زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
سلااااااااااااااام فانوسی جونم خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم خسته نباشی.......
فانوسی مراقب سلامتیت باش...احساس میکنم اصلا به فکر خودت نیستی...:sad:

سلام
الان که اینا رو خوندم نه خوب نیستم
چرا اینجوری شدی؟
دلیلش هرچی که هست نیاز نیست به من یا کلا تو جمع بگی اما خودت پیداش کن و کنترلش کن
اگه کمکی از من برمیاد حتما بهم بگو :sadsmiley:

سلام عززیزم... فانوسی جون میدونم که شزایط سختی داری. حتما بخاطر درس و رفت و امد خسته کننده ای که داری اینجوری شده . عزیزم اما سلامتیت مهم تره. هر چی هم بگیم بازم میدونم که فکرت مشغوله.من حتی تصورشم نمیتونم بکنم که متاهل بودم و درس میخوندم. تو واقعا ادمه قوی هستی فانوسی جون. اما لطفا به خودت سخت نگیر عزیزم . یکم ارومتر پیش برو. میبینی که کم کم حل میشه. امیدوارم یه روزی که نزدیک باشه جواب همه ی زحمتاتو بگیری.

سلام فانوسی عزیز
عزیزم خدا روشکر که همه سختی میگذره ونمی مونه اون چیزی که میمونه نتیجه تلاشهای ماست برای. مقابله باسختی هاست
اگه میبینی افسرده ای یه کم به خودت استراحت بده گاهی که زندگی میره رو دور تند ادم افسرده میشه یه کم اسلوموشن هم بدنیست بعدکه انرژی گرفتی سرعتت بیشترمیشه
امیدوارم دفعه بعدپرانرژی باشی گلم

سلام دوستای عزیزم
همگی خوبید؟
بابت این همه همدردی و راهنمایی ازتون ممنونم...واقعا شرمنده ی لطفتون شدم
خداروشکر الان حالم بهتره...البته اوضاع تغییری نکرده من دارم خودمو میزنم به بی خیالی...خلاصه اینکه برام دعا کنید لطفا
راستش من شنبه صبح یه سر اومدم ولی یه کاری پیش اومد مجبور شدم سریع خارج بشم بعدش تا شب دیگه سایت برام بالا نیومد...یکشنبه و سه شنبه هم نبودم و دوشنبه هم از ساعت 11 صبح تا ظهر سه شنبه نت نداشتم و...الان تونستم بیام خدمتتون...شرمنده دیر پاسخ دادم
اون روزها 4 تا فیلم دیدم...اگه وقت شدم میام معرفیشون میکنم حتما
راستی پیشاپیش عیدتون میارک باشه دوستای نازنینم

fanoosi

New member
اینقدر این جمعه بهم سخت گذشت همش می گفتم کاش زودتر تموم بشه.... از صبح که از خواب بیدار شدم تا همین حالا دل درد شدید دارم.... از صبح تو بیمارستان ها چرخیدم

:sadsmiley::shocked:سلام قاصدکی جونم....من خیلی دیر متوجه شدم...شرمنده....الان حالت خوبه عزیزم؟چرا اینطور شد؟

fanoosi

New member
:smiliess (15):
الهییییییی بمیییییییرم
شماها دارید تو مریضی باهم رقابت می کنین؟؟؟
چیزی می دن؟؟؟ ماهم بیایم؟؟؟
770620_dash2.gif

راوی از دست تو....:25r30wi::25r30wi:

fanoosi

New member
امان از دست تو راوی... :25r30wi: شما استاد منی. عزیزم این از این سایتا زیاد دارم و خوندم راجع بهش چون میخوام تو به بچه ها یاد بدم باید از یه کتاب باشه نه سایت . اما یازم ممنون . یه کتاب پیدا کردم .

سلام عزیزم
خوبی؟
ممکنه کتابی که پیدا کردی معرفی کنی؟؟؟منم دنبال همچین چیزی بودم...

fanoosi

New member
راووی جون سلام.......
تو تایپیک نمونه بالینی حرف جن زدین باور کن رفته بودم حموم میترسیدم چشمامو ببندم.........

