من الان که تست های انگل سالهای گذشته رو میزنم یه سری از تستها توی کتابم نیست و نمیتونم جواب بدم.یک کتاب خوب انگل بهم معرفی میکنید که جامع و کامل تر باشه؟مرسی
دوستان عزیز و همکاران آینده!
اصلا بحث تهران و اصفهان نیست ؛ مهم اینه به نحو احسن از دانسته هامون استفاده ببریم ...
بجای این صحبتا بیاین تاپیک زیرو دوباره احیا کنیم :
http://olumpezeshki.ir/thread9465.html
سلام دکتر حمید عزیز
منم موافقم که تاپیک رو دوباره احیا کنیم ، از همین امشب نکته های جدید رو اضافه میکنیم ... :riz304:
من الان که تست های انگل سالهای گذشته رو میزنم یه سری از تستها توی کتابم نیست و نمیتونم جواب بدم.یک کتاب خوب انگل بهم معرفی میکنید که جامع و کامل تر باشه؟مرسی
بچه ها من شديدا با روژين جان موافقم،من دارم ماركل ميخونم،يعنی فقط ماركل،اما وقتی تست ميزنم يه سری نكته ها رو اصلا تو ماركل نديدم،مثل اينكه :
كدام بيماری انگلی در ايران كنترل شده؟
البته ميدونم اينجور مطالب رو بايد از كتاب صائبی خوند،ولی پس اينكه ميگن چند تا منبع رو با هم نخونيد چی!!!!
و اينكه من شنيدم آی كيو بی پر از غلطه،بچه هایی كه استفاده كردن ميشه كمك كنن؟آقای سروش،پروين خانوم،كافی جان؟واقعا اينجوريه؟:33::smiliess (11):
بچه ها من شديدا با روژين جان موافقم،من دارم ماركل ميخونم،يعنی فقط ماركل،اما وقتی تست ميزنم يه سری نكته ها رو اصلا تو ماركل نديدم،مثل اينكه :
كدام بيماری انگلی در ايران كنترل شده؟
البته ميدونم اينجور مطالب رو بايد از كتاب صائبی خوند،ولی پس اينكه ميگن چند تا منبع رو با هم نخونيد چی!!!!
و اينكه من شنيدم آی كيو بی پر از غلطه،بچه هایی كه استفاده كردن ميشه كمك كنن؟آقای سروش،پروين خانوم،كافی جان؟واقعا اينجوريه؟:33::smiliess (11):
مرررررسی سروش که برگشتی ... :thumbsupsmileyanim:
راستی کار مولکولی انگل انجام دادی (طی این 3 ماهی که ارشد میخونی) ؟!
والا i q b غلط خاصی ندیدم ؛ بازم بقیه دوستان نظر بدن ...
:sarma::sarma::sarma:
:25r30wi:
هیچ کس گزارشی نمیده؟!
کسی اینجا اطلاع داره که لغات 1100 هم برای ارشد باید خوانده بشه یـا نه؟
:25r30wi:
هیچ کس گزارشی نمیده؟!
کسی اینجا اطلاع داره که لغات 1100 هم برای ارشد باید خوانده بشه یـا نه؟
سلام
به به شیلا خانم ، چه عجب ؟ اینورا
سلام.به به آقا سروش ، چه عجب ؟ اینورا:25r30wi::25r30wi:
الان سایت دانشگاهم ، کلاسم نزدیکه شروع بشه
بعد از ظهر دوباره سایت میام
خوش باشی
سلام
به به شیلا خانم ، چه عجب ؟ اینورا
گزارش که والا 14هم امتحان تک یاخته و بندپایان داریم هنوز نخوندم! یکی دو روز قبلش میخونم.
دیدمش میشه لغات جدیدی توش پیدا کرد! بخونیدش.