حمیده جون درست میگن صبر کنیم اون مورد رو به سلامتی بفرستیم منزل بعد به این دوست گرامی بپردازیم :tonguesmiley:
ولی یه حرفی مدتهاست تو دلم قلمبه شده همش می ترسم تو جمع علما و بحث های علمی مطرح کنم چون از شئونات علم به دوره فقط تو پرانتز یه اشاره کوتاه بهش می کنم که: اونچه که مسلمه جنبه های وسیعی از جهان هستی که هنوز دست علم بهش نرسیده و بشر درکشون نکرده, اگه حقیقتا اون اعتقادات جن زدگی و تسخیر که قبل از اینکه روانشناسی به شکل علم شناخته بشه مطرح بود, حقیقت داشته باشه چی؟؟؟
درسته که برخوردشون فرضا برای درمان احمقانه بوده که, بیمار رو شکنجه بدیم چون تسخیر شده, اما اول باید علت رو شناخت که به درمان رسید, حالا ما هی بیایم ضد سایکوز تجویز کنیم وقتی خانه از پایبست ویران است نباید به فکر اول تشخیص درست بعد درمان درست بود؟
هرچند با توجه به اونچه که علم بشر در حال حاضر در توانش بوده , داروها کمک های زیادی کردند, ف
یلم Awakenings در این زمینه واقعا تکان دهنده بود.
سلام خانم مدیر
راسشووای موضوعی مطرح کردی که خیلی روانشناسا وروانپزشکا نسبت بهش گاردهستن وترجیح میدن یادرموردش بحث نکنن یابگن کلا علمی نیست
نمیتونم نظری بدم دراین موردجز این نظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی چیه ما الان گیر کردیم از یه طرف مسلمانیم و در خداوند به وجود جن اشاره کرده و از طرفیم روانشناسا به جن اعتقادی ندارن حالا چکار وکنیم؟
خوب در اینکه علمی نیست من هم موافقم (اگر بخوایم علم رو به معنای فعلی تجربه پذیری تعریف کنیم)سلام خانم مدیر
راسشووای موضوعی مطرح کردی که خیلی روانشناسا وروانپزشکا نسبت بهش گاردهستن وترجیح میدن یادرموردش بحث نکنن یابگن کلا علمی نیست
سلام خانم مدیر
میدونی چیه ما الان گیر کردیم از یه طرف مسلمانیم و در خداوند به وجود جن اشاره کرده و از طرفیم روانشناسا به جن اعتقادی ندارن حالا چکار وکنیم؟
مرسی جناب شفیع که تو این بحث شرکت کردید
ولی فقط مشکل از مسلمانی و اعتقاد ما نیست, وجود اینها حس شده اما اثبات نشده, کما اینکه اروپایی ها و مخصووووووصا انگلیسی ها فوق العاده خرافاتی هستن و این فرهنگشون رو تو فیلمهاشون می شه دید. از طرفی علم هم با وجودی که دستش از اثبات موضوع کوتاه هست ولی بالاخره روش نشده کاملا در این مورد سکوت کنه و تو خود کاپلان هم به بیماری "زار" که فکر می کنم اعتقاد به تسخیر روح توی ایران هست , اشاره شده.
در واقع می دونن که هست اما نمی دونم به چه دلیل مسکوت مونده؟؟؟؟؟ :33: و ترجیح می دن در این مورد سوت بزنن؟؟؟؟![]()
حمیده جان من به دومین همایش علوم شناختی در تنش مقاله دادم که پذیرش گرفته لذا باید قسمت های ناقصشو تموم کنم و تا 30 ام اصل مقاله رو بفرستم واسه همین درگیرمسلام بچه ها
چی شد همه رفتن عایا؟؟؟؟؟
نمی خواسید تشخیصوبگم؟تازه کیس اقاشفیع هم هستا
تازه تراینکه کیس بعدی هم نوشتم روی کاغذاماده است که بیادا!
بچه ها من سرماخوردم پنچرشدم شمادیگه چرا اخه؟؟؟؟
حمیده جان من به دومین همایش علوم شناختی در تنش مقاله دادم که پذیرش گرفته لذا باید قسمت های ناقصشو تموم کنم و تا 30 ام اصل مقاله رو بفرستم واسه همین درگیرم
ممنون انشالله.اقاشرمنده پست قبلیم عقب جلو تایپ شد
منظورم این بودکه
نوشتن مقاله یه کم سخت واعصاب خوردکنه
موفق باشی دوست خوبم اقاشفیع
بعدازتموم کردن مقاله انشالله سرت خلوت شدبیای
انشالله براسخنرانی اکسپت بگیری
حمیده جان من به دومین همایش علوم شناختی در تنش مقاله دادم که پذیرش گرفته لذا باید قسمت های ناقصشو تموم کنم و تا 30 ام اصل مقاله رو بفرستم واسه همین درگیرم
صفورا جان ممنون.میدونی چیه اتفاقا من برای دوتا از مقالاتم از پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی،مشاوره و راهنمایی که در ترکیه برگزار میشه اکسپت گرفتم و انشالله 25 فوریه باید بریم ترکیهمبارکه جناب شفیع
شیرینیش باید بیایید کیس رو برامون کامل توضیح بدید
انشالا همایش های خوب خارجی اکسپت بگیرید
ممنون انشالله.
آهان خودتو آماده کن برای پنجمین کنگره روانشناسی ایران که قرار ابان ماه شروع بشه اونجا حتما مقاله بده.ما میتونیم از چکیده های اون مقالات در این تاپیکا به نحو احسن استفاده کنیم
حمیده جان بنده هم فعلا سرم خیلی شلوغه
ولی قول میدم سرم خلوت شد یه کیس نسبتا جالب دارم اونو بذارم
سلام شفیع جان
راسشوبخای پارسالم حین کنکورخوندن درگیرمقاله وهمایش این جورکارابودم
الان دوتا ازمقالا روسپردم دوستم کارای اماریشوانجام بده نمیخوام خودمودرگیرمقاله کنم اولویتم الان کنکوره
فقط میخوام این دوتامقاله روتمومش کنم بفرستم مجله
ممنون که گفتی
راسی برااکسپت ترکیه هم تبریییییییک
اگه به فکردکترای انیستیتوهستی یامیخوای بری خارج مقاله بین المللی فقط
همایشهای ایران خیلی ......