آمادگی برای ارشدآموزش بهداشت 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سلام مامان علی کوچولوی عزیز.. تا دو سه صفحه از کارکردگرایی خوندم, گذاشتم کنار, اما هیچی بارم نیست.هیلگارد فصل ششم هستم. آسونه اما چون خلاصه برداری دارم خیلی طول میکشه دیر تموم میشه..جلد دوم جی پارک صفحه30 تموم کردم..چون بیشتر تاکید بر جلد 2و 3دوستان داشتن اینو شروع کردم..هرچند از بهداشت خلاصه مشابه دارم اما چون با خلاصه نویسی عادت دارم این رو هم با نت برداری میخونم..چیز خاصی نداره!!!! فقط وقتم یه خورده کمه..در روز اگه بتونم شاید 4ساعت بخونم.جامعه رو احتمالا بزارم تا با یکی از شما دوستان همسان بشم که با هم بخونیم تا اونموقع انشا... که بتونم بهداشت 2 رو تموم کنم. اما جامعه رو باید چن بار دیگه دور کنم شاید سخت نباشه و احتمال میدم روش خوندن من هم خیلی درست نباشه.یک کم هم روجامعه حساس شدم.انشا.. که بتونم تموم کنم.

سلام تیام. شما خیلی جلو هستی. من سعی میکنم جامعه خودم رو برسونم. هفته ای سه روز جامعه می خونم و هر بار تقریبا" سه ساعت.

آخرین ویرایش:
دوستان چون جامعه براي دكترا هم مياد منم بايد بخونم البته حتما با تست باسد خونده شه چون تستا فقط رو مطالب خاص تكيه دارن و ما اشتباها تو كتاب رو مطالبي كه براي طاحين سوال مهم نيست فوكوس ميكنيم اگه 4نفر باشيم من برنامه ريزي كنم باهم بخونيم...

سلام مهسا جون.من برا جامعه هستم چون تازه فصل یک تموم کردم. تست همون وردیج کاظمی رو بگیرم؟

- - - Updated - - -

دوستان چون جامعه براي دكترا هم مياد منم بايد بخونم البته حتما با تست باسد خونده شه چون تستا فقط رو مطالب خاص تكيه دارن و ما اشتباها تو كتاب رو مطالبي كه براي طاحين سوال مهم نيست فوكوس ميكنيم اگه 4نفر باشيم من برنامه ريزي كنم باهم بخونيم...

سلام مهسا جون.من برا جامعه هستم چون تازه فصل یک تموم کردم. تست همون وردیج کاظمی رو بگیرم؟

]سلام بچه ها....میبینم که تاپیک مطالعه گروهی اموزش بهداشت قراره راه بیفته...عالیه...من کارشناسی مامایی دارم:motat:..با سابقه 2 بار کنکور ارشد مامایی...که با وجوذ همه تلاشم نتیجه نداد متاسفانه..:sad:.بعد تحقیقات زیاد قرار شد امسال این رشته امتحان بدم...منابع رو از مهر ماه جمع و جور کردم..البته با کمک مهسا جونم:28:[/SIZE][/B]...ی کمی هم اون اوایل خوندم ولی چون خیلی برام نامفهوم بود( بخصوص جامعه) ی کم فاصله گرفتم...ولی الان که کامنتای شما رو خوندم باز دوس دارم شروع کنم...

مطالعه گروهی هم راه بندازین خیلی خوبه...

خلاصه اینکه منم هستم.:auizz3ffy9vla57584x

پرنیای عزیز شماهم یک گزارش از خونده هات بده تا با کمک هم برنامه گروهی خوندن رو راه بندازیم ایشا... تا حالا چهار نفر شدیم البته من از همه عقب ترم ولی سعی میکنم خودم رو برسونم.

mahsa.

New member

- - - Updated - - -

بله دوست من خیلی کمک کننده است.

parnia

New member
پرنیای عزیز شماهم یک گزارش از خونده هات بده تا با کمک هم برنامه گروهی خوندن رو راه بندازیم ایشا... تا حالا چهار نفر شدیم البته من از همه عقب ترم ولی سعی میکنم خودم رو برسونم.

سلام عزیزم...نه من از همه عقب ترم :14:...من مهرماه تونستم 3 فصل هیلگارد بخونم با 1 فصل جامعه...بهداشتم جلد 2 رو چنذ صفحه بیشتر نخوندم...:j58r36j3gcr4suxymup.....

بعد دیگه یهو ول کردم....تا الان...یعنی 1 ماه و نیمه ول کردم...اونایی که خوندمم از ذهنم رفته...میخوام جامعه و بهداشتو از اول شروع کنم...هیلگاردم از فصل 4 ...

فقط تو جامعه کمکم کنید که ینی داغوووووووونم....ادم 100 تا زایمان بگیره ی نظریه نخونه..:ph34r-smiley:والا....:1dco2x0p1lilzhfpg1t

تیام93

New member
سلام. کاش یه جور برنامه بشه که همه با هم از همین اول شروع کنیم, چون من خوندنای جامعه رو فقط جهت آگاهی شما گفتم تا اونجا خوندم اما برا خودم هیچی!!!!!!!!!!! چون اگر همین حالا یه سوال بپرسن شرمنده جواب دادن هستم..یعنی حاضرم از اول باشم و بگید چطوری بخونم؟!!! مامان علی کوچولو عزیز لازم نیست عجله کنید با دقت بخون و اینکه بفهمی چی میگه اگر شد که با هم بخونیم من برمیگردم به عقب.. (چندروزه مشکلی پیش اومده لای هیچ کتاب موفق نشدم وا کنم) ...مرسی بای فعلا

سلام مهسای عزیز. با توجه به کامنتای دوستان وتجربه ی شما میشه شما برنامه جامعه رو بریزید.
از لطف و همراهی شما بسیار سپاسگذارم.:thanks:

eglo

New member
سلام.....چشم زدم خودمو.....:13:هنوز ساختگرایی رو شروع نکردم....مرور دیروز وقتمو گرفت...".یه نکته مهم اینه که اگه جامعه شناسی مرور نشه."...به کل فراموش میشه.....
یه نفر درست و حسابی برنامه ریزی کنه که شامل همه بشه...یه کم دراز مدت باشه تا همه برسن... مثلا تا آخر دیماه.....چطوره؟؟؟

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
پس دوستا ن تا الان شدیم eglo،پرنیا،خودم ،مامان علی کوچولو،تیام یعنی 5نفر
خوب دوستا ن میخوام از روزی 5صفحه شروع کنم همگی علاوه براینکه این 5صفحه رو بایستی بخونیم باید در آخر شب به تاپیک مربوطه بیاییم (تاپیک ایجاد خواهم کرد)و گزارش بدیم که خوندیم و هر کسی یک صفحه رو برعهمده میگیره که نکات کلیدی اون صفحه رو بنویسه مثلا :
اگلو صفحه ی اول از 5صفخه
پرنیا صفحه دوم
خودم صفحه سوم
مامان علی صفحه ی چهارم
تیام صفحه پنجم

یعنی همه 5صفحه میخونیم وهرکس نکات یک صفحه رو درمیاره که درمجموع میشه 5صفحه اگه این روش جواب داد به مرور صفحات رو زیاد میکنیم .

اول از فصل مثبت گرایی شروع میکنیم .
دوستان اگه هر4تاتون این پست و لایک کنید یعنی موافقین ومن تاپیک رو خواهم زد.اگه نه که خب .....

تیام93

New member
سلام شاید سخت باشه ولی کاش ساعت خاصی برا اومدن به اینجا هم بزاریم ..چون وسط درس خوندن آدم وسوسه میشه بیایم هی چک کنیم , همین خودش باعث میشه بیش از حد مجاز پاش بشینم و وقتمو بیهوده هدر میدم

eglo

New member
سلام تیام 93....من الان انلاینم...بیا به قسمت چت....یه کم سوال دارم راجع به هیلگارد....

mahsa.

New member
سلام مهسا جون . از امروز شروع میشه؟ اگه میشه بیاین توچت

نه عزیزم بذار بچه ها همه اعلام امادگی کنن یه تاپیک مطالعه گروهی جامعه شناسی میزنم.

- - - Updated - - -

سلام شاید سخت باشه ولی کاش ساعت خاصی برا اومدن به اینجا هم بزاریم ..چون وسط درس خوندن آدم وسوسه میشه بیایم هی چک کنیم , همین خودش باعث میشه بیش از حد مجاز پاش بشینم و وقتمو بیهوده هدر میدم

ساعت 11شب اگه قرار باشه بیاییم.

eglo

New member
مهسا جون من صبح ها به اینترنت دسترسی دارم....چون سرکار میرم...تاظهر میتونم بیام سربزنم....شما تاپیک بزنین منم هستم...ایشالا به یاری شما ماهم امسال بتونیم قبول شیم.....

eglo

New member
علاوه بر جامعه شناسی واسه بقیه درسا هم یه کاری در نظر بگیریم خوبه ها...همچنین زبان....
نظر بقیه دوستان محترمه و بجا.... ولی من میگم کار نکته بداری و نوشتنش تو تاپیک کلی وقت میگیره....من میگم هر کس خلاصه هایی که ور میداره.... تو یه کاغذ سفید a4 بنویسه درشت و خوانا.... اسکن کنه یا عکس بگیره از قسمت اضافه کردن عکس ،عکس رو بفرسته.... چند مورد امتحان کنیم.... ببینیم چطوره!!!!همه هم اینکارو بکنن تا با نکته های مختلف آشنا بشیم....

منتظر نظرهاتون هستم.....تا فردا...

parnia

New member
مهسا جون عالیه اینجوری....بخصوص واسه جامعه که من واقعا مشکل دارم...همون 11 شبم خوبه...

حالا یا تایپ میکنیم یا بقول دوستمون عکس میگیریم میذاریم ....مهسایی فردا شروع کنیم.....:thanks:

mahsa.

New member
کجایین پس؟
اینجوری میخواین بخونین دسته جمعی جداقل یه هفته بودین .....

ستی

New member
سلام دوستان منم میخوام امسال واسه ارشد آموزش بهداشت شروع کنم واسه تماممنابع کتاب خلاصه میخوام بخونم اگه سراغ دارید لطفا معرفی کنید؟
یه سوال دیگه حتما واسه روان وجامعه شناسی همه رفرنسای اعلام شده وزارت بهداشت باید خونده بشه؟

mahsa.

New member
سلام دوستان منم میخوام امسال واسه ارشد آموزش بهداشت شروع کنم واسه تماممنابع کتاب خلاصه میخوام بخونم اگه سراغ دارید لطفا معرفی کنید؟
یه سوال دیگه حتما واسه روان وجامعه شناسی همه رفرنسای اعلام شده وزارت بهداشت باید خونده بشه؟

سلام
من پیشنهاد خلاصه نمیکنم چون خودم یبار امتحان کردمو نشد
بله بی برو برگرد باید روان هیلگارد و نظریه های توسلی و بخونی..
موفق باشین.

parnia

New member
کجایین پس؟
اینجوری میخواین بخونین دسته جمعی جداقل یه هفته بودین .....

مهسایی من میخونم..منتها تو اون تاپیک فقط خودم داشتم گزارش میدادم....:65d6a5d6s:.....تنها بودم خوووو....حالا باز از فردا ایشالا مینویسم...:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا