مطالعه گروهی ارشد 93 رشته پرستاری...!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

21Tir

New member
سلام. از کجا فهمیدی تک رقمی شدید؟

رئیس دانشگاه بهش گفته وقتی وارد دانشگاه شدی یهو همه جارو نور علم و دانش فرا گرفته،فهمیدیم تو رتبه اولی...

ویدا جان هر دانشگاهی که قبول شی نمره و رتبه ت بهشون اعلام میشه...

21Tir

New member
harjoor bazdehet bishtare bekhoon,to adame sadeghi hasti,daste roozegar komaket mikone

ممنون... فقط یه سوال ... هوپ میگفت کلاساتون هر روزه .. یعنی کسی که ارشد میخونه دانشگاه ملی سر کار نمیتونه بره؟؟وقتی نمیمونه براش آخه...

ehsan89

New member
ممنون... فقط یه سوال ... هوپ میگفت کلاساتون هر روزه .. یعنی کسی که ارشد میخونه دانشگاه ملی سر کار نمیتونه بره؟؟وقتی نمیمونه براش آخه...

oon eshtebah shode bood,roozaye zoj ye hafte dar mioon kelas darim

nazgol

New member
دیدم وقتی من وارد شدم اخم همه رفت تو هم نکنه من نفر آخر شدم:sad:

سلام آقا حامد. گرایشاتون تعیین شد؟؟بر چه اساسی برا شما تعیین میشه؟ شهید بهشتی که میگن بر اساس علاقه اس و قرعه کشی

dooste_u

New member
سلام آقا حامد. گرایشاتون تعیین شد؟؟بر چه اساسی برا شما تعیین میشه؟ شهید بهشتی که میگن بر اساس علاقه اس و قرعه کشی

سلام
نه هنوز شنبه جلسه هست
فکر کنم اول بر اساس نمره و علاقه مندی بعد قرعه کشی باشه

nazgol

New member
راستی ناناز یه تاپیک زده بدم پاتوق قبولیای ارشد 93...حالا که اومدی ممبعد میام اینجا دیگه

- - - Updated - - -

سلام
نه هنوز شنبه جلسه هست
فکر کنم اول بر اساس نمره و علاقه مندی بعد قرعه کشی باشه

اتفاقا شهیدبهشتی هم شنبه جلسه معارفه گذاشتن..قراره تعیین کنن

dooste_u

New member
راستی ناناز یه تاپیک زده بدم پاتوق قبولیای ارشد 93...حالا که اومدی ممبعد میام اینجا دیگه

- - - Updated - - -

کاش جلسه یکشنبه بود
شنبه خیلی برام مشکله برم
اما یکشنبه خیلی عالی هست
حیف

vida68

New member

- - - Updated - - -

سلام نازگل. میگم آمارت خوبه میگی نه. از احسان هم بیشتر مطلعی. امیدوارم گرایش مورد علاقه اکثریت و احسان باشه. خیلی زحمت کشیده گناه داره براساس قرعه کشی به خواسته اش نرسه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا