زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
آره تو خونه بمونم اعصابم بهم می ریزه
پرند من خیلییییییییی بدم درس نمی خونم :sadsmiley:
نه که نخونما ولی صد رحمت به لاکپشت
منم علوم شاید شرکت کنم اما واسش نمی خونم , هرچند بهداشتم همینطوره :25r30wi:
عزیزم بخووون به نظر من اگه فکر میکنی کارت به درست ضربه میزنه این چند ماهو سر کار نرو........
گزارش بده اگه نخوندی دعواااااااات میکنیم........:tonguesmiley:

aylinn

New member
آره تو خونه بمونم اعصابم بهم می ریزه
پرند من خیلییییییییی بدم درس نمی خونم :sadsmiley:
نه که نخونما ولی صد رحمت به لاکپشت
منم علوم شاید شرکت کنم اما واسش نمی خونم , هرچند بهداشتم همینطوره :25r30wi:
به من مربوط نیست هر طوری که شده باید امسال قبول شی والا وای به حالت:mad_majidonline:

rawy

New member
sa3.gif
sa3.gif

ای جووووووووونم :25r30wi:

rawy

New member
عزیزم بخووون به نظر من اگه فکر میکنی کارت به درست ضربه میزنه این چند ماهو سر کار نرو........
گزارش بده اگه نخوندی دعواااااااات میکنیم........:tonguesmiley:

نه کارم لطمه نمی زنه خودم لطمه می زنم, اونجا هم گاهی نصف وقتمو بیکارم و توی راه می تونم جی برگ و لغت بخونم
اصلا رغبت به گزارش دادن ندارم, شاید به همین دلیل که بتونم فرار کنم نمی دونم ولی کلا علاقه ای به این کار ندارم
البته فکر کنم, گویا دارم بهتر می شم :tonguesmiley:

rawy

New member
به من مربوط نیست هر طوری که شده باید امسال قبول شی والا وای به حالت:mad_majidonline:

به خدا بخونم قبول می شما, طی اینهمهههههههههههههههه سال دقیقا می دونم باید چی کار کنم :25r30wi:
البته اگه بهش عمل کنم

parand

Well-known member
نه کارم لطمه نمی زنه خودم لطمه می زنم, اونجا هم گاهی نصف وقتمو بیکارم و توی راه می تونم جی برگ و لغت بخونم
اصلا رغبت به گزارش دادن ندارم, شاید به همین دلیل که بتونم فرار کنم نمی دونم ولی کلا علاقه ای به این کار ندارم
البته فکر کنم, گویا دارم بهتر می شم
خب حالا که گزارش نمی دی اخر هر هفته ازت درس می پرسیم ببینیم بلدی یا نه........:tonguesmiley:
بخونیااااااااااااااااا.......

rawy

New member
خب حالا که گزارش نمی دی اخر هر هفته ازت درس می پرسیم ببینیم بلدی یا نه........:tonguesmiley:
بخونیااااااااااااااااا.......

اییییییییییول اینو هستم :4d564ad6:
مخصوصا تست های آیلین و خیلییییییی دوس داشتم
آیلین تست بده دیگه
ولی من الان فقط فصل اسکیزوفرنی و سایر سایکوتیک ها رو آمادگی دارم, هرچی می خواین بپرسین (اینجوری گزارشمم معلوم می شه آبروم می ره چقد خوندم) :tonguesmiley:

ainazhz

New member
آیناز جون زیر دیپلم صحبت کن بابااااا مام بفهمیم چی می گی
اولا که دفه آخرت باشه این حرفای بدت رو قرمز هم می کنی, دیگه تکرار نشه
بعد اینکه مسلمااااااااا این به علاقه ی خودت بر می گرده تمام گرایشها معایب و محاسن خودشون رو دارند ولی به هر حال باید فیلد مشخص کنیم که بالاخره چی کاره ایم و چون این فیلد رو شخص من نوعی باید انجام, منم که باید ببینم چی دوست دارم یا ندارم. با توجه به کلیاتی که ازش می دونم به نظر منم جالبه
خب همونطور که میدونید علوم شناختی به مطلاعه علمی ذهن میپردازه. یعنی فرایند های ذهنی. مثله تفکر. ادراک. حافظه. تمرکز. استدلال احساس. کارش اینه که ببینه ذهن چگونه کار میکنه نه چرا به این صورتی که هست کار میکنه.
روانشناسی شناختی هم به ذهن مثله دستگاه پردازشگر اطلاعات نگاه میکنه و رويكرد ش به مطالعه مغز و ذهن برپايه تشابه عملكرد مغز با رايانه ست.
علم اعصاب شناختی هم مثله روانشناسی شناختی مغز و فعالیتهای مغزی رو مطالعه میکنه اما تفاوتشون در دیدگاه هاشون هست که روان شناسی شناختی وقایع ذهنی رو مستقل از فعالیت مغزی بررسی میکنه اما اعصاب شناختی میگه فعالیتهای ذهنی برخاسته از فعالیت های مغزی است و دنبال فهم وماهیت و ساختار فعالیته های ذهنی.
اره راوی جون حق با شماس باید علاقه خودم باشه. اما میخواستم نظر شمارو هم بدونم عزیزم. پس واسه شمام جالبه . فکر کنم فقط 3تا دانشگاه تو ایران دکتراشو دارن. تهران مشهد و فکر کنم پژوهشکده علوم شناختی هم تهران باشه. البته مطمئن نیستم اما فکر میکنم همین 3تا دارنبل
همین دیگه خواستم علائقم رو با شما به اشتراک بزارم

ainazhz

New member
آیناز جون من که عااااااااااااشق نوروساینسم ولی حیف که تو ایران بازار کار نداره
اره عزیزم بازار کارش کمه . اما خیلی دوس دارم. الان 10 سال که اومده تو ایران. یعنی تدریس میشه و تو پژوهشکده علوم شناختی روش کار میشه . اما واقعا مفید و رشته خوبیه.

fanoosi

New member
فک کنم فانوسی باز رفته مسافرت خبری ازش نیست, یعنی این بچه یه دیقه یه جا نمی شینه هااااااااااا

سلام راوی جونم
خوبی؟
کاش تو این واویلا یه مسافرت می رفتم....البته کمکی به ترافیک کاری و ذهنیم نمیکنه...شاید کمی خستگیم در بره
این چند وقته فقط تند تند مطالبو میخونم...حتی حوصله ی لایک کردن ندارم چه برسه به نوشتن...خیلی داغونم...از نظر جسمی و روانی...تازه چند روز پیش هم دچار درد گردن شدید، سردرد و دل درد همزمان بودم...خودم از خودم تعجب میکنم!!
یه جور دوره ی حاد افسردگیه...حوصله ی هیچی رو ندارم...کاش بگذره تموم بشه.....
:sad::sad::sad:

parand

Well-known member
سلام راوی جونم
خوبی؟
کاش تو این واویلا یه مسافرت می رفتم....البته کمکی به ترافیک کاری و ذهنیم نمیکنه...شاید کمی خستگیم در بره
این چند وقته فقط تند تند مطالبو میخونم...حتی حوصله ی لایک کردن ندارم چه برسه به نوشتن...خیلی داغونم...از نظر جسمی و روانی...تازه چند روز پیش هم دچار درد گردن شدید، سردرد و دل درد همزمان بودم...خودم از خودم تعجب میکنم!!
:sad::sad:

سلااااااااااااااام فانوسی جونم خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم خسته نباشی.......
فانوسی مراقب سلامتیت باش...احساس میکنم اصلا به فکر خودت نیستی...:sad:

rawy

New member
سلام راوی جونم
خوبی؟

سلام
الان که اینا رو خوندم نه خوب نیستم
چرا اینجوری شدی؟
دلیلش هرچی که هست نیاز نیست به من یا کلا تو جمع بگی اما خودت پیداش کن و کنترلش کن
اگه کمکی از من برمیاد حتما بهم بگو :sadsmiley:

ainazhz

New member
سلام راوی جونم
خوبی؟
سلام عززیزم... فانوسی جون میدونم که شزایط سختی داری. حتما بخاطر درس و رفت و امد خسته کننده ای که داری اینجوری شده . عزیزم اما سلامتیت مهم تره. هر چی هم بگیم بازم میدونم که فکرت مشغوله.من حتی تصورشم نمیتونم بکنم که متاهل بودم و درس میخوندم. تو واقعا ادمه قوی هستی فانوسی جون. اما لطفا به خودت سخت نگیر عزیزم . یکم ارومتر پیش برو. میبینی که کم کم حل میشه. امیدوارم یه روزی که نزدیک باشه جواب همه ی زحمتاتو بگیری.

hamidehjoon

New member
سلام راوی جونم
خوبی؟

سلام فانوسی عزیز
عزیزم خدا روشکر که همه سختی میگذره ونمی مونه اون چیزی که میمونه نتیجه تلاشهای ماست برای. مقابله باسختی هاست
اگه میبینی افسرده ای یه کم به خودت استراحت بده گاهی که زندگی میره رو دور تند ادم افسرده میشه یه کم اسلوموشن هم بدنیست بعدکه انرژی گرفتی سرعتت بیشترمیشه
امیدوارم دفعه بعدپرانرژی باشی گلم

ghasedak69

New member
سلااااااااام برو بچ :ad54ad:
صبح جمعه تون بخیر
چی می شد جمعه دو روز بود, یا حتی سه روز؟ بلکه هم بیشتر

اینقدر این جمعه بهم سخت گذشت همش می گفتم کاش زودتر تموم بشه.... از صبح که از خواب بیدار شدم تا همین حالا دل درد شدید دارم.... از صبح تو بیمارستان ها چرخیدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا