fanoosi
New member
سلااااااااااااااام فانوسی جونم خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم خسته نباشی.......
فانوسی مراقب سلامتیت باش...احساس میکنم اصلا به فکر خودت نیستی...:sad:
سلام
الان که اینا رو خوندم نه خوب نیستم
چرا اینجوری شدی؟
دلیلش هرچی که هست نیاز نیست به من یا کلا تو جمع بگی اما خودت پیداش کن و کنترلش کن
اگه کمکی از من برمیاد حتما بهم بگو :sadsmiley:
سلام عززیزم... فانوسی جون میدونم که شزایط سختی داری. حتما بخاطر درس و رفت و امد خسته کننده ای که داری اینجوری شده . عزیزم اما سلامتیت مهم تره. هر چی هم بگیم بازم میدونم که فکرت مشغوله.من حتی تصورشم نمیتونم بکنم که متاهل بودم و درس میخوندم. تو واقعا ادمه قوی هستی فانوسی جون. اما لطفا به خودت سخت نگیر عزیزم . یکم ارومتر پیش برو. میبینی که کم کم حل میشه. امیدوارم یه روزی که نزدیک باشه جواب همه ی زحمتاتو بگیری.
سلام فانوسی عزیز
عزیزم خدا روشکر که همه سختی میگذره ونمی مونه اون چیزی که میمونه نتیجه تلاشهای ماست برای. مقابله باسختی هاست
اگه میبینی افسرده ای یه کم به خودت استراحت بده گاهی که زندگی میره رو دور تند ادم افسرده میشه یه کم اسلوموشن هم بدنیست بعدکه انرژی گرفتی سرعتت بیشترمیشه
امیدوارم دفعه بعدپرانرژی باشی گلم
سلام دوستای عزیزم
همگی خوبید؟
بابت این همه همدردی و راهنمایی ازتون ممنونم...واقعا شرمنده ی لطفتون شدم
خداروشکر الان حالم بهتره...البته اوضاع تغییری نکرده من دارم خودمو میزنم به بی خیالی...خلاصه اینکه برام دعا کنید لطفا
راستش من شنبه صبح یه سر اومدم ولی یه کاری پیش اومد مجبور شدم سریع خارج بشم بعدش تا شب دیگه سایت برام بالا نیومد...یکشنبه و سه شنبه هم نبودم و دوشنبه هم از ساعت 11 صبح تا ظهر سه شنبه نت نداشتم و...الان تونستم بیام خدمتتون...شرمنده دیر پاسخ دادم
اون روزها 4 تا فیلم دیدم...اگه وقت شدم میام معرفیشون میکنم حتما
راستی پیشاپیش عیدتون میارک باشه دوستای نازنینم