مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

henri

New member
برای بالینی باید فیرس رو خوند یا همین که گفتن بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

henri

New member
کنکور علوم چندمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ثبت نام بهداشت چه تاریخیه؟ چه جوری؟
کلا بهم میخندین که از همه چی بی خبرم نه؟؟؟//:thanks:

rawy

New member
راوی جون برای بهداشت ی فایلی یادته لینک کرده بودی که منابع و چندتا فرم داشت مبدونی من که دانشجو هستم چی کار باید بکنم برا ثبت نام ؟ باد چه فرمی به دانشگاه بدم؟

من مبحثی که در این رابطه است رو نخوندم اما تقریبا می دونم (فکر می کنم فرم صفحه آخر باشه) رو دانشجوهایی که هنوز فارغ التحصیل نشدن باید ببرن دانشگاهشون که معدلشون رو تایید کنند. البته به حرف من اکتفا نکن از کسی که اطلاع دقیقی داره بپرس, من خیلی از فارغ التحصیلیم گذشته اما بچه ها اکثرا دانشجو هستند می تونن اطلاعات کامل تر و درست تری بهت بدن, ضمن اینکه خود اون فایل پی دی اف رو هم بخونی توضیحش هست

- - - Updated - - -

برای بالینی باید فیرس رو خوند یا همین که گفتن بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

برای بهداشت باید بالینی کرامر رو بخونی

- - - Updated - - -

کنکور علوم چندمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ثبت نام بهداشت چه تاریخیه؟ چه جوری؟
کلا بهم میخندین که از همه چی بی خبرم نه؟؟؟//:thanks:

حدودا 15-16 بهمن
ثبت نام بهداشت هم اینترنتی انجام می شه

Negar carol

New member
راوی جون برای بهداشت ی فایلی یادته لینک کرده بودی که منابع و چندتا فرم داشت مبدونی من که دانشجو هستم چی کار باید بکنم برا ثبت نام ؟ باد چه فرمی به دانشگاه بدم؟
سلام هنری جان فرم شماره 4 رو باید بدی دانشگاه که معدل و اطلاعاتتو تایید کنند و اداره امور آموزشی مهر و امضا بشه.ثبت نام هم از 11 بهمن شروع میشه تا 3

henri

New member
بچه ها برا بار اول که داریم ی درسی مثلا رشد رو میخونیم خلاصه نویسی نکنیم بهتره ؟ کلا منظورم اینه که دور اول خلاصه نویسی نشه بهتره یا بشه؟ چون خیلیم این کار وقت گیره من همیشه برا خلاصه نویسی دودلم فک می کنم وقتم تلف میشه و ی قرن طول میکشه تموم شه چی کار کنم؟:shocked:

ریگار

New member
به henri : من عاشق پر کردن کتاب با مداد نوکی ام ! وقتی رشد رو میخوندم همزمان نکات مهم رو تو برگه پاپکو مینوشتم و آخر وقتی فصل تموم میشد میچسبوندم اول هر فصل . اینجوری زیاد اذیت نشدم .
تنها کتابی که روش تعصب شدید دارم و حتی یه خط روش ننداختم، کاپلان ( رضی الله عنه ) هستش :دی

راستی بچه ها ، یه سری سوال توی کالات هست که جوابش با خودمونه ، میگم بیاین با هم در موردشون صحبت کنیم و ببینیم میتونیم جوابشون رو بدیم یا نه :
تو قمست جانبی شدن مغز پرسیده بود " بچه هایی که وقتی به دنیا میان جسم پینه ای ندارن، زمانی که میخوان یه دستشون رو تکون بدن، ناخودآگاه دست دیگشون هم تکون میخوره، به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟ "

آخرین ویرایش:

najme soltani

New member
با سلام مرسی دل آرام جان که راهنماییم کردی عزیز همین 2 تا درس برام خیلی سخته امسال سال دوم که امتحان دارم بهداشت میدم من سال 84 فارغ التحصیل شدم
امیدوارم همگی بتونیم خیلی عالی از پس امتحان بربیای[/B][/B]م [/FONT]:rose:

Negar carol

New member
بچه ها برا بار اول که داریم ی درسی مثلا رشد رو میخونیم خلاصه نویسی نکنیم بهتره ؟ کلا منظورم اینه که دور اول خلاصه نویسی نشه بهتره یا بشه؟ چون خیلیم این کار وقت گیره من همیشه برا خلاصه نویسی دودلم فک می کنم وقتم تلف میشه و ی قرن طول میکشه تموم شه چی کار کنم؟:shocked:

خواهش , هنری جون بستگی به خودت داره ,من خودم دور اول خلاصه نمیکنم زیر نکات مهمش خط میکشم دور بعدی نکاتی که اون صفحه داره وخیلی مهمه بالای صفحه مینویسم ونکات مهمشو با مداد رنگی که بیشتر معلومه خط میکشم

henri

New member
بچه ها بالاخره من امرو با کلی بدبختی رفتم آمار زیستی دانیل رو خریدم ولی اون یکیش رو گیر نیوردم شما میدونید کجا دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

henri

New member
سلام دوستان راستش من تازه دارم منابع رو تهیه میکنم برا زبان کلی منبع دادن من نمیتونم این همه رو بگیرم بخونم شما کدوماشو گرفتید خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کتاب مرضیشم پیدا نکردم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

rawy

New member
سلام دوستان راستش من تازه دارم منابع رو تهیه میکنم برا زبان کلی منبع دادن من نمیتونم این همه رو بگیرم بخونم شما کدوماشو گرفتید خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کتاب مرضیشم پیدا نکردم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

سلام هنری جان, منظورت برای بهداشته یا سراسری؟

دل آرام

New member
با سلام مرسی دل آرام جان که راهنماییم کردی عزیز همین 2 تا درس برام خیلی سخته امسال سال دوم که امتحان دارم بهداشت میدم من سال 84 فارغ التحصیل شدم
امیدوارم همگی بتونیم خیلی عالی از پس امتحان بربیای[/B][/B]م [/FONT]:rose:

سلام دوستم .
خواهش میکنم عزیزم
امیدوارم موفق باشی . و امسال آخرین سالت باشه که این امتحانو میدی . و تمام :riz304:

rawy

New member
سلام راوی جون بهداشت منظورمه

زبانت در چه حده عزیزم؟ 504 رو بلدی؟
اگه منظورت مرضی کودک مکی آبادی هست, انتشارات رشد داره, فکر کنم تماس بگیری برات بفرستن, اما هزینه ارسالش با خودته

henri

New member
روم سیاه راوی جون زبانم خیلی ضعیفه 504 رو هم نخوندم کلا از وقتی دانشگاه قبول شدم جای اینکه برم زبانمو قوی کنم بیشتر ازش فاصله گرفتم فک کنم رفتم زیر صفر.
بله مرضی همین منظورمه حتما تماس میگیرم یا میرم چون بقیشم کامل ندارم

henri

New member
کتاب تست آمارم میگفتن چاپ تمومه دیگه گیر نمیاد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا