بچه بودی دلت میخواست چکاره بشی؟حالا شدی؟ نشدی؟ میشی؟

sanaz d

New member
من دوس داشتم پزشک میشدم الان که نشدم ولی دکترای این رشترو بخونم شاید به پزشکی نزدیک باشه درمان اونایی که مسم:bunnyearsmiley:وم شدن

sara77

New member
ای بابا ادم میاد اینجا دلش میگیره ینی داغ دلم تازه میشه
خو نکین اینکارو

mexin

Well-known member
دوس نداشتم که فقط بگن خانم دکتر که:shocked:

رشتشو دوس داشتم ..........شغلشو..........گاهی به این فکر میوفتم دوباره کنکو بدم

بچگی مگه میدونستی رشته پزشکی چیه؟؟!! نه قبول نیس.یشین پرستاری رو ادامه بده. نمیذارن دوباره کنکور بدی ..آفرین:bunnyearsmiley:

baran1001

New member
من بچگی همیشه دوس داشتم معلم شم
الانم دوس دارم استاد دانشگاه شم
به امید خدا بهش میرسم

- - - Updated - - -

من بچگی همیشه دوس داشتم معلم شم
الانم دوس دارم استاد دانشگاه شم
به امید خدا بهش میرسم

sanaz d

New member
منم خیلی به پزشکی دارم همین الانشم خیلی دوس دارم و فکر میکنم استعدادشم دارم

rotbeyek92

New member
رشته ی ریاضی و کارای مهندسی و فنی رو دوست داشتم و ریاضی و فیزیکمم عالی بود ولی تو لحظه آخر انتخاب رشته اشتباه کردمو اومدم تجربی بخاطر داروسازی!!! که البته قبول نشدم.. الآنم رشتم مهندسیه که به واسته ی همون ریاضی و فیزیک قبول شدم وگرنه حفظیاتم کلا تعطیله ولی رشتم اصلا راضیم نمیکنه...

sajedeh 71

New member
مثل همه بچه ها دوست داشتم دکتر بشم و به همه آمپول بزنم :motat:
بعدش میخواستم وکیل بشم که تو دادگاه داد بزنم اعتراض دارم:p7977cujr38iyymsu8:
حالا هم که مهندس خواهم شد(ان شاالله)رشته خوبیه:a2d3:/

kasraa

New member
الان که حقوق پرستارها از پزشک ها بیشتره دیگه!! کار خوبی کردی!! دکترای پرستاری قبول شو اونوقت بازم بهت میگن خان دکتر!! تو که بچگی میخواستی بزرگ بشی بگن بهت خانم دکتر دیگه!:bunnyearsmiley:

من که استخدام رسمی هستم و کارشناسی ارشد خیر سرمون داریم حکم استخدامیم 1100 هست پزشک اورژانس 4500 هست حالا کجاش حقوق بالاتره برادر من ؟؟؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

حالا بگذریم از کارانه و....

این درحالی هست که از نظر سالهای تحصیل برابری میکنیم . بگذریم از طرز برخورد ها و انتطاراتی بی جایی که از کارشناس های پرستاری میشه . توهین هایی که میشه و.....

نمونه اش هم چند ماه پیش وزیر محترم بهداشت بود توجه کنین وزیر بهداشت ؟؟؟؟ که شرح وطایف کمک بهیار رو با کارشناس پرستار اشتباه گرفته بود و رو این بابت تو برنامه 20.30 به یع پرستار جلوی میلیون ها نفر توهین کرد . وزیر بهداشت اینطور باشه دیگه عوام ببینین چکار میکنن

senior

New member
خوب پس من با همه فرق داشتم از بچگی دوست داشتم فضانورد شم

بعد به خلبانی رضایت دادم
.
.
.
ولی الان هیچ کدومش نیستم ولی هنوز عاشق پروازم

thickety

New member
خلبان...
پلیس دایره ی جنایی...
کارگاه پلیس...
روزنامه نگار...
جهانگرد...
کلا عاشق کارای هیجانی بودم

padide

New member
من دبستان که بودم میخواستم معلم بشم. راهنمایی شاعرو نویسنده تازه چند تا شعرم گفتم . اول دبیرستان مهندس ساختمون دوم دبیرستام پزشک متخصص پوست و مو سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی استاد دانشگاه.
فعلا که هیچ کدوم نشدم ولی استاد شدن رو خیلی دوست دارم.

sara77

New member
میگم شماها عجب دوران بچگی داشتین هاااا
نمیدونم شاید من عجیبم
اخه فضانورد من تا دیروز فهمیدم این کار اینا چیه چه برسه همون بچگی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

k-b

New member
من فقط یادمه بچه که بودم از واژه ی خانم مهندس خیلی خوشم میومد ومیخواستم خانم مهندس بشم!!!:25r30wi:

kaveh1316

New member
میگم شماها عجب دوران بچگی داشتین هاااا
نمیدونم شاید من عجیبم
اخه فضانورد من تا دیروز فهمیدم این کار اینا چیه چه برسه همون بچگی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

شما اصلا خودتو ناراحت نکن
فقط سعی کن قرصایی رو برات نوشتم سر موقع بخوری
اگه دیدی چیزای عجیبو قریب میبینی که بقیه نمیبینن یا احساس کردی که آدم مهمی شدی سریع باید بیای قرصاتو عوض کنم:whistle::whistle::whistle:

kaveh1316

New member
من فقط یادمه بچه که بودم از واژه ی خانم مهندس خیلی خوشم میومد ومیخواستم خانم مهندس بشم!!!:25r30wi:
هنوزم دیر نشده اگه بتونی بهداشت محیط بخونی همش بهت میگن خانم مهندسسسسسسسسسسسسسسسسس!!!!!!!!!!!!!!!!

kaveh1316

New member
به سلامتی همه اون کسایی که اول شغل پیدا میکنن بعد از سی سال اگه وقت کردن فکر میکنن ببینن اصلا دوستش دارن یا نه

bahar.zr93

New member
از بچگی عاشق کارهای تحقیقاتی بودم و اینهایی که توی آزمایشگاه ها کار میکردن.... فکر میکردم دکترن چون لباساشون سفیده...:33: پسرخالم هم دانشجوی پزشکی بود میومد همش خونه ما، منم هی عکسهای کتاباشو نگاه میکردم ... کلا باعث شده بود عشق پزشکی شم..!!!
اما از دبیرستان تصمیم گرفتم توی یه رشته ی پایین تر مثل علوم آزمایشگاهی ادامه تحصیل بدم ولی تا تهش برم!!!
الان خیلی بهش نزدیکم... رشتمو با هیچی عوض نمیکنم توی دنیا
:smiliess (7):
خداروشکر...
:smilies-azardl (113

kaveh1316

New member
از بچگی عاشق کارهای تحقیقاتی بودم و اینهایی که توی آزمایشگاه ها کار میکردن.... فکر میکردم دکترن چون لباساشون سفیده...:33: پسرخالم هم دانشجوی پزشکی بود میومد همش خونه ما، منم هی عکسهای کتاباشو نگاه میکردم ... کلا باعث شده بود عشق پزشکی شم..!!!
اما از دبیرستان تصمیم گرفتم توی یه رشته ی پایین تر مثل علوم آزمایشگاهی ادامه تحصیل بدم ولی تا تهش برم!!!
الان خیلی بهش نزدیکم... رشتمو با هیچی عوض نمیکنم توی دنیا
:smiliess (7):
خداروشکر...
:smilies-azardl (113
برات ارزوی موفقیت میکنم

bahar.zr93

New member
سلام
عارضم خدمت انور با سعادتتون ما که میخواستیم راننده کامیون ترانزیت بشیم پشتشم بنویسیم
منمننکننمیتونیبخونیش!!!!!!!!!!!!!!
ولی نشد!!!!!
دیگه هم فکر نکنم بشه

برات ارزوی موفقیت میکنم

ممنونم آقا کاوه.... شما هم موفق باشی...!!
در ضمن منمنمننکردمخوندمش!!!:smilies-azardl (113

بالا