مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

omid9030

New member
شما اگه بتوني خود لزگي رو بخوني و تموم كني در حد خوب دگ تافل خوندن واست در حد تورق هستش
سلام ترمه جان
ممنون که نظرتون رو گفتین
خیلی خوشحالم که شما رو تو جمع بچه ها میبینم:thanks:
خدا کنه که قبول بشی

omid9030

New member
برای زبان من از چند تا استاد زبان شنیدم که 504 لازم نیست چون یه سری لغت های محدود ازش می یاد. خودمم خوندم و سوالات کنکور رو نگاه کردم و تا حدودی باهاشون موافقم. ولی اگه می خونی همه ش رو بخون. متن و تمرینات و به خصوص مثال هاش...
تافل رو هم شنیدم که باید حتما بخونیم.
ولی به نظر منم اگه لزگی رو بخونید لازم نیست زیاد رو این کتاب ها وقت بذارید. چون مهم هاش تو خود لزگی اومده.
مرسی عزیزم

برنامه ی این هفته
زنتیک. زنتیک بیوشمیایی
زبان. درس ۳۵ تا ۴۰ پانصد و چهار
سلولی. ۵۰ درصد از غشا سلولی
بیوشیمی. کاتابولیسم اسید های چرب :smilies:

ایلگار

New member
سلام دوستای خوبم
شب بخیر
برا ژنتیک کدوم کتاب تست و بگیرم؟؟؟
از راهنماییای همیشگیتون مچکرم

dilak

New member
سلام گزارش این هفته از جمعه تا امروز که پنج شنبه س .جمعه 3ساعت شنبه 6ساعت و 40 دقیقه یکشنبه 2ساعت و 45 دقیقه دوشنبه 3ساعت و 20دقیقه سه شنبه 4ساعت و 20 دقیقه چهارشنبه 8ساعت و25دقیقه پنج شنبه 1ساعت و 50دقیقه واقعا برای خودم متاسفم با این وضع خوندن آزادم قبول نمیشم دیلاک تو واقعا میتونی روزی 10 ساعت بخونی؟؟؟؟
آره میخونم ولی میخوام ارتقا بدم به 12 ساعت من تا 30 دی ایشالا خدا بخواد همه چی رو با مروراش تموم میکنم فقط تستم میمونه 15 روز

e-arab

New member
سلام دوستای خوبم
شب بخیر
برا ژنتیک کدوم کتاب تست و بگیرم؟؟؟
از راهنماییای همیشگیتون مچکرم
سلام به همه دوستای عزیز
من خودم تست بانک جامع سوالات ژنتیک تالیف نجات مهدیه رو دارم یه پاسخ تشریحی کوتاه هم داره و همونطوری که دوستان قبلا گفته بودن کمترین غلط رو تو پاسخ بین کتاب های تست داره
موفق باشی

آخرین ویرایش:

مائده 70

New member
سلام دوستان یه سوال
اونایی که آزمون شرکت میکنند فقط طبق سر فصل اون دارند میخونند یا این که بیشتر میخونند آخه طبق این سرفصلا که تاعید فقط میشه امری رو خوند پس کی هزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی میشه واسه افزایش رقابت رتبه هاتون هم بگید !
و یه سوال دیگه اونایی که خ/ل/ی/ل/ی شرکت کردند نظرشونو راجع به سطح سوالا بگن

e-arab

New member
سلام دوستان یه سوال
اونایی که آزمون شرکت میکنند فقط طبق سر فصل اون دارند میخونند یا این که بیشتر میخونند آخه طبق این سرفصلا که تاعید فقط میشه امری رو خوند پس کی هزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی میشه واسه افزایش رقابت رتبه هاتون هم بگید !
و یه سوال دیگه اونایی که خ/ل/ی/ل/ی شرکت کردند نظرشونو راجع به سطح سوالا بگن
سلام به همگی
من ازمون خ.ل.ی.ل.ی شرکت کردم-طبق برنامه قبلیم میخونم وبرای آزمونها تقریبا فقط یه مرور کوتاه میکنم و در طول هفته تستشو میزنم
سطح سوالا خیلی خوب و منطقی بود به نظرم -من اصلاااااااا خوب امتحان ندادم اما خب بار اول بود دیگه
ایشالله آزمون بعدی رو میترکونیم

آخرین ویرایش:

termeh7

New member
من ک فعلا چسبیدم ب امری-تا امریو نخونی ک نمیشه بری سراغ هزاره! بعدم فک کنم اگه امریو از بر شیم هزاره خوندن واسمون راحت تر میشه

راستی ی چیز!! توجه کردین هر سال داره vocab های وزارت بهداشت سخت تر میشه؟!! آزار دارن طراحان ب نظرتون عایا!!!؟ :smilies: :dadad4:

e-arab

New member
من ک فعلا چسبیدم ب امری-تا امریو نخونی ک نمیشه بری سراغ هزاره! بعدم فک کنم اگه امریو از بر شیم هزاره خوندن واسمون راحت تر میشه

راستی ی چیز!! توجه کردین هر سال داره vocab های وزارت بهداشت سخت تر میشه؟!! آزار دارن طراحان ب نظرتون عایا!!!؟ :smilies: :dadad4:
عزیزم این حرفت الان فقط برات استرس وانرژی منفی داره
بیخیال بابا بهش فکر نکن
فقط تلاشتو برای رسیدن به چیزی که میخای کن

termeh7

New member
عزیزم این حرفت الان فقط برات استرس وانرژی منفی داره
بیخیال بابا بهش فکر نکن
فقط تلاشتو برای رسیدن به چیزی که میخای کن

ن اتفاقا ...من زیاد استرسی نیستم ..بالاخص واس زبان
بیشتر جنبه نظر سنجی داشت حرفم! میخاستم ببینم واقعا اینطوره یا من احساساتی شدم ...:14:

dilak

New member
دو روزه درس نخوندم حالم بده عذاب وجدان گرفتم کمکککککککککککککک:14::14::14:

sanaz alizadeh

New member
"]کسی پایه هس که اون تاپیک نکات امری ادامه بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟ خودم اوایل بودم اونجا دیدم یهوساکت شد دیگه نموندم ...ولی بازم فکر کردم خیلی خوبه اگه پایه باشین ایطوری هم یبار دیگه مرور میشه هم اینکه ممکنه به نکاتی دقت نکرده باشید که یه نفر دیگه حواسش بش بود... همتون میدونم دیگه نکاتو اماده دارید تایپشم اصلا وقت نمیگیره من میگم بیاین یه چن نفری ادامش بدیم فقط طوری نباشه که یکی فقط جواب سوالارو بنویسه.. نه هم توطرح سوال مشارکت کنیم هم جوابش. الان فک کنم از فصل 3 یا 4 باشه چون چن فصل اول خوب پیش رفته بود. بچه ها پایه باشید دیگهههههههههه:

آخرین ویرایش:

Maryam.A

Well-known member
"]کسی پایه هس که اون تاپیک نکات امری ادامه بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟ خودم اوایل بودم اونجا دیدم یهوساکت شد دیگه نموندم ...ولی بازم فکر کردم خیلی خوبه اگه پایه باشین ایطوری هم یبار دیگه مرور میشه هم اینکه ممکنه به نکاتی دقت نکرده باشید که یه نفر دیگه حواسش بش بود... همتون میدونم دیگه نکاتو اماده دارید تایپشم اصلا وقت نمیگیره من میگم بیاین یه چن نفری ادامش بدیم فقط طوری نباشه که یکی فقط جواب سوالارو بنویسه.. نه هم توطرح سوال مشارکت کنیم هم جوابش. الان فک کنم از فصل 3 یا 4 باشه چون چن فصل اول خوب پیش رفته بود. بچه ها پایه باشید دیگهههههههههه:

من واقعأ وقت نمی کنم
ولی دوست دارم ادامه پیدا کنه هرازگاهی یه محکی بزنیم مطالعاتمونو

dilak

New member
سر چی عذاب وجدان داری دیلک جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
سر درس نخوندنم عذاب وجدان دارم
تا حالا راستش خوب خوندم تقریبا هم کلی مطالب رو خوندم فقط نیاز به دوره و تست دارم که یه کم دل سرد شدم حوصله ام نمی کشه بدرسم

RBC!

New member
سلولییییییییییییییییی سلولییییییییییییییی

اشک منو در آورده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا