راوی جون راستش منم مث هنری خانووم مشکل زبان دارم شدییییییییید.ممنون میشم راهنمایی کنیییییی مث همیشهههههههههه:riz304:
به قول ماریای عزیز که به عنوان کسی که تو کنکور بهداشت موفق بوده, بهترین راهنمایی ها رو تو تاپیک نحوه مطالعه داشتن, کنکور رو اگه بخوایم به شستن ظرف تشبیه کنیم, زبان و آمار اون دیگ های بزرگ و بدقلقی هستند که کلی باید صبر کنیم تا حسابی خیس بخورن و کم کم بشه کاملا شستشون.
زبان و آمار چیزی نیستند که بشه یک, ماه دو ماه خوند و گذاشت کنار, باید مداوم باشه, هر روز حتی یه ذره
برای زبان خب هرکسی شرایط خودش رو می سنجه, اونچه که نظر من هست اینه:
اول باید لغات 504 رو بلد باشیم
بعد لغات تافل رو
حالا اگه 1100 واژه رو هم بلد بودیم که چه بهتر
(البته بعضی از بچه ها که تو لغت ضعیف هستند از کتاب رضا زاده هم شروع کردند) کلا بستگی به خودتون داره که با چی و چطوری لغت حفظ می کنید اما مسئله اینه که اون لغت رو یاد بگیرید حالا به هر طریقی, مثلا کسی که زبانش زیاد خوب نیست, ممکنه با خوندن لغات تافل تنها از توی اونها و مترادف هاش لغات 504 رو هم یاد بگیره چون تا حدی همپوشی دارن, اما اگه بخوام به عنوان فققققققط منبع بگم, به نظر من برای لغت فققققققققققط تسلط کامل روی لغات تافل و برای متن فقطططططط تسلط کامل روی لزگی
و خوندن لغت تنها با این فکر که اول لغت یاد بگیریم بعد شروع کنیم به خوندن متن کاملا اشتباهه
هر روز زدن تستهای حتی یه پاراگراف (مخصوصا از نمونه سوالهای کنکورهای سالهای گذشته) مثل ورزش برای ماهیچه, زبان رو تقویت می کنه, قطعا یه ورزشکار یه روزه نمی تونه واسه مسابقه آماده بشه! و بهترین کتاب برای اینکار هم کتاب "درسنامه جامع زبان" امیرلزگی هست