اگه فقط میتونستی یکی رو انتخاب کنی کدومش؟؟؟

Prof.Abdi

New member
2..................................................................................................

saeideh

New member
خب همون خدایی که می فرمایی هم شانس رو قبول نداره! چجوری چیزی که وجود نداره(تعریفی نداره)قبول کنم؟!:21::smiliess (12)::smiliess (11)::(50):

واقعیت و تعاریفو ما خودمون تعریف میکنیم!!! دید مثبت ما حلال همه مسائل هستش.
دیدگاه من که اینجوریه.

TUMS

Well-known member
اونوخ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33::33:

این گزینه برام معنی نداره !!
هر کی بیشتر تلاش کنه موفق تر هست و شانسی هم درکار نیس
شانس یه چیز قطعی نیس از از قانون احتمالات طبعیت میکنه ولی در صورتی که میتونی یه چیزو با قطعیت انتخاب کنی من موندم چرا بعضی ها احتمالات را انتخاب میکنند
شانس داشته باشی که چی بشه ؟
که فرد مورد نظرت را پیدا کنی؟!!!!!!
که ادامه تحصیل بدی؟
که شغل گیرت بیاد ؟
که استخدام شی؟
که وضع مالیت خوب بشه ؟؟؟؟؟
همه ی اینا منتهی میشه ب ثروت..........
توی این دور و زمونه وضع مالیت خوب باشه حتی خوش شانس هم میشی!!!حتی عالم هم میشی چون هر چرت و پرتی بگی همه گوش میکنن البته ببخشید اینجوری رک حرف زدم

saeideh

New member
این گزینه برام معنی نداره !!
هر کی بیشتر تلاش کنه موفق تر هست و شانسی هم درکار نیس
شانس یه چیز قطعی نیس از از قانون احتمالات طبعیت میکنه ولی در صورتی که میتونی یه چیزو با قطعیت انتخاب کنی من موندم چرا بعضی ها احتمالات را انتخاب میکنند
شانس داشته باشی که چی بشه ؟
که فرد مورد نظرت را پیدا کنی؟!!!!!!
که ادامه تحصیل بدی؟
که شغل گیرت بیاد ؟
که استخدام شی؟
که وضع مالیت خوب بشه ؟؟؟؟؟
همه ی اینا منتهی میشه ب ثروت..........
توی این دور و زمونه وضع مالیت خوب باشه حتی خوش شانس هم میشی!!!حتی عالم هم میشی چون هر چرت و پرتی بگی همه گوش میکنن البته ببخشید اینجوری رک حرف زدم

پس شما واسه مردم زندگی میکنی! نه برا خودت!!!
چرت حرف زدن جالب بود برام!هه...:shocked:
من که گوش نمیدم:smiliess (10):

TUMS

Well-known member
پس شما واسه مردم زندگی میکنی! نه برا خودت!!!
چرت حرف زدن جالب بود برام!هه...:shocked:
من که گوش نمیدم:smiliess (10):

نمیدونم این نتیجه گیری از کدوم جمله من بود که من برای مردم زندگی میکنم به خودم هم بگین تا متوجه این تضاد وجودی خودم بشوم!!!
شما شاید گوش نکنی ولی واقعیت هست........

هانیه

Well-known member
منم گزینه 1 با سارا وایمونو در این مورد به خصوص موافقم .

varia

Well-known member
دوستان بیاید انتخابتونو عوض کنید!! عشق از همش بهتره! عشق(منظور حس عاشق بودن ها نه این عشقولانه های بیرونی!)تنها چیزیه که نمیشه با پول خرید! بابا کی از بی پولی مرده!! پول رو بعدا هم میشه بدست آورد ولی عشق رو نه!!!

saeideh

New member
نمیدونم این نتیجه گیری از کدوم جمله من بود که من برای مردم زندگی میکنم به خودم هم بگین تا متوجه این تضاد وجودی خودم بشوم!!!
شما شاید گوش نکنی ولی واقعیت هست........

"توی این دور و زمونه وضع مالیت خوب باشه حتی خوش شانس هم میشی!!!حتی عالم هم میشی چون هر چرت و پرتی بگی همه گوش میکنن"

in jomle vasam khaili jaleb bud k goftam. u khodet saheb ekhtiari, har joor dus dashte bashi zendegi kon.
zemnan vagheiat haghighate vojude khode mast va albate eteghadat v aaghayedemun!! man injoori hal mikonam. u khod dani!:rolleyessmileyanim:

sara77

New member
خو این همه عشق رو داشتن چی شدن من که ندیدم همون 1 همه چی رو به وجود میاره
اقا این گزینه ی 1 رو بدین ما بریم دنبال کارو زندگیمون خخخخخخخخخخخخخ

varia

Well-known member
خو این همه عشق رو داشتن چی شدن من که ندیدم همون 1 همه چی رو به وجود میاره
اقا این گزینه ی 1 رو بدین ما بریم دنبال کارو زندگیمون خخخخخخخخخخخخخ

اااا این همه!!!خخخخخخخخخخخخ

چطو شده که من تا بحال یک نفر هم ندیدم!!
:21:

sara77

New member
اااا این همه!!!خخخخخخخخخخخخ

چطو شده که من تا بحال یک نفر هم ندیدم!!
:21:

خخخخخخخ طرفای ما این پدیده زیاد پیدا میشه
اصن من کشته ی این مردمم نمیدونم چطور اینقد زود عاشق میشن اصن به نگا هم نمیکشه ها اره

negin ka

New member
اگه واقعا شانس حقیقت داشته باشه من 2رو انتخاب میکنم
آخه با شانس میتونی عشقو بوجود بیاری تازشم شانسه دیگه یهو دیدی ثروتمند شدی!!!!!!!!!

derpina-small.png

sara77

New member
اگه واقعا شانس حقیقت داشته باشه من 2رو انتخاب میکنم
آخه با شانس میتونی عشقو بوجود بیاری تازشم شانسه دیگه یهو دیدی ثروتمند شدی!!!!!!!!!

derpina-small.png

خخخخخخخ از اونجایی که ما بد شانسیم همچین خود شانسم برامون کاری نمیکنه میترسم شانس بیاد درخونم سرکاری باشه عاغا همون 1 دردسرش کمه

varia

Well-known member

خخخخخخخ طرفای ما این پدیده زیاد پیدا میشه
اصن من کشته ی این مردمم نمیدونم چطور اینقد زود عاشق میشن اصن به نگا هم نمیکشه ها اره

سارا ولی فک کنم اون که تو میگی عشق نیستا! اون که تو میگی هوسه که با فرقون جابجاش میکنند!! خیابونا هم پره ازش!!
77732570766906378779.jpg

varia

Well-known member
خخخخخخخ از اونجایی که ما بد شانسیم همچین خود شانسم برامون کاری نمیکنه میترسم شانس بیاد درخونم سرکاری باشه عاغا همون 1 دردسرش کمه [/size]

خب سارا با این حساب که یکی شو میتونی داشته باشی(شانس و عشق دیگه نمیتونی داشته باشی ها) میخوای با ثروتت چیکار کنی؟؟!!

بالا