پررررررررررند...:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
منم گاهی اینطوری میشم....خیلی مسخره اس مگه نه؟!!!!
راستی لینک اون تاپیک رو میذاری منم برم؟؟؟

fanoosi

New member
وووووووو چه مورد جالبی!!!
مگه می شه آدم اسکیزوفرن دانشجو هم بشه؟؟؟ :(50):
اسکیزوفرن هم نشدیم :14::13::sad:
نه من سوال پیچش نکردم, بیشتر اجازه دادم خودش صحبت کنه, ولی مطمئنم که مورد سوء ظن واقع خواهم شد, شایدم دیگه نیاد معلوم نیست

آره راوی جونم....هر سال چند تا از دانشجوها اسکیزوفرن هستند...در حد یه توهم یا هذیان ساده نه....در حدی که دارند قرص مصرف میکنند
منم یه نفر رو تو دوره کارشناسیم شناختم...یه موردی که خیلی برام جالب بود...
زبان میخوند و معدل اول کلاسشون بود....بعد یه چیزایی میگفت از اینکه اسکار گرفته تو رشته زبان و شعر گفته به زبان انگلیسی و...رفتارهای عجیب و غریب و حرفهای دیگه ای هم میزد...
من جا خوردم...البته پرس و جو نکردم...چون اون روزها خیلی گرفتار بودم...بعد از هم کلا سیش شنیدم که قرص مصرف میکنه و چند ساله اسکیزوفرنی داره!!!یعنی قیافه ام دیدنی بود اون موقع...

parand

Well-known member
پررررررررررند...:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
منم گاهی اینطوری میشم....خیلی مسخره اس مگه نه؟!!!!
راستی لینک اون تاپیک رو میذاری منم برم؟؟؟

سلااااااااااام فانوسی جون.......
خوبی؟؟؟؟/
خوشحالم که اومدی .....
اره به نظر منم مسخرس....
ولی الان که هوا سرد شده تو حموم بخار ایجاد میشه صحنش مثل فیلمای ترسناک میشه...
نمونه ی بالینی

fanoosi

New member
سلااااااااااام فانوسی جون.......
خوبی؟؟؟؟/
خوشحالم که اومدی .....
اره به نظر منم مسخرس....
ولی الان که هوا سرد شده تو حموم بخار ایجاد میشه صحنش مثل فیلمای ترسناک میشه...
نمونه ی بالینی

سلام عزیزدلم...:(40):
ممنونم....شما خوبی؟درسها خوب پیش میره؟
منم خیلی دلتنگتون بودم....ولی به همون دلایلی که کامل توضیح دادم تا امروز نشد بیام
ممنون بابت لینک تاپیک عزیزم...:thanks:

parand

Well-known member
سلام عزیزدلم...:(40):
ممنونم....شما خوبی؟درسها خوب پیش میره؟
منم خیلی دلتنگتون بودم....ولی به همون دلایلی که کامل توضیح دادم تا امروز نشد بیام
ممنون بابت لینک تاپیک عزیزم...:thanks:

مرررسی عزیزم منم خوبم خدارو شکر...
درسارو هم دارم میخونم
خواهش میکنم عزیزم...
فقط به قول وحیده جون رفتی تایپیک یه بسم الله بگو........

ainazhz

New member
سلام عزیزم
خوبی؟
سلام عزیزم .ممنونم. تو چطوری؟
این دوتارو فعلا پیدا کردم. دومی لینگ 3تا کتاب معرفی کرده لاتین هست . اما اولی فارسی
دانلود کتاب آموزش مقاله نویسی | چگونه یک مقاله علمی بنویسیم | کتاب طلایی | دانلود کتاب و نمونه سوالات پیام نور

دانلود سه کتاب در زمینه مقاله نویسی (با تشکر از خانم مهندس مریم فروغی بخاطر ارسال این کتابها)

- - - Updated - - -

سلام عزیزم
خوبی؟
سلام عزیزم .ممنونم. تو چطوری؟
این دوتارو فعلا پیدا کردم. دومی لینگ 3تا کتاب معرفی کرده لاتین هست . اما اولی فارسی
دانلود کتاب آموزش مقاله نویسی | چگونه یک مقاله علمی بنویسیم | کتاب طلایی | دانلود کتاب و نمونه سوالات پیام نور

دانلود سه کتاب در زمینه مقاله نویسی (با تشکر از خانم مهندس مریم فروغی بخاطر ارسال این کتابها)

fanoosi

New member

خداروشکر خیلی بهترم...ممنون آینازجونم
دستت طلا عزیزم
راستی برا پایان نامه چیکارا کردی؟؟؟؟؟؟؟

fanoosi

New member
سلااااااااااااااااااااااام
چرا اینجا سوت و کور شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(ببینید صدا داره میپیچه!!!)

ainazhz

New member
خداروشکر خیلی بهترم...ممنون آینازجونم
دستت طلا عزیزم
راستی برا پایان نامه چیکارا کردی؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم گلم
استاد راهنمامو مشخص کردم. و حوزه علاقمو بهش گفتم. اما فعلا گفته باید برم روی این حوزه تحقیق کنم و خلاصه مقاله ها و پایان نامه هایی که کار شده رو بخونم تا اخر این ترم. بعد با استاد راهنما و مشاور و من جلسه میزاریم تا موضوع دقیق انتخاب بشه و راجع به جزییات تصمیم بگیریم.
تو چیکار کردی عزیزم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا