نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nayere- D

New member
سلام نیازی جون.خوبی؟من فکر میکنم نمره های 250 تا 300 رتبشون تقریبا همون میشه که تخمین میگه.
نمره های 200 تا 250 رتبشون تو تخمین رو با 20 جمع کنند منطقیه.البته همه حدس منه.شاید کاملا غلط باشه.
بچه ها شما هم نظراتون رو بگید.

آخرین ویرایش:

سمین

New member
به نظر من هم نباید در 2 ضرب شه.فوقش در حالت اصلی 10 نفر با تخمین اختلاف باشه
:applause:

nayere- D

New member
واااااای کلافه شدم.کاش زودتر نتیجه ها بیاد تکلیفمون رو بدونیم:sad:

سمین

New member
اختلاف رتبه بین نمره های بالا کمه.اما هر چی نمره کمتر میشه اختلاف رتبه هم زیاد میشه:sad:

nayere- D

New member
بچه ها بازار کار ارشد چطوره؟شما اطلاعی دارید؟ممنون میشم.

سمین

New member
ویدا جون نمیتونم برم تو تخمین بهم میگه با این کد ملی قبلا ثبت نام کردین ولی نمره مو با فرمولی که بجه ها گذاشتن حساب کردم شد 236

vb2

New member
بچه ها من نظرم اینه به رتبه هاتون 10 نفر اضافه کنید

vb2

New member
ویدا جون نمیتونم برم تو تخمین بهم میگه با این کد ملی قبلا ثبت نام کردین ولی نمره مو با فرمولی که بجه ها گذاشتن حساب کردم شد 236

اااااااااااااا مگه میشه؟/با همون کد ملی که ثبت نام کردی میری؟؟خب وقتی همون لحظه ثبت نام کردی ندیدی رتبه رو؟؟

nayere- D

New member
سمین جان من 235 هستم.رتبم 54 شما احتمالا 49 یا 50 میشی.
من خونه پر رو 20 در نظر گرفتم.اما با 10 هم موافقم.البته ویدا جون شما رتبت همین 2 میشه عزیزم.:applause:
ولی من خیلی نگرانم.جون انتخاب محدودی انجام دادم.بچه ها موقع افطار واسه هم دعا کنیم.من قبل از اذان صبح برای همتون دعا کردم دوستای گلم.

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
من نمره هاتونو میبینم..کلا نا امید میشم از خودم
تخمین هم سر نزدم

سمین

New member
کاش شهریور همه بیاییم همین جا و خبر قبولی مون رو بدیم همه خیلی زحمت کشیدیم گناه داریم:28:

vb2

New member
ایشالله
cancan.gif

سمین

New member
ویدا جون اصلا از همون اولش که میرم ثبت نام کنم همینو میگه شما با این کد ملی قبلا ثبت نام کردین .من که اصلا ثبت نام نکرده بودم که

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا