بنام خدا.....
سوییچ یه ماشینه شاسی بلند.....
این هدیه ای که سالها منتظرم بهم بدن ولی متاسفانه تا همین الان که اینو مینویسم بهم ندادن !! اگه دادن خبرتون میدم!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
من... یه گوشی ایفون5... یا بقول کاوه سویچ یه ماشین شاسی بلند..حالا شاسی بلند هم نبود عیب نداره...206 رو قبول داریما...:motat:
منم ی ماشین شاسی بلند میخوام سویچ زاپاسشم میدم ب کاوه جهنمو ضرر
سویچمو ب مکسینم میدم... چقد پسر خوبی ام منن
این کجاش غیر منتظرس مگزین خان...هرکی دو روز منو تو تنگ نگهداره روز سوم باماهی رو مثلا از تنگ آب بندازی تو دریا و یا اقیانوس از خوشحالی غش میکنه....:motat:
منم دقیقا همین آرزو رو دارم:smilies-azardl (113ولی به نظرت یه ماه زیاد نیست؟؟؟یه شوهر پولدار که همه چیشو به نام من کنه بعدشم تا 1 ماه بعد مفقودالاثرشه
واااااااااااااااااااااای یعنی میشه ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اگه بشه اگه بشه عالی میشه
این همه احساس..............منم دقیقا همین آرزو رو دارم:smilies-azardl (113ولی به نظرت یه ماه زیاد نیست؟؟؟
خدایا شکرت که منو شما تا حالا همدیگرو ندیدیم!!!!!!!!!!اتفاقا همه بهم میگن آدم با محبتی هستمٍ،اصلا بخاطر همین محبت و وفاداریمه که گفتم فقط 1 شوهرپولدار!!!واینکه مفقودالاثربشه وگرنه قبلا تصمیم داشتم خودم راحتش کنمh34r-smiley::motat:
مطمئنا از خوش شانسی من و بدشانسی شماست:motat:خدایا شکرت که منو شما تا حالا همدیگرو ندیدیم!!!!!!!!!!
اتفاقا همه بهم میگن آدم با محبتی هستمٍ،اصلا بخاطر همین محبت و وفاداریمه که گفتم فقط 1 شوهرپولدار!!!واینکه مفقودالاثربشه وگرنه قبلا تصمیم داشتم خودم راحتش کنمh34r-smiley::motat:
پس ما همه چیزو میسپاریم به دست تاریخ!البته به شرطی که تحریفش نکن وبعدتو کتابای دبیرستان بیارنش!!!تاریخ بعدا قضاوت خواهد کرد!!!!!!!!!!!!!!!
آخه دلم نمیاد:sadsmiley: ولی به فکرم رسیده برم یکیوپیداکنم اینکارو برام انجام بده!!!خخخخخخخخمفقود الاثر ریسکش بالاااست.یهو پیداش میشه
خودت راحتش کنی خیلی بهترههه:25r30wi:
بابابزگم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس ما همه چیزو میسپاریم به دست تاریخ!البته به شرطی که تحریفش نکن وبعدتو کتابای دبیرستان بیارنش!!!
آخه دلم نمیاد:sadsmiley: ولی به فکرم رسیده برم یکیوپیداکنم اینکارو برام انجام بده!!!خخخخخخخخ
میگم تو یه کیس مناسب سراغ نداری؟!حالا واسه سربه نیست کردنش یه فکری میکنیم!!!سودشم نصف نصف!یه همچین آدم عادلیم من:thumbsupsmileyanim: