پاتوق کنکوری های انگل شناسی 93

rojiin

New member
من الان که تست های انگل سالهای گذشته رو میزنم یه سری از تستها توی کتابم نیست و نمیتونم جواب بدم.یک کتاب خوب انگل بهم معرفی میکنید که جامع و کامل تر باشه؟مرسی

Hamidvet

New member
من الان که تست های انگل سالهای گذشته رو میزنم یه سری از تستها توی کتابم نیست و نمیتونم جواب بدم.یک کتاب خوب انگل بهم معرفی میکنید که جامع و کامل تر باشه؟مرسی

کتاب تست منظورتونه؟!

Soroush Star

New member
دوستان عزیز و همکاران آینده!

اصلا بحث تهران و اصفهان نیست ؛ مهم اینه به نحو احسن از دانسته هامون استفاده ببریم ...

بجای این صحبتا بیاین تاپیک زیرو دوباره احیا کنیم :

http://olumpezeshki.ir/thread9465.html

سلام دکتر حمید عزیز

منم موافقم که تاپیک رو دوباره احیا کنیم ، از همین امشب نکته های جدید رو اضافه میکنیم ... :riz304:

Hamidvet

New member
سلام دکتر حمید عزیز

منم موافقم که تاپیک رو دوباره احیا کنیم ، از همین امشب نکته های جدید رو اضافه میکنیم ... :riz304:

مرررررسی سروش که برگشتی ... :thumbsupsmileyanim:

راستی کار مولکولی انگل انجام دادی (طی این 3 ماهی که ارشد میخونی) ؟!

azar1986

New member

بچه ها من شديدا با روژين جان موافقم،من دارم ماركل ميخونم،يعنی فقط ماركل،اما وقتی تست ميزنم يه سری نكته ها رو اصلا تو ماركل نديدم،مثل اينكه :
كدام بيماری انگلی در ايران كنترل شده؟
البته ميدونم اينجور مطالب رو بايد از كتاب صائبی خوند،ولی پس اينكه ميگن چند تا منبع رو با هم نخونيد چی!!!!
و اينكه من شنيدم آی كيو بی پر از غلطه،بچه هایی كه استفاده كردن ميشه كمك كنن؟آقای سروش،پروين خانوم،كافی جان؟واقعا اينجوريه؟
:33::smiliess (11):

Hamidvet

New member
بچه ها من شديدا با روژين جان موافقم،من دارم ماركل ميخونم،يعنی فقط ماركل،اما وقتی تست ميزنم يه سری نكته ها رو اصلا تو ماركل نديدم،مثل اينكه :
البته ميدونم اينجور مطالب رو بايد از كتاب صائبی خوند،ولی پس اينكه ميگن چند تا منبع رو با هم نخونيد چی!!!!
و اينكه من شنيدم آی كيو بی پر از غلطه،بچه هایی كه استفاده كردن ميشه كمك كنن؟آقای سروش،پروين خانوم،كافی جان؟واقعا اينجوريه؟

والا i q b غلط خاصی ندیدم ؛ بازم بقیه دوستان نظر بدن ...

Soroush Star

New member

سلام

برای کارشناسی ارشد ، کتابهای مارکل ووگ و نوابراون جواب میده ... اما برای دکترا برعکسه ، یعنی فقط با این 2 رفرنس کنکور دکترا رو نمیشه زیاد زد .

شما که با یکسری تستها اینجوری روبرو شدی و جدید هست ، به احتمال زیاد بیشتر تستها مربوط به کنکور دکترا هست .
ضمن اینکه چون این 2 رفرنس ، ترجمه کتاب خارجی هستن و تالیفی نیستن واسه همین آمارشون در مورد اپیدمی توی ایران کم هست .

Soroush Star

New member
مرررررسی سروش که برگشتی ... :thumbsupsmileyanim:

راستی کار مولکولی انگل انجام دادی (طی این 3 ماهی که ارشد میخونی) ؟!

خواهش میکنم دکتر جان

کار مولکولی انگل ، از ترم 2 به بعد شروع میشه

این ترم درسهامون تقریباً متوسط هست

rojiin

New member
من باید مارکل بگیرم بعدش هرچی توش نبود از روی نوا بهش اضافه کنم.مرسی از راهنماییتون

vet lab sciences

New member
:25r30wi:

هیچ کس گزارشی نمیده؟!

کسی اینجا اطلاع داره که لغات 1100 هم برای ارشد باید خوانده بشه یـا نه؟

گزارش که والا 14هم امتحان تک یاخته و بندپایان داریم هنوز نخوندم! یکی دو روز قبلش میخونم.
دیدمش میشه لغات جدیدی توش پیدا کرد! بخونیدش.

SH!LA

New member
سلام

به به شیلا خانم ، چه عجب ؟ اینورا

گزارش که والا 14هم امتحان تک یاخته و بندپایان داریم هنوز نخوندم! یکی دو روز قبلش میخونم.
دیدمش میشه لغات جدیدی توش پیدا کرد! بخونیدش.

سـلام

ممنون... :riz304:

اومدم هم سوالم رو بپرسم؛ هم ببینم دوستان در چه حالی هستن و چی کار میکنن...!

انشاا... امتحانات رو با موفقیت تموم میکنید.

ممنون... :riz304:

بالا