اگه فقط میتونستی یکی رو انتخاب کنی کدومش؟؟؟

sara77

New member

خب سارا با این حساب که یکی شو میتونی داشته باشی(شانس و عشق دیگه نمیتونی داشته باشی ها) میخوای با ثروتت چیکار کنی؟؟!!

خخخ علی بقیه با ثروت چیکار میکنن خو
من یه لامبور گینی میخرم بعد میفروشمش خخخخخخخخخخخخ

3.اون کسایی که میگن با پول عشق هم میاد.یا نمیدونن عشق چیه!!! یا اینکه تا حالا دستشون پول درست حسابی ندیده که موارد مصرفشو بدونن.

بانو

New member
فقط ۱.حالا عشق به هر چیزی و هر کسی... عشق دنیای ادمو رنگین میکنه کاش ی بار دیگه اون حس خوشبختی قبلا داشتمو حس میکردم زندگی امروز همه شده دو رنگ سیاه و سفید .دیگه هیشکی ارامش نداره ... ۲ دوس ندارم چون حق دیگران ضایع میشه . ۳ نه چون فقط پول آرامش نمیاره شعار نیست نه عشق برات میاره نه ....

Milad*

New member
یاد جمله ی سارا کورو افتادم...هر انسانی در بدترین شرایط می تونه یک شاهزاده باشه...همه ی دخترها شاهزاده هستن
کتابش رو حتما بخونید...سبک زندگی من رو این کتاب عوض کرد:smiliess (3):

varia

Well-known member
فقط ۱.حالا عشق به هر چیزی و هر کسی... عشق دنیای ادمو رنگین میکنه کاش ی بار دیگه اون حس خوشبختی قبلا داشتمو حس میکردم زندگی امروز همه شده دو رنگ سیاه و سفید .دیگه هیشکی ارامش نداره ... ۲ دوس ندارم چون حق دیگران ضایع میشه . ۳ نه چون فقط پول آرامش نمیاره شعار نیست نه عشق برات میاره نه ....

خب کدوم گزینه رو انتخاب کردید؟؟!:21:

هانیه

Well-known member
تواین دور وزمونه پول نداشته باشی هیچی باید بری بمیری وقتی برای بستری دوروزه ازت 3 تومن پول میخان وقتی یک قرص قیمتش میشه 200 تومن شانس وعشق چه کمکی بهت میکنن ؟..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... :sad::sad::sad::sad::

DNA

New member
lXa

ثروت نه
شانس اصلا
عشق شاید

بانو

New member
البته نمیشه گفت پول نه ولی دیگه راهی نبود یکی باید اتخاب کنیم هر کدوم کمو کسری خودشو داره

mahsa.

New member
عشق هم دیگه عشق نیستن
پس بزن در شانس رو هرچی حق خواست

خو این همه عشق رو داشتن چی شدن من که ندیدم همون 1 همه چی رو به وجود میاره
اقا این گزینه ی 1 رو بدین ما بریم دنبال کارو زندگیمون خخخخخخخخخخخخخ

خخخخخخخ طرفای ما این پدیده زیاد پیدا میشه
اصن من کشته ی این مردمم نمیدونم چطور اینقد زود عاشق میشن اصن به نگا هم نمیکشه ها اره

فقط 1
عشق یعنی چی؟ آخرش بدبختیه

اگه شانس و بذارم کنار میمونه ثروت
عشق که بذارین دم کوزه ابشو بخورین
عقشششششششششششش............خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

varia

Well-known member
البته نمیشه گفت پول نه ولی دیگه راهی نبود یکی باید اتخاب کنیم هر کدوم کمو کسری خودشو داره

بهترین انتخابو میکنی، اونایی که پول دارند هم حاضرند همه دارو ندارشونو بدند تا به عشق برسند. بعضی ها عشق رو با همسر اشتباه گرفتند!!
عشق بار امانت خداست که به دوش انسان گذاشته شده و خدا میخواد باهاش پرواز کنیم و دوباره به خودش ملحق بشیم. کاری که نه با پول و نه با شانس نمیشه انجام داد.

mehrsan

New member
عشق نعمت و منزلته...پول و شانس وسیله و فرصت.....نظر شخصی مهرسان

profsor

New member
قطعا شانسو انتخاب میکردم شانس داشته باشی از یه راه راست میتونی پول درآری نداشته باشی عمرا بتونی!
شانس داشته باشی میتونی به برترین عشق و زندگی برسی!
حالا نمیدونم با اینهمه بدشانسی چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خداااااااااااخداااااااااا :13::14:

نمیخواستم باور کنم هرگز ولی مصل اینکه چاره ای نیس زندگی داره مجبورمون میکنه که باور کنیم چیزی به اسم شانس هم وجود داره که از شانس ما روی بد سکه افتاد ..

آخرین ویرایش:

obstetrician88

New member

شانسی در دنیا وجود نداره!در دو رو بسته نگه میداشتم، بعدش میرفتم پی در اول! بهتره دنبال چیزایی باشیم که وجود داره ولی خب دیگه بدست آوردنش سخته. ولی شانس نه وجود داره نه تعریفی داره! حرکات همش علت و معلوله. جالبه بدونیم شانس در فرانسوی به معنای فرصته! اگه به مرحله عشق برسیم دنیا زیر پامونه ولی با شانس هیچوقت این حس به آدم دست نمیده!

ممنونم........

بالا