ترجیح میدی چی بهت هدیه بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

oooookh

New member
بهترین هدیه واسه من در این زمان:هدیه مو از خدا میخوام ...یه چند روز یا 1 ماه استراحته...خسته شدم ...همش کار و استرس...البته آرامشم می خوام...اگه اطرافیان هم لطف کنن و راحتم بزارن ممنون میشم ...خدایا دیدی چه آدم کم توقعی ام...منتظرم خدایا...:sad:

Asoo

New member
من چیز زیادی نمی خوام فقط این یک ماشین از کسی که میخواد زحمت بکشه..........

asal 92

New member
من دوس دارم یه نفر بگه من خودمو بهت هدیه میکنم اینو بگه بگه میشه بزرگترین هدیه زندگیم.ترجیحا:پرستار یا ماما باشه،بین 64 تا 72 باشه.کمی خوشکل باشه،مهربون باشه،مودب باشه،مهریه نخواد،فارغ التحصیلم شده باشه،ازم انتظاراتی نداشته باشه،غز نزنه،مهربونو خنده لب باشه،بهم نگه کمکم کن .من معتقدم اگه اینا رو داشته باشه بقیه موارد خودشون حل میشن من انسان قانعی هستم والا
شفیع دادا همکارای پرستار و مامای خوشگل و مهربون و مجرد زیاد دارم میخای بهشون معرفیت کنم ...:tsimuzpzwoap1t9y3o7.

شفيع

Well-known member
شفیع دادا همکارای پرستار و مامای خوشگل و مهربون و مجرد زیاد دارم میخای بهشون معرفیت کنم ...:tsimuzpzwoap1t9y3o7.

بله هههههههههههههههههههههههه حتما اینکارو بکنید و یک جایزه نفیس دریافت کنید.ههههههه

fmmohammadi

New member
بهترین و زیباتری و با ارزشترین هدیه خدا به من:داشتن دوستان خوب(گلی،ماهی و..) داشتن پدر و مادر و برادرخوب

بهترین هدیه که گرفتم:قرآن

بهترین هدیه ای که دوست دارم بگیرم:آرزوهامه که زیادم نیست البته اگر قادرمطلق صلاح دونست

mahii

New member
بهترین و زیباتری و با ارزشترین هدیه خدا به من:داشتن دوستان خوب(گلی،ماهی و..) داشتن پدر و مادر و برادرخوب

بهترین هدیه ای که دوست دارم بگیرم:آرزوهامه که زیادم نیست البته اگر قادرمطلق صلاح دونست
خیلی گلی
دوست دارم

M@RY@M

New member

مخلصيم بامرام!!!

بالا