مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

termeh7

New member
سلام بچه ها
کسی هست ازمونهای ژنتیک سنا رو نوشته باشه و با بودجه بندی اون پیش بره؟ اگه هست ی ندا بده با هم بخونیم ثواب میکنه والا!!:sad: :(40):

sanaz alizadeh

New member
من هستم....

- - - Updated - - -

الان برا ازمون مرحله اول خودتونو رسوندین؟؟؟؟ برا من بیوشیمی هنو مونده..اونا هم یکم مرور نیازه

dilak

New member
من تا حالا تا درس 22 تافل خوندم 6 درس 504 خوندم
ژنتیک اکرمی تقریبا 3 فصل مونده تموم شم بیو تا تا ویتامینارو خوندم تموم کردم
سلولی هم حدودا 3 فصل خوندم
سلولی مولکولی نتونستم خلاصه لودیشو پیدا کنم از مهدوی میخونم و مریم خالصی سال 88 رو دارم ولی احساس می کنم تو این درس کم بیارم
فعلا امری نمی خونم برا علوم آماده میشم
به نظرتون وضعم چوره ؟؟؟؟؟
از امروزم روزی 10 ساعت میخونم

saghar

New member
خیلی خوبه...انشالا موفق باشین
واسه زبان من دارم 504 میخونم...تافل بخونم بعدش کافیه به نظرتون...واسه بهداشت چی پیشنهاد میکنین؟

termeh7

New member
بهترین منبع واس علوم تافله بچه ها تا 504وتافل رو مسلط بشید 504 رو هم در کنارش.ن ک تافلو ول کنید 504 و بچسبید

termeh7

New member
من تا حالا تا درس 22 تافل خوندم 6 درس 504 خوندم
ژنتیک اکرمی تقریبا 3 فصل مونده تموم شم بیو تا تا ویتامینارو خوندم تموم کردم
سلولی هم حدودا 3 فصل خوندم
سلولی مولکولی نتونستم خلاصه لودیشو پیدا کنم از مهدوی میخونم و مریم خالصی سال 88 رو دارم ولی احساس می کنم تو این درس کم بیارم
فعلا امری نمی خونم برا علوم آماده میشم
به نظرتون وضعم چوره ؟؟؟؟؟
از امروزم روزی 10 ساعت میخونم

وضعت ک عالیه از لحاظ کمی اواجی انشا.. از لحاظ کیفیشم عالی باشه - مریم خالصی کتاب توپیه نذارش کنار. تست پردازش سلولی رو برای ماه اخرت پیشنهاد میکنم

mw.ashel

New member
1.jpg

shiren

New member
سلام بچه ها اینجا کسی هست ژنتیک استانسفیلدو بخونه من دو روزه شروع کردمش دارم همراه هزاره میخونمش برای علوم نظرتون دربارش چیه؟؟؟؟

bioshimi@

Well-known member
سلام بچه ها برا ژنتیک بهداشت امری کافیه یا باید هزاره رو هم بخونیم؟

behnaz.h

New member
سلام بچه ها شما بحثهای ژنتیک پایه رو از چه کتابی خوندین؟ برای کنکور بهداشت

dilak

New member
خیلی خوبه...انشالا موفق باشین
واسه زبان من دارم 504 میخونم...تافل بخونم بعدش کافیه به نظرتون...واسه بهداشت چی پیشنهاد میکنین؟
من لزگی میخونم برا بهداشت ولی اگه اول تافل میخوندید بع 504 خوب میشد من اول تافل خوندم حالا 504 اینجوری برام راحت شده

آخرین ویرایش:

dilak

New member
سلام بچه ها اینجا کسی هست ژنتیک استانسفیلدو بخونه من دو روزه شروع کردمش دارم همراه هزاره میخونمش برای علوم نظرتون دربارش چیه؟؟؟؟
چون تازه شرئع کردی به نظرم ژنتیک اکرمی بخونی عالیه کتاب خیلی خیلی جامع هست برا علوم هم برا پایه امری

farzanee20

New member

سلام بله من میخونممممم یعنی این ترم برایه درس ژنتیک باید بخونمش....برایه علوم خوب و کافیه....هزاره که برایه بهداشت بود

termeh7

New member
متاسفانه هزاره رو هم باید خوند... ولی میگن خیلی با منابع دگ هم پوشانی داره

RBC!

New member
سلام بچه ها برا ژنتیک بهداشت امری کافیه یا باید هزاره رو هم بخونیم؟

شما اول امری بخون و خوب بهش مسلط شو (حداقل سه دور بخونش با نکته برداری)
بعد میتونی هزاره بخونی. امری از هزاره مهم تره

Ye Arshadi

New member
یه سوالی داشتم...
اگه 504 و لزگی رو بخونیم و توی لزگی همون لغت هایی که خودش مشخص کرده رو کاملا یاد بگیریم چه قدر می تونیم زبان بزنیم؟
من با متن هیچ مشکلی ندارم و تقریبا همیشه درست جواب می دم... ولی با لغت ها مشکل دارم...
کتاب دیگه ای می تونید بهم معرفی کنید؟

عزیزم اگه بتونی روی چند کتاب خوب تافل تسلط پیدا کنی ،مشکل لغاتت حل میشه (به جز esstional) :smilies-azardl (181

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا