بدون هیچ گونه وقت کشی در 3 رو باز میکردم(چون اونیکی هارو بلدم بدست بیارم!)
در دو را چطوری با قطعیت باز میکردی آقای گلچین
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روشتونو در وارد بودن بگید برامون...
من طبق یه رابطه اینو مشخص میکنم ببینید دوستان 1 که نباشه عشق کم کم خسته میشه از زندگی اونم کم میاره میره دنبال زندگیش از اونطرف باز اگه 1 نباشه ادم همچین احساس بدبختی میکنه طبق روانشناسی از بس به خودش میگه بدشانس دیگه گزینه ی 2 رو هم از دست میده
بعله دوستان این بود داستان ما
حالا همه با هم یه خخخخخخخ بگین گزینه ی1 رو انتخاب کنین خخخخخخخخخخخ
هیچکدوم............
جای یه در خالیه : عقل
قطعا 2
چون با شانس به همه چی میرسی دیگه!!
1----------------------
خب داشتن یک خونه ویلایی! تو بهترین نقطه شهر خوبه ولی به شرطی که پایه هاش سفت و سخت باشه تا با هر باد و زمین لرزه ای نریزه، شانس که پایه نداره. بعدشم یه مثال: خیلی(نه همه) از اونایی که اطراف ما هستند با خوردن حق این واون و چشم بستن به وجدانش و فقط درنظر گرفتن زندگی خودش پیش میره ماها هم میگیم ااا چه خوش شانسه! در حالی که نمیدونیم پشت پرده زندگی اون فرد چه خبره!
اینایی که شانس را نتخاب کردن من اینجوری میشم.........
gooجون گراز که نمی خاسته درو باز کنه که عقلم جایزه ببره.این واسه آدماست همم عقل دارن ولی باید خوب بکارش بگیرن !!!:smiliess (3)::bunnyearsmiley:
گلچین خان!نگرفتی چی شد!!! کسی که شانس داشته باشه یعنی خدا بالا سرشه و همه چی رو در نظر داره! اینه شانس واقعی!!! قضیه رو از این بعد نگاه کن.
مکسین جان خب عشق و ثروت و شانس رو هم همه تا حدودی دارن ، منظورم حد کمالش بود.بدون عقل هر سه ی اینا به باد می رن .....