ترجیح میدی چی بهت هدیه بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

asal 92

New member
من... یه گوشی ایفون5... یا بقول کاوه سویچ یه ماشین شاسی بلند..حالا شاسی بلند هم نبود عیب نداره...206 رو قبول داریما...:motat:

جون من خوب فکر کن چیزی از قلم نیافتاده باشه ......:25r30wi:

kaveh1316

New member
امروز داشتم قدم میزدم سرد بود..........
به فکر این بودم که اگه یه کاپشن هم بهم هدیه میدادن بد نبود!!!!!!!!!!!!!!!!

setayesh71

New member
کتاب و لباس . هر چی داشته باشم بازم کمه .
یه گلکسی هم بهم بدن می گیرم !!!
:thumbsupsmileyanim:

شفيع

Well-known member
من دوس دارم یه نفر بگه من خودمو بهت هدیه میکنم اینو بگه بگه میشه بزرگترین هدیه زندگیم.ترجیحا:پرستار یا ماما باشه،بین 64 تا 72 باشه.کمی خوشکل باشه،مهربون باشه،مودب باشه،مهریه نخواد،فارغ التحصیلم شده باشه،ازم انتظاراتی نداشته باشه،غز نزنه،مهربونو خنده لب باشه،بهم نگه کمکم کن .من معتقدم اگه اینا رو داشته باشه بقیه موارد خودشون حل میشن من انسان قانعی هستم والا

leila1

New member
من دوس دارم یه نفر بگه من خودمو بهت هدیه میکنم اینو بگه بگه میشه بزرگترین هدیه زندگیم.ترجیحا:پرستار یا ماما باشه،بین 64 تا 72 باشه.کمی خوشکل باشه،مهربون باشه،مودب باشه،مهریه نخواد،فارغ التحصیلم شده باشه،ازم انتظاراتی نداشته باشه،غز نزنه،مهربونو خنده لب باشه،بهم نگه کمکم کن .من معتقدم اگه اینا رو داشته باشه بقیه موارد خودشون حل میشن من انسان قانعی هستم والا

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

venus!

New member

چقدر قانع
چقدر صبور
چقدر متین
خدا واسه همون پرستار یا ماما حفظت کنه
بلند بگو الهی آمین

mw.ashel

New member

خدا رو شکر میکنم که من با ارزش ترین هدیه رو هم از خدا و هم از بنده های خدا گرفتم.
از خدا خود خدا رو گرفتم.:rose:
:28:از بنده های خدا هم دل مهربونشون رو:heart: که منو لایق این هدیه دانستند.:rose:

setayesh71

New member

یکی این شفیعو از روی منبر بیاره پایین !!!:25r30wi:

mw.ashel

New member
یکی این شفیعو از روی منبر بیاره پایین !!!:25r30wi:

ستایش جان اینا هدیه نبود ، شفیع تایپیک رو اشتباهی اومده و در عوض معیار های ازدواجشو نوشته وگرنه این موارد دادنی نیست حتی به صورت هدیه.

بالا