mohana
Well-known member
چراخبری از مارکوپلو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مارکوپولو کیه مهسا؟
چراخبری از مارکوپلو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مارکوپلو همون که صندلی متحرک آواتارش اوایل خیای فعال بود الان نیستش
به نظر من دوستی اتفاقی است که ارزش وقوع آن کاملا به اندازه قلب های ما بستگی دارد.
من در بیشتر رابطه های دوستانه ای داشتم هیچ وقت پرونده دوستی را نبسته ام و همیشه راهی را برای بازگشت به دوستی برای خودم نگه داشتم.
گاهی فکر می کنم کسانیکه ارزش دوستی های قبلی شان را نمی دانند اصالت احساسی شان را راحت از دست می دهند. باید قدر همه تلخکامگی ها را هم دانست چرا که شروع فصل تازه ای است در زندگی پیش روی ما.
امروز که فکر می کنم درمی یابم که حتی دوستان نوجوانی ام را در جایی از رویداد های زندگی بارها و بارها می بینم...
یادمان باشد حذف دوستان حتی آنهایی که با یک خاطره بد ، دفترشان را بسته ایم خطی است که ما روی دوره ای از زندگیمان می کشیم....
سپاس از تمامی دوستانی عزیزم که به یادم بودنند و توی این زمان غیبتم بهم پیام میدادن مخصوصا مهسای عزیز که همیشه با معرفتش منو شرمنده خودش می کنه:heart::riz304:
یاد دوستای قدیمیمون که الان نیستین بخیر
تاتی.....شادی 25......ایمونو.....مهسا ایل.......امین 88.....بهار9398...سوسو....پرسونا......مریم7313 .......حسان و بقیه دوستان.....:dadad4::riz304:
:sad:
من که جز کلکل چیزی ندیدم
دوست مجازی فقط یه دوست مجازیهههههههههههههه
مهسا وختی اومدم یونی یه پیتزا مهمون کردی تو دلستان اونوخ میگم دوست مجازیه فقط چیه
خبر بدید منم بیام ها!!!!!!!!!!! دلستان.....:4d564ad6:
دوست مجازی فقط یه دوست مجازیهههههههههههههه
عب نداره دلستان سنتی هم هس اونجام میشه رف!!!!!!!!! شما فقط منو خبر کنین :a2d3:پریا حالا از خود تعریف نباشه ها. فقط پنیر پیتزا خورد مردم میدن.
عب نداره دلستان سنتی هم هس اونجام میشه رف!!!!!!!!! شما فقط منو خبر کنین :a2d3:
بعضی از همین مجازیا از صدتا واقعی بهترن و با معرفت ترن :a2d3:
خخخ پریا منم باید با مهسا هماهنگ کنم.خخخخ
حتما حتما میگم بتون.![]()
:a2d3: