رفع اشکال درس سلولی-مولکولی مخصوص رشته بیوتکنولوژی

golabatun

New member
گزینه 2 غلطه چون این ماده در داروهای رژیمی وجود داره ودرچون درشیب غلظت پروتون اختلال ایجاد میکنه درسلامتی فرد اختلال ایجاد میکنه

منم همین احتمال رو میدم اما گزینه اول غلط زده.گفته انتقال الکترون باعث شیب پروتون نمیشه

solmaz01

New member
منم همین احتمال رو میدم اما گزینه اول غلط زده.گفته انتقال الکترون باعث شیب پروتون نمیشه
اتفاقا انتقال الکترون که اکسیداسیون سوبستراهای زنجیره تنفسی محسوب میشه سبب فسفریلاسیون atp (ایجاد شیب پروتون هس که باعث ساخته شدنشه) میشه،پس فسفریلاسیون و اکسیداسیون وابسته بهم هستن!

solmaz01

New member
دوستان لطفا بگذارید به ج سوالا با اطمینان برسیم، بعد بقیه سوالا

مهلا1991

New member
بچه ها فکر میکنید تو ازمون وزارت علوم اندامک ها مهتره یا مباحث مواکولی؟؟؟؟؟؟

سلولی

New member
دراکسیداسیون اسید چرب فرد محصول چند استیل کوا داره؟درزوج چند تا؟ ودرتخمیر لاکتیکی اخرین پذیرنده الکترون کدام است؟

leila89

New member
سلام دوستان
اگه دقت کرده باشین توی کارنامه دوستان قبول شده در ارشد یک نمره ای هم علاوه بر درصدها هست که حدود 300-500 می شه
کسی می دونه این نمره چیه و چطور حساب می شه ؟
برای قبلولی نمره باید چند بشه

سلولی

New member
میشه درباره کراسینگ اور مضاعف توضیح دهید؟چه طور محاسبه میشه؟وفراوانی ژنوتیپ حاصل از مضاعف بیشتره یا کراسینگ اور منفرد؟

golabatun

New member
دراکسیداسیون اسید چرب فرد محصول چند استیل کوا داره؟درزوج چند تا؟ ودرتخمیر لاکتیکی اخرین پذیرنده الکترون کدام است؟

سلام دوست عزیز
توی اسید چرب باتعداد فرد در آخر 2تا استیل کوا جدا میشه با یه پروپیونیل کوا ولی در زوج فقط 2تا استیل کوا
تعداد کلشون باتوجه به تعداد کربن اسید چربه
در تخمیر لاکتیکی آخرین پذیرنده پیروات هستش

آخرین ویرایش:

leila89

New member
سلام
از دوستانی که دانشگاه مدرس درس می خونن خواهشی داشتم
من شنیدم که امسال دانشگاه مدرس بیوتک پزشکی پذیرش داره ؟ درسته؟
هرکس اونجا درس می خونه لطفا خبر بگیره و به بقیه هم بگه
پیشاپیش از همه ممنونم

Aysel

New member
میشه درباره کراسینگ اور مضاعف توضیح دهید؟چه طور محاسبه میشه؟وفراوانی ژنوتیپ حاصل از مضاعف بیشتره یا کراسینگ اور منفرد؟

احتمال کراسینگ اوور منفرد اول ضربدر احتمال کراسینگ اوور منفرد دوم
درصد کراسینگ اوور مضاعف از سایر کراسینگ اورهای منفرد کمتر است دیگه نمیدونم این جمله برا فراوانی ژنوتیب هم درسته یا نه!!!!

سلولی

New member
2.اگردر100 سلول در ژرم لاین یک موجود 20 سلول دارای یک کراسینگ اوور بین دوژن موردمطالعه باشند فاصله دو ژن چه قدر است؟

Immunity

Well-known member
سلام بچها من الان کارت ملی مو گم کردم درخواست دادم ولی فک کنم یکی دوماهی الاف کنن...الان چی میشه میتونم ارشد ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟

Aysel

New member
سلام بچها من الان کارت ملی مو گم کردم درخواست دادم ولی فک کنم یکی دوماهی الاف کنن...الان چی میشه میتونم ارشد ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟

نه بابا حتما باید یه راه حلی باشه ولی چیزی تو دفترچه نیس انگار در مورد این قضیه!!!

سلولی

New member
بیشتر سلولها بدن به طور طبیعی درکدام مرحله اند؟ 1)جی صفر 2)جی 1 3)جی 2 4)پروفاز 1
2.جایگاه اتصال مواد سرطان زا وپروتئین های شوک حرارتی کدام است؟ 1)لامین هسته 2)کمپلکس منفذ 3)ماتریکس هسته 4)هستک لطفا توضیح دهید؟
3. تشکیل کروموزوم بی والان در چه مرحله ای رخ می دهد؟
4.کدام گزینه در مورد انافاز درمیتوز یا میوز صحیح است؟ 1)جدا شدن کروموزوم همولوگ از یکدیگر 2)جدا شدن کروماتید خواهری از یکدیگر 3)حرکت کروموزوم ها به سمت قطبین سلولی 4)دور شدن قطبین سلولی از یکدیگر
لطفا توضیح دهید؟

م.صفری

New member
بچه هاااا
تو سوالای پارسال که در مورد امینو اسید اومده مثلا اینکه کدام کمتر استفاده میشه و .... این مدل اطلاعات در موردشون از کجا بخونیم ؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (11):
من تو بیوشیمی گشتم اما بیشتر در مورد ساختارشونه و عملکرد !!!

Aysel

New member
بچه هاااا
تو سوالای پارسال که در مورد امینو اسید اومده مثلا اینکه کدام کمتر استفاده میشه و .... این مدل اطلاعات در موردشون از کجا بخونیم ؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (11):
من تو بیوشیمی گشتم اما بیشتر در مورد ساختارشونه و عملکرد !!!

یه توضیح مختصری تو کتاب لودیش وجود داره

بالا