نترس بیا توووو... هرچند که همه الان عصبی هستیمh34r-smiley:
ببین باز اگه خانواده ی خودت اجبار میکرد یحرفی...اما دیگران دیگه این حقو ندارن که عذابت بدن هرچند که در این مورد کامل کامل درک میکنم...ولی توجه نکن..منصرف میشن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
منطق کجا بود بابا یه بازاریه بی شعوره فقط!
اگه منطقی بود که خوب بود!
من یکی دیگه رو (یه هم دانشگاهی) دوست دارم خب!:dadad4:
خب دیگه از همون اولش معلومه که ازد با یه بی شعور بی منطق اشتباهه محضه...بگو مگه دیوونم با یه بی منطق ازد کنم ...بابا ...چرا این دنیا اینطوریه...یکیو که میخای اون راحت ازت میگذره...حالا تا یکیو نخای میچسبه ولم نمیکنه:smiliess (2)::smiliess (2):
خب همین دیگه
میخوای منو به نمایندگی بگیرین یه دست کتک بزنین اینجا
عصبانیتتون خالی شه
![]()
مگه هنوزم کسیو مجبور میکنن به ازدواج این طوری ؟؟؟؟منطق کجا بود بابا یه بازاریه بی شعوره فقط! فامیل هم هست.
اگه منطقی بود که خوب بود!
من یکی دیگه رو (یه هم دانشگاهی) دوست دارم خب!:dadad4:
واقعا جواب میده؟
بابا خسته شدم دیگه از رو نمیرن اینا.
مگه هنوزم کسیو مجبور میکنن به ازدواج این طوری ؟؟؟؟
اونم همین حس به شما داره ؟؟
نه بابا تو چه گناهی کردی...ما دخترا بی آزارتر از این حرفاییم که تلافی یکی دیگه رو سر اونیکی درآریم...امون از پسرا که دق دلی دیگرانو سر یکی دیگه خالی میکنن
دختر نیستی ببینی دست از سرت برنمیدارن.
بله.
دختر نیستی ببینی دست از سرت برنمیدارن.
بله.
اره خیلی بده
از یکی دیگه جواب نه شنیده
واسه این که روی اونو کم کنه میره پیش کس دیگه ......
الان درگیر پروژه ای هستیم گذاشتیم واسه اسفند انشاالله!
ولی تا اسفند من از استرس اینا میمیرم!
انشاالله
خب همین قضیه رو میشد با خانواده در جریان قرار بدی شاید اوضاع فرق میکرد
حالا نمیدونم خانواده کلا به ازدواج اصرار دارن یا فقط رو شخص خاصی تاکید دارن![]()
الان درگیر پروژه ای هستیم گذاشتیم واسه اسفند انشاالله!
ولی تا اسفند من از استرس اینا میمیرم!
- - - Updated - - -
کدوم پسره؟
چرا هر دو میخوان بابا!
ازدواج!7977cujr38iyymsu8:
7977cujr38iyymsu8:
ازدواج!7977cujr38iyymsu8:
7977cujr38iyymsu8:
از من میشنوی به اونیکه دوسش دارس بگو بیاد جلوووو....شک نکن اگه کسی واقعا بخاد دس دس نمیکنه...من تو اطرافیانم زیاد اینجور مسائل دیدم..به خانوادت هم حق بده رو ازد حساس باشن...آخه بیچاره پدر مادرایی که دختر دارن...بخدا دختر داشتن تو این فرهنگ جامعه ما خیلی سخته...هر خاسگاری که رد میکنی باید نگران باشی نکنه بعد موقعیت ازد پیش نیاد و تو از رد کردنت پشیمون بشی