sara77
New member
خب سارا با این حساب که یکی شو میتونی داشته باشی(شانس و عشق دیگه نمیتونی داشته باشی ها) میخوای با ثروتت چیکار کنی؟؟!!
خخخ علی بقیه با ثروت چیکار میکنن خو
من یه لامبور گینی میخرم بعد میفروشمش خخخخخخخخخخخخ
خب سارا با این حساب که یکی شو میتونی داشته باشی(شانس و عشق دیگه نمیتونی داشته باشی ها) میخوای با ثروتت چیکار کنی؟؟!!
فقط ۱.حالا عشق به هر چیزی و هر کسی... عشق دنیای ادمو رنگین میکنه کاش ی بار دیگه اون حس خوشبختی قبلا داشتمو حس میکردم زندگی امروز همه شده دو رنگ سیاه و سفید .دیگه هیشکی ارامش نداره ... ۲ دوس ندارم چون حق دیگران ضایع میشه . ۳ نه چون فقط پول آرامش نمیاره شعار نیست نه عشق برات میاره نه ....
خب کدوم گزینه رو انتخاب کردید؟؟!:21:
فقط 1
عشق یعنی چی؟ آخرش بدبختیه
عشق هم دیگه عشق نیستن
پس بزن در شانس رو هرچی حق خواست
خو این همه عشق رو داشتن چی شدن من که ندیدم همون 1 همه چی رو به وجود میاره
اقا این گزینه ی 1 رو بدین ما بریم دنبال کارو زندگیمون خخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخ طرفای ما این پدیده زیاد پیدا میشه
اصن من کشته ی این مردمم نمیدونم چطور اینقد زود عاشق میشن اصن به نگا هم نمیکشه ها اره
فقط 1
عشق یعنی چی؟ آخرش بدبختیه
عشق مشخصه که نوشتم
البته نمیشه گفت پول نه ولی دیگه راهی نبود یکی باید اتخاب کنیم هر کدوم کمو کسری خودشو داره
شانسی در دنیا وجود نداره!در دو رو بسته نگه میداشتم، بعدش میرفتم پی در اول! بهتره دنبال چیزایی باشیم که وجود داره ولی خب دیگه بدست آوردنش سخته. ولی شانس نه وجود داره نه تعریفی داره! حرکات همش علت و معلوله. جالبه بدونیم شانس در فرانسوی به معنای فرصته! اگه به مرحله عشق برسیم دنیا زیر پامونه ولی با شانس هیچوقت این حس به آدم دست نمیده!