مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
کتاب تست آمارم میگفتن چاپ تمومه دیگه گیر نمیاد

به نظرم یکیش چاپ تموم باشه که این کتاب هست

اما به نظرم این کتاب رو بتونی پیدا کنی
هر دوش برای انتشارات سالمی (جامعه نگر) هست , باهاشون تماس بگیر از خودشون بپرس, شاید حتی شد یه دونه تو انبار داشته باشن
برای زبان هم تو خصوصی بهت می گم, چون اینجا ممکنه تبلیغ محسوب بشه

henri

New member
مرسی راوی جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون:thanks:

rawy

New member
به نظرم سخت ترین منبع همین کالاته واسه من ی کابوسه.بچه ها من میخام از الان تازه شروع کنم به نظرتون امیدی بهم هست؟؟؟تازه فروردینم عروسیمه!از کجا از کدوم کتاب شروع کنم؟خیلی استرس دارم:sad::14:

عروسیت رو پیشاپیش تبریک می گم گلم, برات آرزوی خوشبختی دارم
در مورد کالات والا من پارسال چندفصل اولش رو خوندم, نمی دونی چقد لذت می بردم, یعنی تنها کتابی بود که برام واقعا زنگ تفریح بود اما چون کامل نخوندمش نمی دونم الان دقیقا چه جوابی باید بهت بدم :21:
امید همیشه هست, مخصوصا واسه بچه هایی که تو دانشگاههای خوب درس خوندن قبولی ارشد خیلی راحت تره, اول اول اول از تست های کنکورهای سالهای گذشته شروع کن که دستت بیاد اصلا چه شکلی باید خوند, و اینکه با دروس ضریب بالا, مثل فیست, کوری و کاپلان و زبان
موفق باشی

balzak

New member
بالزاک خان کجایییییییییییییییییییییییییییی؟

سلام هنری خانووووووووووم.خوبی؟خوشی؟
ببخشید راستش درگیر امتحاناات بووودم.واسه همین خبری از من نبیییید.
تو چه خبر؟ایشالا که درسا خوب پیش میرن

henri

New member
مرسی راوی جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون:thanks:

rawy

New member
سلام هنری خانووووووووووم.خوبی؟خوشی؟
ببخشید راستش درگیر امتحاناات بووودم.واسه همین خبری از من نبیییید.
تو چه خبر؟ایشالا که درسا خوب پیش میرن

سلام :ad54ad:
خسته نباشید
امتحانا چطور بود؟
جاتون خیلی خالی بود اینجا, خوش اومدین :riz304:

balzak

New member
سلام به همههههههههههههههه دوستاااااااااااااااااااان.
امیدوااااااااااااااارم همگی خوب باشین و پرانرژِی.
این چن وقته بخاطر درساااا خبری ازم نبووود و الا دلم برای همتون تنگ شده بود.:riz304:

balzak

New member
سلام :ad54ad:
خسته نباشید
امتحانا چطور بود؟
جاتون خیلی خالی بود اینجا, خوش اومدین :riz304:

سلام راوی جووون.تو خودت خوبی؟
راستش امتحانات خیلی خوب بودم اما این زبان تخصصی 2 خدااایش سخت بوود.
خدارو شکر تموم شدم.وقت امتحانات خداایش ارشد خوندن رو باید کلا بی خیال شد اما خدارو شکر تموووم شد

henri

New member
سلام بالزاک خان مرسی.خسته نباشی ب سلامتی تموم شد خوب بود؟ امتحانای من شنبه تمومید الان استراحت مطلقم ولی فکر پایان نامم ولم نمیکنه استادم قبل امتحانا ی متغیر گفته بود اضافه کنم حالا هرچی میگردم ی مقاله راجبش پیدا نمی کنم نمیدونم چیکار کنم :21:

henri

New member
راوی جون تستای کنکور سالای قبل رو جداجدا ینی مثلا فصل بندی شده شخصیت یا هر درس دیگه ای رو تو چه کتابی گذشتن؟؟؟؟

balzak

New member
سلام بالزاک خان مرسی.خسته نباشی ب سلامتی تموم شد خوب بود؟ امتحانای من شنبه تمومید الان استراحت مطلقم ولی فکر پایان نامم ولم نمیکنه استادم قبل امتحانا ی متغیر گفته بود اضافه کنم حالا هرچی میگردم ی مقاله راجبش پیدا نمی کنم نمیدونم چیکار کنم :21:

بابا پس اتو تعطیلات بودی.من که امروووز یه نفس راحت کشیدمو تمووم شدم.واسه مقاله باید از این ور انور بگردی و یه چیزی بچسبونی به تحقیقت.وااای مال من استاد گفته باید هر 100 پرسشنامتو که اجرای شد و جوابشون اومد واسم بیاری تا خودمم همشونو چک کنم!!!یعنی اعتماد به دانشجو در حد صفر.
راستی یه سر به این چن سایت بزن ببین چیز بدرد بخوری برای تحقیقت پیدا میکنی:
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران - IRANDOC
Scientific Information Database
Islamic World Science Citation Center(ISC)
Google Scholar

راستش من فقط این چن جارو بلدم.راستی اگه پیدا نشد برو پیش استادت و راست حسینی بهش بگو حداقل راهنماییت کنهههههههههههههه

آخرین ویرایش:

balzak

New member
به نظرم یکیش چاپ تموم باشه که این کتاب هست

اما به نظرم این کتاب رو بتونی پیدا کنی
هر دوش برای انتشارات سالمی (جامعه نگر) هست , باهاشون تماس بگیر از خودشون بپرس, شاید حتی شد یه دونه تو انبار داشته باشن
برای زبان هم تو خصوصی بهت می گم, چون اینجا ممکنه تبلیغ محسوب بشه

راوی جون راستش منم مث هنری خانووم مشکل زبان دارم شدییییییییید.ممنون میشم راهنمایی کنیییییی مث همیشهههههههههه:riz304:

rawy

New member
راوی جون تستای کنکور سالای قبل رو جداجدا ینی مثلا فصل بندی شده شخصیت یا هر درس دیگه ای رو تو چه کتابی گذشتن؟؟؟؟

تا جایی که من می دونم بعید می دونم همچین کتابی باشه, چون تا حدود پنج سال پیش کلا سرفصل ها و نوع سوالات متفاوت بود از اونچه که تو چندسال اخیر دارن سوال می دن, اما مثلا برای آمار همون کتابهایی که لینکش رو گذاشتم هستن
فصل بندی هم نباشه مشکلی نیست, مهم مداوم خوندن تستهاست, حتی اگه اون مبحث رو نخوندین تو تست یاد بگیرید

rawy

New member
راوی جون راستش منم مث هنری خانووم مشکل زبان دارم شدییییییییید.ممنون میشم راهنمایی کنیییییی مث همیشهههههههههه:riz304:

به قول ماریای عزیز که به عنوان کسی که تو کنکور بهداشت موفق بوده, بهترین راهنمایی ها رو تو تاپیک نحوه مطالعه داشتن, کنکور رو اگه بخوایم به شستن ظرف تشبیه کنیم, زبان و آمار اون دیگ های بزرگ و بدقلقی هستند که کلی باید صبر کنیم تا حسابی خیس بخورن و کم کم بشه کاملا شستشون.
زبان و آمار چیزی نیستند که بشه یک, ماه دو ماه خوند و گذاشت کنار, باید مداوم باشه, هر روز حتی یه ذره

برای زبان خب هرکسی شرایط خودش رو می سنجه, اونچه که نظر من هست اینه:
اول باید لغات 504 رو بلد باشیم
بعد لغات تافل رو
حالا اگه 1100 واژه رو هم بلد بودیم که چه بهتر
(البته بعضی از بچه ها که تو لغت ضعیف هستند از کتاب رضا زاده هم شروع کردند) کلا بستگی به خودتون داره که با چی و چطوری لغت حفظ می کنید اما مسئله اینه که اون لغت رو یاد بگیرید حالا به هر طریقی, مثلا کسی که زبانش زیاد خوب نیست, ممکنه با خوندن لغات تافل تنها از توی اونها و مترادف هاش لغات 504 رو هم یاد بگیره چون تا حدی همپوشی دارن, اما اگه بخوام به عنوان فققققققط منبع بگم, به نظر من برای لغت فققققققققققط تسلط کامل روی لغات تافل و برای متن فقطططططط تسلط کامل روی لزگی
و خوندن لغت تنها با این فکر که اول لغت یاد بگیریم بعد شروع کنیم به خوندن متن کاملا اشتباهه
هر روز زدن تستهای حتی یه پاراگراف (مخصوصا از نمونه سوالهای کنکورهای سالهای گذشته) مثل ورزش برای ماهیچه, زبان رو تقویت می کنه, قطعا یه ورزشکار یه روزه نمی تونه واسه مسابقه آماده بشه! و بهترین کتاب برای اینکار هم کتاب "درسنامه جامع زبان" امیرلزگی هست

rawy

New member
26193228198591198294.jpg

balzak

New member
به قول ماریای عزیز که به عنوان کسی که تو کنکور بهداشت موفق بوده, بهترین راهنمایی ها رو تو تاپیک نحوه مطالعه داشتن, کنکور رو اگه بخوایم به شستن ظرف تشبیه کنیم, زبان و آمار اون دیگ های بزرگ و بدقلقی هستند که کلی باید صبر کنیم تا حسابی خیس بخورن و کم کم بشه کاملا شستشون.
زبان و آمار چیزی نیستند که بشه یک, ماه دو ماه خوند و گذاشت کنار, باید مداوم باشه, هر روز حتی یه ذره

برای زبان خب هرکسی شرایط خودش رو می سنجه, اونچه که نظر من هست اینه:
اول باید لغات 504 رو بلد باشیم
بعد لغات تافل رو
حالا اگه 1100 واژه رو هم بلد بودیم که چه بهتر
(البته بعضی از بچه ها که تو لغت ضعیف هستند از کتاب رضا زاده هم شروع کردند) کلا بستگی به خودتون داره که با چی و چطوری لغت حفظ می کنید اما مسئله اینه که اون لغت رو یاد بگیرید حالا به هر طریقی, مثلا کسی که زبانش زیاد خوب نیست, ممکنه با خوندن لغات تافل تنها از توی اونها و مترادف هاش لغات 504 رو هم یاد بگیره چون تا حدی همپوشی دارن, اما اگه بخوام به عنوان فققققققط منبع بگم, به نظر من برای لغت فققققققققققط تسلط کامل روی لغات تافل و برای متن فقطططططط تسلط کامل روی لزگی
و خوندن لغت تنها با این فکر که اول لغت یاد بگیریم بعد شروع کنیم به خوندن متن کاملا اشتباهه
هر روز زدن تستهای حتی یه پاراگراف (مخصوصا از نمونه سوالهای کنکورهای سالهای گذشته) مثل ورزش برای ماهیچه, زبان رو تقویت می کنه, قطعا یه ورزشکار یه روزه نمی تونه واسه مسابقه آماده بشه! و بهترین کتاب برای اینکار هم کتاب "درسنامه جامع زبان" امیرلزگی هست

ممنون راوی جوووون بابت راهنمایی قشنگت.
خداایش باید این چن ماه خیلی رو زبانم کار کنم چون خیلی ضعیفم.اما سعی میکنم با برنامه خودم پیش برم.یعنی زبان و آمار هر روووز خونده بشه و کتابای دیگه هم جای خوودش.
ایشالا همه دوستان طبق برنامشون برن جلو و موفق شن.من که این چند ماه تقریبا 30% طبق برنامه رفتم جلوووو:sad:

آخرین ویرایش:

balzak

New member
1cb78863ea20672c97ed47462084b4a8.jpg
......... .. ... ...... ..... ..... .... ....... .... ...... ...... ...... ..... ..... .... ..... .... .... ... ...... ...... ..... ... ..... ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا