rawy
New member
ترس از بدریختی مطرح نیست مگر اینکه فرد برای از بین بردن عیب فرضی کارهایی انجام داده باشه
به نظر من در صورت رد شدن اسکیزوفرنی تشخیص وسواس هست
صفورا جان ممنون که نظرت رو گفتی, معمولا دقیق نظر می دی, اگه ممکنه دلایلشم ذکر کن که ماهم یاد بگیریم
من تو هذیان بدریختی این مورد تردید دارم از طرفی حالتهای اجتنابی رو داره و در مورد شکل ظاهرش نگرانه
از طرفی اونچه در هذیان مسئله ی اصلیه شدت مختل شدن واقعیت هست که این مورد گویا خیلی واقعیت درش مختل نشده و محکم معتقد نیست که دچار بدریختی و برای رفع تردیدش از روانشناسش سوال می کنه که آیا هست یا نه, یا وقتی تو آینه نگاه می کنه مطمئن میشه که مشکلی نداره
اما اینکه شما مطرح کردید که بدریختی وقتی مطرحه که فرد کارهایی برای از بین بردنش انجام بده رو لطفا بیشتر توضیح بدین
من از کاپلان اینطور برداشت کردم که شیوع این اختلال کم هست به خاطر اینکه به جای مراجعه برای رواندرمانی سراغ جراح پلاستیک و ... می رن به همین دلیل شیوعش کمتر از اونچه هست برآورد می شه, اما لزوما افرادی که هراس بدریختی دارن اقدامی برای رفع ظاهری انجام نمی دن.
منتظرم که نظرم رو اصلاح کنی چون اخیرا سایکوتیک ها رو می خونم برام مهمه که به شکل درست تو ذهنم بمونه
مرسی