اگه فقط میتونستی یکی رو انتخاب کنی کدومش؟؟؟

mahsa.

New member
2
با شانس هم پول میشه بدست اورد
هم یه ادم لایق برای عشق

varia

Well-known member
در دو را چطوری با قطعیت باز میکردی آقای گلچین
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روشتونو در وارد بودن بگید برامون...

شانسی در دنیا وجود نداره!در دو رو بسته نگه میداشتم، بعدش میرفتم پی در اول! بهتره دنبال چیزایی باشیم که وجود داره ولی خب دیگه بدست آوردنش سخته. ولی شانس نه وجود داره نه تعریفی داره! حرکات همش علت و معلوله. جالبه بدونیم شانس در فرانسوی به معنای فرصته! اگه به مرحله عشق برسیم دنیا زیر پامونه ولی با شانس هیچوقت این حس به آدم دست نمیده!

mexin

Well-known member
من طبق یه رابطه اینو مشخص میکنم ببینید دوستان 1 که نباشه عشق کم کم خسته میشه از زندگی اونم کم میاره میره دنبال زندگیش از اونطرف باز اگه 1 نباشه ادم همچین احساس بدبختی میکنه طبق روانشناسی از بس به خودش میگه بدشانس دیگه گزینه ی 2 رو هم از دست میده
بعله دوستان این بود داستان ما
حالا همه با هم یه خخخخخخخ بگین گزینه ی1 رو انتخاب کنین خخخخخخخخخخخ

اصلا تمام معادلات بین این سه تا رو بهم زدی!! همه سر در گم شدن!! ولش کن بذار ملت خودشون انتخاب کنن!!:smiliess (6):

TUMS

Well-known member
اینایی که شانس را نتخاب کردن من اینجوری میشم:5::5::5::5:.........

varia

Well-known member
قطعا 2
چون با شانس به همه چی میرسی دیگه!!

خب داشتن یک خونه ویلایی! تو بهترین نقطه شهر خوبه ولی به شرطی که پایه هاش سفت و سخت باشه تا با هر باد و زمین لرزه ای نریزه، شانس که پایه نداره. بعدشم یه مثال: خیلی(نه همه) از اونایی که اطراف ما هستند با خوردن حق این واون و چشم بستن به وجدانش و فقط درنظر گرفتن زندگی خودش پیش میره ماها هم میگیم ااا چه خوش شانسه! در حالی که نمیدونیم پشت پرده زندگی اون فرد چه خبره!

saeideh

New member
خب داشتن یک خونه ویلایی! تو بهترین نقطه شهر خوبه ولی به شرطی که پایه هاش سفت و سخت باشه تا با هر باد و زمین لرزه ای نریزه، شانس که پایه نداره. بعدشم یه مثال: خیلی(نه همه) از اونایی که اطراف ما هستند با خوردن حق این واون و چشم بستن به وجدانش و فقط درنظر گرفتن زندگی خودش پیش میره ماها هم میگیم ااا چه خوش شانسه! در حالی که نمیدونیم پشت پرده زندگی اون فرد چه خبره!

گلچین خان!نگرفتی چی شد!!! کسی که شانس داشته باشه یعنی خدا بالا سرشه و همه چی رو در نظر داره! اینه شانس واقعی!!! قضیه رو از این بعد نگاه کن.

goo

New member
gooجون گراز که نمی خاسته درو باز کنه که عقلم جایزه ببره.این واسه آدماست همم عقل دارن ولی باید خوب بکارش بگیرن !!!:smiliess (3)::bunnyearsmiley:

مکسین جان خب عشق و ثروت و شانس رو هم همه تا حدودی دارن ، منظورم حد کمالش بود.بدون عقل هر سه ی اینا به باد می رن .....

varia

Well-known member
گلچین خان!نگرفتی چی شد!!! کسی که شانس داشته باشه یعنی خدا بالا سرشه و همه چی رو در نظر داره! اینه شانس واقعی!!! قضیه رو از این بعد نگاه کن.

خب همون خدایی که می فرمایی هم شانس رو قبول نداره! چجوری چیزی که وجود نداره(تعریفی نداره)قبول کنم؟!:21::smiliess (12)::smiliess (11)::(50):

بالا