parastar tbz
New member
آرامش خاطر...............
آرامش خاطر...............
من... یه گوشی ایفون5... یا بقول کاوه سویچ یه ماشین شاسی بلند..حالا شاسی بلند هم نبود عیب نداره...206 رو قبول داریما...:motat:
جون من خوب فکر کن چیزی از قلم نیافتاده باشه ......:25r30wi:
جون من خوب فکر کن چیزی از قلم نیافتاده باشه ......:25r30wi:
میگم رنگش یکم جلف نیست!!!!!!!!!!!!!دلم یه پورشه البالویی میخواد همین...
میگم رنگش یکم جلف نیست!!!!!!!!!!!!!
چرا عزیزم ولی خب زودتر باشه امکان داره پلیس به ما مشکوک بشه :smilies-azardl (113منم دقیقا همین آرزو رو دارم:smilies-azardl (113ولی به نظرت یه ماه زیاد نیست؟؟؟
من دوس دارم یه نفر بگه من خودمو بهت هدیه میکنم اینو بگه بگه میشه بزرگترین هدیه زندگیم.ترجیحا:پرستار یا ماما باشه،بین 64 تا 72 باشه.کمی خوشکل باشه،مهربون باشه،مودب باشه،مهریه نخواد،فارغ التحصیلم شده باشه،ازم انتظاراتی نداشته باشه،غز نزنه،مهربونو خنده لب باشه،بهم نگه کمکم کن .من معتقدم اگه اینا رو داشته باشه بقیه موارد خودشون حل میشن من انسان قانعی هستم والا
من دوس دارم یه نفر بگه من خودمو بهت هدیه میکنم اینو بگه بگه میشه بزرگترین هدیه زندگیم.ترجیحا:پرستار یا ماما باشه،بین 64 تا 72 باشه.کمی خوشکل باشه،مهربون باشه،مودب باشه،مهریه نخواد،فارغ التحصیلم شده باشه،ازم انتظاراتی نداشته باشه،غز نزنه،مهربونو خنده لب باشه،بهم نگه کمکم کن .من معتقدم اگه اینا رو داشته باشه بقیه موارد خودشون حل میشن من انسان قانعی هستم والا
یکی این شفیعو از روی منبر بیاره پایین !!!:25r30wi: