقتی سیتوزین متیله شده دآمینه شه میشه تیمین
2.این سوالم که بچه ها گفتن توالی kdelدر شبکه آندوپلاسمیه برای درست انجام دادن انتقال وزیکول از گلژی به شبکه