نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سمین

New member
سلام به همگی اومدم بهتون انرژی مثبت بدم شما همه قبولین دیگه غصه چرا؟تازه نمره هاتون هم بیشتر از منه.تازه من کلی ناراحتم که با نمره 236 چرا تهران نزدم؟؟؟؟؟؟/:::tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7

نيازي

New member
تخمين رتبه

سلام نیازی جون.خوبی؟من فکر میکنم نمره های 250 تا 300 رتبشون تقریبا همون میشه که تخمین میگه.
نمره های 200 تا 250 رتبشون تو تخمین رو با 20 جمع کنند منطقیه.البته همه حدس منه.شاید کاملا غلط باشه.
بچه ها شما هم نظراتون رو بگید.

نيره جونم نماز و روزت قبول گلم منم دعا كن :riz513: منم با نظرت موافقم اگه اين جوري كه ميگي باشه منم ي سر سوزن شانس قبولي دارم

نيازي

New member
دوستاي گلم به كمكتون احتياج دارم من توي بيمارستاني كه كار ميكنم مشاوره ميدم واسه بيمارا چون بيمارستان ما جنراله متخصص زنان نداره ميخوام اطلاعاتمو بالا ببرم اگه غير از ويليامز و نواك كتاب كاربردي ميشناسيد به من معرفي كنيد

sana

New member
منم هوینجور یا اینجام یا ف.ب
بابا تو که اوضاعت عالیه دخمر خوب:tsimuzpzwoap1t9y3o7

amisay2012

New member
doostaye khobam halam kheyli bade jarahi shodam dardam shadide az ye tarafam nemitonam ta 6 shahrivar sabr dashte basham nomram 248 vali takhmin nemitonam bokonam :ph34r-smiley:

sana

New member
آمیسای گل نگران نباش من مطمءنم تو تبریز میاری نگرانیت بی مورده دخمر خوب

nayere- D

New member
نيره جونم نماز و روزت قبول گلم منم دعا كن :riz513: منم با نظرت موافقم اگه اين جوري كه ميگي باشه منم ي سر سوزن شانس قبولي دارم

سلام عزیزم.عبادات شماهم قبول.ملتمس دعای شما هستم.ایشالله به همه آرزوهات برسی عزیزم.:(40):

nayere- D

New member
:
doostaye khobam halam kheyli bade jarahi shodam dardam shadide az ye tarafam nemitonam ta 6 shahrivar sabr dashte basham nomram 248 vali takhmin nemitonam bokonam :ph34r-smiley:
عزیزم ایشالله زود حالت خوب بشه و بتونی با سلامتی کامل از اول مهر بری دانشکده پرستاری-ماماییه تبریز :4d564ad6:

senoritamaria

New member
آمیسا جان از قبولیت که اطمینان کامل داشته باش. امیدوارم حالت هر چه زودتر خوب بشه. :riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا