راوی جون برای بهداشت ی فایلی یادته لینک کرده بودی که منابع و چندتا فرم داشت مبدونی من که دانشجو هستم چی کار باید بکنم برا ثبت نام ؟ باد چه فرمی به دانشگاه بدم؟
برای بالینی باید فیرس رو خوند یا همین که گفتن بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کنکور علوم چندمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ثبت نام بهداشت چه تاریخیه؟ چه جوری؟
کلا بهم میخندین که از همه چی بی خبرم نه؟؟؟//:thanks:
سلام هنری جان فرم شماره 4 رو باید بدی دانشگاه که معدل و اطلاعاتتو تایید کنند و اداره امور آموزشی مهر و امضا بشه.ثبت نام هم از 11 بهمن شروع میشه تا 3راوی جون برای بهداشت ی فایلی یادته لینک کرده بودی که منابع و چندتا فرم داشت مبدونی من که دانشجو هستم چی کار باید بکنم برا ثبت نام ؟ باد چه فرمی به دانشگاه بدم؟
بچه ها برا بار اول که داریم ی درسی مثلا رشد رو میخونیم خلاصه نویسی نکنیم بهتره ؟ کلا منظورم اینه که دور اول خلاصه نویسی نشه بهتره یا بشه؟ چون خیلیم این کار وقت گیره من همیشه برا خلاصه نویسی دودلم فک می کنم وقتم تلف میشه و ی قرن طول میکشه تموم شه چی کار کنم؟:shocked:
دوستان عزیز منتظر حضورتون تو این تایپیکم
سلام دوستان راستش من تازه دارم منابع رو تهیه میکنم برا زبان کلی منبع دادن من نمیتونم این همه رو بگیرم بخونم شما کدوماشو گرفتید خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کتاب مرضیشم پیدا نکردم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
با سلام مرسی دل آرام جان که راهنماییم کردی عزیز همین 2 تا درس برام خیلی سخته امسال سال دوم که امتحان دارم بهداشت میدم من سال 84 فارغ التحصیل شدم
امیدوارم همگی بتونیم خیلی عالی از پس امتحان بربیای[/B][/B]م [/FONT]:rose:
سلام راوی جون بهداشت منظورمه