ترجیح میدی چی بهت هدیه بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kaveh1316

New member
بنام خدا.....
سوییچ یه ماشینه شاسی بلند.....
این هدیه ای که سالها منتظرم بهم بدن ولی متاسفانه تا همین الان که اینو مینویسم بهم ندادن !! اگه دادن خبرتون میدم!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

Ana67

Well-known member
کاوه به این زودی بهت میدننن.
منم خیلی چیزا دوست دارم بهم بدن.ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد:21:

mahii

New member
من دوس دارم هدیم ی سورپرایز باشه ک من اصلا انتظارشو نداشتم و وقتی بازش میکنم از خوشحالی غش کنم............:thanks:

kaveh1316

New member
من دوس دارم هدیم ی سورپرایز باشه ک من اصلا انتظارشو نداشتم و وقتی بازش میکنم از خوشحالی غش کنم............:thanks:

اگه میخوای غش کنی نظرت راجبه یه مارمولک که کادو پیچش کرده باشن بدن بهت چیه؟؟؟؟؟؟

mahii

New member
وااااااااااای خیلی باحاله............اولش ی سکته خفیف میکنم.بعدش ی عالمه میخندم.بعدش ی چک حسابی می خوابونم دهنش ....بعدشم اساسی جبران می کنم....:25r30wi:

kaveh1316

New member
وااااااااااای خیلی باحاله............اولش ی سکته خفیف میکنم.بعدش ی عالمه میخندم.بعدش ی چک حسابی می خوابونم دهنش ....بعدشم اساسی جبران می کنم....:25r30wi:

پس آدرسو بده بیاد تا کادتونو بدم بیاره.....................

mexin

Well-known member

ماهی رو مثلا از تنگ آب بندازی تو دریا و یا اقیانوس از خوشحالی غش میکنه....:motat:

mexin

Well-known member
من... یه گوشی ایفون5... یا بقول کاوه سویچ یه ماشین شاسی بلند..حالا شاسی بلند هم نبود عیب نداره...206 رو قبول داریما...:motat:

محسن ن ک

New member
بنام خدا.....
سوییچ یه ماشینه شاسی بلند.....
این هدیه ای که سالها منتظرم بهم بدن ولی متاسفانه تا همین الان که اینو مینویسم بهم ندادن !! اگه دادن خبرتون میدم!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
منم ی ماشین شاسی بلند میخوام سویچ زاپاسشم میدم ب کاوه جهنمو ضرر

azhwan

New member
:بیخودی دلتون روخوش نکنید آخه کی تواین زمونه اینقد پول داره که بیاد به شما شاسی بلند بده چه ب ا ک ل ا س:25r30wi: واووووووووووووووووو:tonguesmiley::smiliess (3):

باران4

New member
باارزش ترین وبزرگترین هدیه که من دلم می خواد، بد جورم محتاجشم
آرامش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3
بالا