گزینه 2 غلطه چون این ماده در داروهای رژیمی وجود داره ودرچون درشیب غلظت پروتون اختلال ایجاد میکنه درسلامتی فرد اختلال ایجاد میکنه
منم همین احتمال رو میدم اما گزینه اول غلط زده.گفته انتقال الکترون باعث شیب پروتون نمیشه
گزینه 2 غلطه چون این ماده در داروهای رژیمی وجود داره ودرچون درشیب غلظت پروتون اختلال ایجاد میکنه درسلامتی فرد اختلال ایجاد میکنه
اتفاقا انتقال الکترون که اکسیداسیون سوبستراهای زنجیره تنفسی محسوب میشه سبب فسفریلاسیون atp (ایجاد شیب پروتون هس که باعث ساخته شدنشه) میشه،پس فسفریلاسیون و اکسیداسیون وابسته بهم هستن!منم همین احتمال رو میدم اما گزینه اول غلط زده.گفته انتقال الکترون باعث شیب پروتون نمیشه
سوالا که نشون میده خیلی وارد اندامک نشدن!بچه ها فکر میکنید تو ازمون وزارت علوم اندامک ها مهتره یا مباحث مواکولی؟؟؟؟؟؟
دراکسیداسیون اسید چرب فرد محصول چند استیل کوا داره؟درزوج چند تا؟ ودرتخمیر لاکتیکی اخرین پذیرنده الکترون کدام است؟
میشه درباره کراسینگ اور مضاعف توضیح دهید؟چه طور محاسبه میشه؟وفراوانی ژنوتیپ حاصل از مضاعف بیشتره یا کراسینگ اور منفرد؟
2.اگردر100 سلول در ژرم لاین یک موجود 20 سلول دارای یک کراسینگ اوور بین دوژن موردمطالعه باشند فاصله دو ژن چه قدر است؟
سلام بچها من الان کارت ملی مو گم کردم درخواست دادم ولی فک کنم یکی دوماهی الاف کنن...الان چی میشه میتونم ارشد ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟
بچه هاااا
تو سوالای پارسال که در مورد امینو اسید اومده مثلا اینکه کدام کمتر استفاده میشه و .... این مدل اطلاعات در موردشون از کجا بخونیم ؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (11):
من تو بیوشیمی گشتم اما بیشتر در مورد ساختارشونه و عملکرد !!!