omid9030
New member
سلام ترمه جانشما اگه بتوني خود لزگي رو بخوني و تموم كني در حد خوب دگ تافل خوندن واست در حد تورق هستش
ممنون که نظرتون رو گفتین
خیلی خوشحالم که شما رو تو جمع بچه ها میبینم:thanks:
خدا کنه که قبول بشی
سلام ترمه جانشما اگه بتوني خود لزگي رو بخوني و تموم كني در حد خوب دگ تافل خوندن واست در حد تورق هستش
مرسی عزیزمبرای زبان من از چند تا استاد زبان شنیدم که 504 لازم نیست چون یه سری لغت های محدود ازش می یاد. خودمم خوندم و سوالات کنکور رو نگاه کردم و تا حدودی باهاشون موافقم. ولی اگه می خونی همه ش رو بخون. متن و تمرینات و به خصوص مثال هاش...
تافل رو هم شنیدم که باید حتما بخونیم.
ولی به نظر منم اگه لزگی رو بخونید لازم نیست زیاد رو این کتاب ها وقت بذارید. چون مهم هاش تو خود لزگی اومده.
آره میخونم ولی میخوام ارتقا بدم به 12 ساعت من تا 30 دی ایشالا خدا بخواد همه چی رو با مروراش تموم میکنم فقط تستم میمونه 15 روزسلام گزارش این هفته از جمعه تا امروز که پنج شنبه س .جمعه 3ساعت شنبه 6ساعت و 40 دقیقه یکشنبه 2ساعت و 45 دقیقه دوشنبه 3ساعت و 20دقیقه سه شنبه 4ساعت و 20 دقیقه چهارشنبه 8ساعت و25دقیقه پنج شنبه 1ساعت و 50دقیقه واقعا برای خودم متاسفم با این وضع خوندن آزادم قبول نمیشم دیلاک تو واقعا میتونی روزی 10 ساعت بخونی؟؟؟؟
سلام به همه دوستای عزیزسلام دوستای خوبم
شب بخیر
برا ژنتیک کدوم کتاب تست و بگیرم؟؟؟
از راهنماییای همیشگیتون مچکرم
هیچ خبر دارید وضع خرابه؟
سلام به همگیسلام دوستان یه سوال
اونایی که آزمون شرکت میکنند فقط طبق سر فصل اون دارند میخونند یا این که بیشتر میخونند آخه طبق این سرفصلا که تاعید فقط میشه امری رو خوند پس کی هزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی میشه واسه افزایش رقابت رتبه هاتون هم بگید !
و یه سوال دیگه اونایی که خ/ل/ی/ل/ی شرکت کردند نظرشونو راجع به سطح سوالا بگن
عزیزم این حرفت الان فقط برات استرس وانرژی منفی دارهمن ک فعلا چسبیدم ب امری-تا امریو نخونی ک نمیشه بری سراغ هزاره! بعدم فک کنم اگه امریو از بر شیم هزاره خوندن واسمون راحت تر میشه
راستی ی چیز!! توجه کردین هر سال داره vocab های وزارت بهداشت سخت تر میشه؟!! آزار دارن طراحان ب نظرتون عایا!!!؟ :smilies: :dadad4:
عزیزم این حرفت الان فقط برات استرس وانرژی منفی داره
بیخیال بابا بهش فکر نکن
فقط تلاشتو برای رسیدن به چیزی که میخای کن
"]کسی پایه هس که اون تاپیک نکات امری ادامه بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟ خودم اوایل بودم اونجا دیدم یهوساکت شد دیگه نموندم ...ولی بازم فکر کردم خیلی خوبه اگه پایه باشین ایطوری هم یبار دیگه مرور میشه هم اینکه ممکنه به نکاتی دقت نکرده باشید که یه نفر دیگه حواسش بش بود... همتون میدونم دیگه نکاتو اماده دارید تایپشم اصلا وقت نمیگیره من میگم بیاین یه چن نفری ادامش بدیم فقط طوری نباشه که یکی فقط جواب سوالارو بنویسه.. نه هم توطرح سوال مشارکت کنیم هم جوابش. الان فک کنم از فصل 3 یا 4 باشه چون چن فصل اول خوب پیش رفته بود. بچه ها پایه باشید دیگهههههههههه:
سر درس نخوندنم عذاب وجدان دارمسر چی عذاب وجدان داری دیلک جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟t0837h0nn8zfqu8ult