پاتوق کنکوری های انگل شناسی 93

Kitty69

New member
سلام دوستان من امدم تو سايت علوم پزشكي كلي حالم گرفته شد
از استرس دارم مي ميرم دقيقا يه چاه باشه برم توش...
من كرم خيلي خوندم اصلا تك ياخته اونجور كه كرمو فول بودم تك ياخته تازه مي خواستم خوب خوب بخونم...الان تازه برنامه را ديدم كه كرم حذف شده يعني حرفي ادش نزدن فقط نوشتن انگل ٣/٥ كتاب تك ياخته هم معرفي شده.
بعد ضريب ايمني شده ١/٥
و دروس ميكروب كه كلش ٢بود من فكر ميكردم ٢نصف ميشه ديگه گفتم اخر دست ميخونم تسا حل ميكنم...الان اين دروس را جدا كردن هر كدام ٢شده ...من خيلي در كل ناراحتم زياد خوب دروس ميكروب نخوندم ..مسلط رو تك ياخته نيسم...
ايا دوستان اين كرم حذف شده؟؟يعني يا كلش شده ٣/٥؟؟؟
من چيكار كنم...
يا نكنه من اشتبا ميكنم....
راهنمايي كنيد...

Hamidvet

New member
منظور این بود که گفتی اونو برای جواب نگفتم...! :whistle:

یه گزارش از خواندنت هم بدی بد نیستــا! :New (6):

نگران نباش به اندازه شما نمیخونم شیلا خانم!

امروز سستودا (Cestoda) رو تموم میکنم و میرم سراغ خوندن نماتدهای عزیییییییزم :riz481:

SH!LA

New member
نگران نباش به اندازه شما نمیخونم شیلا خانم!

امروز سستودا (Cestoda) رو تموم میکنم و میرم سراغ خوندن نماتدهای عزیییییییزم :riz481:

حمید مسخره میکنی؟! :25r30wi:

:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

خیلی خوبــه... موفق باشـی. :4d564ad6:

Hamidvet

New member
نه بابا من و مسخره؟!! ... :smiliess (4):

مرسیییییی ممنون همینطور شما دوست عزیز! :thumbsupsmileyanim::riz304:

b.nafas

New member
سلام دوستان من امدم تو سايت علوم پزشكي كلي حالم گرفته شد
از استرس دارم مي ميرم دقيقا يه چاه باشه برم توش...
من كرم خيلي خوندم اصلا تك ياخته اونجور كه كرمو فول بودم تك ياخته تازه مي خواستم خوب خوب بخونم...الان تازه برنامه را ديدم كه كرم حذف شده يعني حرفي ادش نزدن فقط نوشتن انگل ٣/٥ كتاب تك ياخته هم معرفي شده.
بعد ضريب ايمني شده ١/٥
و دروس ميكروب كه كلش ٢بود من فكر ميكردم ٢نصف ميشه ديگه گفتم اخر دست ميخونم تسا حل ميكنم...الان اين دروس را جدا كردن هر كدام ٢شده ...من خيلي در كل ناراحتم زياد خوب دروس ميكروب نخوندم ..مسلط رو تك ياخته نيسم...
ايا دوستان اين كرم حذف شده؟؟يعني يا كلش شده ٣/٥؟؟؟
من چيكار كنم...
يا نكنه من اشتبا ميكنم....
راهنمايي كنيد...

یه همچین چیزی ممکن نیست :j58r36j3gcr4suxymup

pegahhhh

New member
سلام دوستان خوبم من همين الان به جمع شماها پيوستم .من برا کنکور خيلي استرس دارو يه کم هم تو انتخاب منابع مشکل دارم لطفآ منو راهنمايي کنيد راستي بچه ها شما روزي چند ساعت مي خونيد؟؟:sad:

Hamidvet

New member
سلام دوستان خوبم من همين الان به جمع شماها پيوستم .من برا کنکور خيلي استرس دارو يه کم هم تو انتخاب منابع مشکل دارم لطفآ منو راهنمايي کنيد راستي بچه ها شما روزي چند ساعت مي خونيد؟؟:sad:

سلام خوش اومدی هم قطار ... :thumbsupsmileyanim:

کنکور استرس نداره ، اگر و اگر که بشینی قشنگ بخونی (به جنگش بری!) :idea_majidonline:

مگر منابعتون رو هنوز انتخاب نکردید؟

من که زیاد نمیخونم فعلا چون درگیر یکسری کارا هستم ... :13:

pegahhhh

New member
ممنون از لطف شما فعلآ انگل شناسی مارکل دستمه بیشتر استرسم واسه اینه که کازشناسیم زیست بوده احساس میکنم از بقیه عقب ترم
راستی تا حالا چقدر خوندید؟؟؟؟؟؟ روزی چند ساعت میخونید؟؟؟؟؟

Hamidvet

New member
ممنون از لطف شما فعلآ انگل شناسی مارکل دستمه بیشتر استرسم واسه اینه که کازشناسیم زیست بوده احساس میکنم از بقیه عقب ترم
راستی تا حالا چقدر خوندید؟؟؟؟؟؟ روزی چند ساعت میخونید؟؟؟؟؟

من که برای ph.d انگل میخونم البته خیلی کم ... چون مشغول انجام کارای پایان ناممم هستم!

نگران نباشید اینجا خیلی ها هستند که کارشناسی زیست هستند و دارن واس انگل میخونن ... پس تمرکزتونو بذارید رو درس و قشنگ مطالعه کنید

pegahhhh

New member
[SIZE=4]سلام بچه ها برا زیست عمومی و مجموعه میکروب چی می خونید؟؟؟؟؟ و از کی براشون وقت میذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/SIZE]

SH!LA

New member
[سلام بچه ها برا زیست عمومی و مجموعه میکروب چی می خونید؟؟؟؟؟ و از کی براشون وقت میذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توی تاپیک های دیگه دیدم که زیست عمومی : 1. برای کنکور و 2. مریم خالصی و 3. کتاب های سه سال دبیرستان رو توصیه کردن.

برای میکروب هم میتونی از کتاب های خلاصه استفاده کنی؛ مثل: دانشمندی.

pegahhhh

New member
:sadsmiley:ممنون شیلا جان...چقدر خوندی تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟روزی چند ساعت میخونی؟؟؟؟؟من هرچی میخونم فراموش میکنم

بالا