نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

senoritamaria

New member
سمین جان من 235 هستم.رتبم 54 شما احتمالا 49 یا 50 میشی.
من خونه پر رو 20 در نظر گرفتم.اما با 10 هم موافقم.البته ویدا جون شما رتبت همین 2 میشه عزیزم.:applause:
ولی من خیلی نگرانم.جون انتخاب محدودی انجام دادم.بچه ها موقع افطار واسه هم دعا کنیم.من قبل از اذان صبح برای همتون دعا کردم دوستای گلم.

نیره من با 240 رتبم 42. تو چرا با 5 نمره اینقد با من فاصله داری؟؟؟؟ :shocked:

vb2

New member
واسه منم سواله مریم پارسال من و دوستمم با هم 4 نمره اختااف داشتیم ولی من 186 شدم اون 157

senoritamaria

New member
آذر جونم تو چرا اینقد نا امیدی؟؟ :tsimuzpzwoap1t9y3o7 هنوز که چیزی معلوم نیست! دعا میکنم تو حتما قبول شی اگرم امسال قسمتت نشد بدون حکمتی توش بوده و مطمئنم با پشتکاری که داری سال بعد بهترین رتبه رو میاری. :a2d3: :4d564ad6:
تازه ما هم وضعیتمون اونقدا معلوم نیست! :smiliess (12):

senoritamaria

New member
واسه منم سواله مریم پارسال من و دوستمم با هم 4 نمره اختااف داشتیم ولی من 186 شدم اون 157

مستر ادمین لطفا اگه میشه همین سوال ما رو هم جواب بدین. بخدا گنا داریم اینقد فکر و خیال میکنیم. :sad:
دستتونم درد نکنه. :riz304:

vb2

New member
اااااااااااااااااااااااااا رتبت کمتر شد بیشتر؟

sana

New member
بازم سلام دخمرای گل خونه دار مامایی از همتون التماس دعا دارم خیلی خوشحالم که هممون اینقدر به خدای خودمون اعتقاد داریم

sana

New member
بییاید از این به بعد فقط انرژی مثبت بدیم چون من اعتقاد دارم انرژی مثبت به کائنات انرژی مثبت به خودمونه:riz277:

vb2

New member
سلام سنا جون نماز روزه قبول
2uge4p4.gif

sana

New member
همون سنا که مینویسی درسته عزیزم:a2d3:
راستی بچه ها انگار کسی انتخاب اولش اهواز و شیراز نیست درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
/

senoritamaria

New member
بچه ها من فردا میرم تهران تا یه هفته. ولی همچنان سعی میکنم بهتون سر بزنم عزیزان :smilies-azardl (113

vb2

New member
ااااااااااا سفر به سلامت تنهامون نذاریا بیا بمون سر بزن
19.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا